Beställde dumt nog från denna scam-sida. Produkten höll inte mer än någon dag och var absolut inte som utlovat, och nu vägrar de låta mig reklamera för att deras policy på något sätt skulle vara mer b... Ver más
Beställde Jewelance™ TherapyRing 1+1 GRATIS: Magnetisk Terapi Och Avslappning Ring och bara efter en dags användande så började den svarta färgen släppa. Och med tanke på att leveransen tog sån lång... Ver más
Beställde, dumt nog, 2 st ozzy flaskor. Så besviken, de var långt ifrån som på bilden, mer än vad jag hade trott då bilden ändå är AI. Skrev till kundtjänst och fick svar på första mailet med motf... Ver más
Ett riktigt ruffel-och-bågföretag!!!! Helt vilseledande marknadsföring av en Ozzy-flaska som inte finns någon likhet med i verkligheten vid jämförelse mot bilder på websidorna. Detta företag är ren sc... Ver más
Ha contestado el 22% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Ett stort tack till Corrine som löste…
Ett stort tack till Corrine som löste det krångel som uppstod när jag inte fått min leverans.
Beställde Cleaner Pro° Vacuum I…
Beställde Cleaner Pro° Vacuum I Multifunktionell Sladdlös Dammsugare från Sebutik
Denna produkt stämmer inte med deras marknadsföring, sämsta dammsugaren jag köpt suger knappt upp brödsmulor

Oseriösa
Beställt ett trimmerhuvud till motortrimmer. Passar inte och dom hävdar att anmälan gjorts för sent. Dom påstår att jag fått paketet den 8 maj då jag fick det den 22 juni. Hela tiden samma svar från dom.
Får ingen respons i mina frågor utan samma svar. Ser ut som det är ett automatiskt svar.
Vet inte hur jag går vidare kommer inte att tipsa andra om denna sida

Passa er
Passa er. Det går inte att beställa bara laddare eller batteri till " Vattenpistolen". Du måste köpa ett nytt kit Bedrövligt! De låssas att vara ett seriöst företag Snyggt
Men passa er Lage

Respuesta de Sebutik
Beställde ett par shorts som efter…
Beställde ett par shorts som efter första tvätten tappade färg fläckvis . Vid kontakt hävdar företaget att det gått för lång tid från mottagandet . Akta er för detta företag!

Respuesta de Sebutik
Väldigt oseriös o dålig service
Väldigt oseriös o dålig service. 22 januari 2024 beställde jag 2×2 kuddar som skulle vara 4 kuddar, men fick bara 2 kuddar och när kontaktat dem o ville skicka tillbaka dem tog inte tillbaka och ville inte alls skicka något annat produkt istället de dåliga kuddar och de krävde hela summan. Jag blev tvungen att betala för 4 kuddar o få 2 fack kuddar. 🚫🚫🚫🚫

Warning Sebutik.se is just a Fraud
Warning Sebutik.se is just a Fraud, have written to them several times about a order I placed over 2 months ago which has not been delivered and they do not reply to emails. Now it will be a complaint of Fraud to the Police

Beställde en bildammsugare
Beställde en bildammsugare, fick en leksak som påminner om en liten hårtork. Den har ingen sugeffekt som duger till att göra rent i en bil. Möjligen lite damm i en kaffekopp. Företaget har ingen seriös ledning och borde få näringsförbud.

