SEF Energi Opiniones 121

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dy... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarb... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fik installeret ladestander som forløb fint. Skal kobles på app'en Monta. Fik ingen introduktion og diverse links (QR koder) gav ikke rigtig mening. Står nu med en opladningsapp, som ikke fungerer e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fábrica de material eléctrico
  2. Estación de carga de vehículos eléctricos
  3. Proveedor de energía renovable

Acerca de SEF Energi

Escrito por la empresa

SEF Energi

SEF Energi er leverandør af el, ladeløsninger til el- og hybridbiler, smart home-produkter og naturgas.

Vi er en del af SEF – en energikoncern med mange aktiviteter, der leverer løsninger inden for et bredt område af energi, varme og kommunikation.

Hos SEF Energi vil vi være et fyrtårn for den grønne omstilling. Vi vil bidrage til rationel anvendelse af energi, så vi kan være med til at forebygge klimaforandringer og skabe en bedre verden for kommende generationer. Vi tror på, at vi sammen med vores kunder kan gøre en forskel.

Kontakt os
Kig forbi vores kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg, og få personlig betjening af en af vores rare kundeservicemedarbejdere.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 62 20 11 20 eller sende en mail til os på sef-kundeservice@sef.dk

Åbningstider

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super sød og imødekommende kundeservice

Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejder (Stine) var meget venlig og imødekommende, og sende dem straks på anden måde der virkede. Og fandt et par manglende der også blev sendt...
Så absolut kun +++++ herfra til kundeservice

13 de abril de 2026

Hej Thomas
Tusind tak for denne flotte anmeldelse.

Hurtig kundeservice

Ingen ventetid ved kundeservice og et kompetent, voksent menneske at tale med.

7 de abril de 2026

Hej Poul Erik

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har en god oplevelse med SEF energi…

Jeg har en god oplevelse med SEF energi omkostninger. Min dårlige oplevelse SEF ENERGI ikke kan levere en time prognose en uge frem i tiden, man kan anlægge sit strøm forbrug efter

12 de enero de 2026

Hej Irving
Vi kan, som du skriver, på nuværende tidspunkt ikke tilbyde en prognose. Vi arbejder i øjeblikket på at kunne tilbyde dette til vores kunder. I mellemtiden kan du på vores side "Se elpriser" (https://sefenergi.dk/privat/se-elpriser/) hver mandag få en opdatering på den kommende uges elpriser fra SEF's egen meteorolog. Du finder beskrivelsen i toppen af siden.
Mvh Bettina // SEF Energi

God rådgivning

og en mindre prisnedsættelse - fremadrettet! :-)

23 de febrero de 2026

Hej Frank

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vildledt af sælger

Jeg blev ringet op af en sælger i slut januar, hvor han forsikrer mig billigere el. Jeg forklarede ham at jeg lige fem dage inden havde skiftet til et andet el-selskab. Den sælgeren fik mig alligevel overbevist til at skifte til SEF energi pr. 1/2 og forsikrede mig at jeg ingen bindingsperiode havde på mit nuværende elselskab. Jeg var skeptisk og det var også så en løgn. Jeg blev ringet op af mit nuværende elselskab og de sagde at jeg nu betalte el to steder nu fordi jeg har en bindingsperiode på 6 måneder… og han kunne ikke forstå hvorfor SEF havde sagt at jeg ingen binding havde. Jeg er forarget over at blive vildledt, men heldigvis er dette blevet ordnet og jeg har sagt SEF energi op og skifter tilbage, så jeg ikke betaler el to steder…

14 de enero de 2026

Hej Maj
Det beklager vi rigtigt meget er sket, da vi normalt vejleder vores kunder til at undersøge om de har noget binding eller opsigelse inden vi laver en aftale med dem.
Vi er meget kede af din oplevelse, da det ikke er sådan vi vil fremstå.

God og venlig betjening

Jeg fik en meget venlig betjening, som vi altid får, når vi henvender os.

26 de enero de 2026

Hej Connie

Professionel hjælp

Kom hurtig igennem og fik professionel hjælp via telefonen.
Mvh. Allan fra Varde

13 de enero de 2026

Hej Allan

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sydfyn elforsyning er altid…

Sydfyn elforsyning er altid imødekommende og har nogle fine produkter til fornuftig pris

16 de diciembre de 2025

Kære Fam. Bay
Tak for denne fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Mvh Bettina // SEF Energi

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vær opmærksom

Blev kontaktet af en sælger i forbindelse med et tilbud på en elaftale nu vi har en varmepumpe igennem nærvarme.
Man bliver tilbudt en 1 årig elaftale uden abonnement og 1 øre pr. kWh i tillæg.
Jeg får oplyst at efter det år er gået skal man betale 19 kr. pr. mdr. i abonnement men at tillægget fortsat er 1 øre pr. kWh.
I det fremsendte materiale står der:
"Efter de 12 måneder er udløbet, vil der komme et abonnement på aftalen, som kun lyder på 19 kr. om måneden".
Man kan argumentere for at der står at der kommer et abonnement på men de fremlægger det som om at det kun er de 19 kr. der stiger og ikke også tillægget pr. kWh. Der bliver heller ikke henvist til de nye abonnementsbetingelser i mailen.
Og jeg beder pr. mail om bekræftigelse på den rabat jeg opnår ved leje af varmepumpe, den månedlig pris på abonnement og tillægget. Jeg får kun svar på de to første og IKKE tillægget pr. kWh. Jeg snakker så efterfølgende med sælgeren og personen mener ikke at have sagt det med at tillægget ikke også steg! Sjovt det lige er det der ikke bliver svaret på i mailen!
Det er bare en oplysning til andre om, uanset om det er SEF eller andre sælgere, altid at være opmærksomme.
Jeg ville ellers have skiftet da jeg ville spare lidt pga. besparelsen på varmepumpen og vigtigst af alt at jeg slap for at betale aconto og lege bank for mit nuværende elselskab.

19 de noviembre de 2025

Kære Thomas
Det er vi utroligt kede af at høre og er absolut ikke den måde vi ønsker at fremstå på.
Vi vil meget gerne i kontakt med dig for at få reddet trådene ud.
Du må meget gerne kontakte os på enten mail eller tlf.
Mail du kan kontakte os på er sef-kundeservice@sef.dk og tlf. er 62201120.
Vi er ser frem til at høre fra dig.

Hurtig og konstruktiv hjælp

Hurtig og konstruktiv hjælp, og opfølgning på ens sag.

27 de noviembre de 2025

Kære Betina
Tusind tak for denne gode anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik kompetent ekspedition så jeg kunne…

Fik kompetent ekspedition så jeg kunne vælge den rigtige el løsning for os og et par gode råd med i handlen. Det kendetegner jeres virksomhed med høj kvalitet i forhold til rådgivning, og derfor er vi kunde hos jer på 35

25 de noviembre de 2025

Kære Svend Erik
Tusind tak for denne flotte anmeldelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.