Helst ingen stjärna alls
Helst ingen stjärna alls. Handla aldrig varor därifrån. Skickade retur efter att ha köpt en boll till min Golden. Bollen var stor som en pingisboll i storlek. Ångrade mig och ville göra en retur. Då började helvetet. Sidan var svensk men returen skulle skickas till En privat adress i Kina som dessutom var hur lång som helst. I 3 månader pågick vår mailkontakt med olika personer varje gång. Dessutom svarade dom på frågor som jag inte ställde så dom jag behövde svar på förblev obesvarade. Jag skickade returen och spårningskoden men dom säger att dom inte kan hitta det, skickar koden en andra gång och dom ber mig ännu en gång få dom inte hitta det. Efter tre månader som sagt så betalade jag skiten så nu har jag betalt för något jag skickat tillbaka. Vinsten hoppas jag blir att slippa dom och jag gör aldrig om det.
Idag 10/8 Har jag nu fått ett svar från Sebutik men det svaret går bara ut på att skydda sig själva och stämmer inte överens med den erfarenhet som jag som kund har fått vara med om.
Höjer absolut ett varningen tecken för att handla där, butiken ser svensk ut men varorna kommer från Kina och det informeras det inte om och returerna ska skickas till som det ser ut som en privat adress i Kina. Så tänk er för och läs mellan raderna mer än en gång.
Den 25:e augusti får jag ett mail från sebutik.se där dom erbjuder mig 15 % tillbaka på mitt konto om jag skriver en snällare recension, ändrar i min recension eller tar bort den. Jag sa vänligt men bestämt, nej tack!! Dom vill med andra ord köpa sig ett omdöme dom inte är värda vilket får mig att varna ännu mera för köp från detta företag. Om någon skulle tvivla på det jag skrivit i denna recension så går det bra att höra av sig, all kommunikation mellan mig och sebutik.se finns från första till sista mail.
Sebutik svarar ännu en gång på mitt nya tillägg i min recension och än en gång finns ingen sanning i svaret. Jag köpte en vara som långt ifrån höll måttet, ville ångra köpet då 14 dagar ännu inte gått, fick världens längsta returadress och paketet skulle skickas till vad det lät som för mig en privatperson i China. Ingenstans på Sebutik stod att varorna kom från Kina då sidan utgjorde sig för att vara svensk. Jag skulle skicka returen på posten spårbar och det skulle kosta mig 698 kr. Grejen jag köpt kostade 274kr, jag valde betala varan och kasta den då den var oanvändbar.
Detta är sanningen och jag har allt material kvar. Nu önskar jag bara att Sebutik lämnar mig ifred från sina dagliga mail så jag kan få lägga detta bakom mig. Ni som handlar där, tänk er för många gånger.

Respuesta de Sebutik
I tron att det va en svensk sida
Jag beställde en sån där musik-boxnings-maskin man sätter på väggen och slår på i takt till musiken. Jag ångrade mig efter jag fått det och ville skicka tillbaka det. Jag trodde jag beställt från en svensk hemsida men jag kunde bara skicka tillbaka till Kina! Så jag betala portot och skicka iväg det efter många om och men. Flera månader senare får jag tillbaka paketet!! Då har jag redan raderat alla mejl och har inga uppgifter kvar.

Respuesta de Sebutik
Beställde ett par tights och en…
Beställde ett par tights och en vedklyv. Ingenting stämde överens med annonsen och de storlekar som beskrevs. Riktigt dålig kvalitet och allt tillverkat i Asien.

respekterar inte returpolicyn
Jag bad om att få returnera min illasittande baddräkt och fick instruktioner samma dag som baddräkten anlände, och nästa morgon åkte jag iväg. Återvände 10 dagar senare för att bekräfta att jag var redo att returnera varan. De svarade att det hade gått 15 dagar och vägrade att utfärda en återbetalning. Idag är det dag 13! De försökte till och med bevisa sin poäng med en skärmdump av tid/dag för returförfrågan, och i det övre vänstra hörnet på deras egen dator står det "13 dagar sedan!"

Usla retur villkor
Usla retur villkor, du betalar frakten tillbaka själv till KINA. Det är Inte som att skicka inrikes i Svedala om jag uttrycker mig milt, haha.

SCAM
Behöver köpa försäkring för att garantera att du får dina produkter. Som att köpa hamburgerförsärking på mcdonalds när du köper en burgare för att vara säker på att du får den. SCAM!

Köpte en öronkamera/rensare.
Köpte en öronkamera/rensare.. kom inte inslagen i annat än bubbelplast och massa tejp..ingen bruksanvisning. Funkade inte alls, den gick inte att ansluta..heller inte att skicka tillbaka så nu måste jag betala ca 400 för defekt vara som dom inte tar ansvar för!!! Dåligt!!! Mycket dåligt!!!😡😡😡😡

Beställde mini electric iron
Beställde mini electric iron. Varken vatten eller ånga fungerade. Chansade på ett till men det var samma fel på det.
Men måste ändå säga att de var väldigt trevliga och tillmötesgående på seabutiken inga problem att få pengar tillbaka

Respuesta de Sebutik
Beställde dörrar till hönsen så veka…
Beställde dörrar till hönsen så veka att de kommer bara behöva sätta emot näbben så går de sönder. Och nu är returen till China så det lär bli dyrare att returnera än att behålla!

Köpte en proboxer
Köpte en proboxer. Ser inte alls ut som på bilden/reklamen. Den är tunn, plastig, billig, har dåligt ljud och man kan absolut inte sätta upp den och boxa på.
Hade tänkt ge betyg tidigare men glömde av att en hade den eftersom att en la undan den pga dålig kvalite.

Respuesta de Sebutik
Ej mottagit leverans men ändå tvingats…
Ej mottagit leverans men ändå tvingats betala till klarna. Får ingen kontakt med butiken.

Respuesta de Sebutik
Más información sobre otros tipos de reseñas.