Sejfa Opiniones 309

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med Sejfa. Allt har känts enkelt, tydligt och smidigt från start. Appen är lätt att använda, informationen är lätt att förstå och kundservicen har varit snabb och hjälpsam när jag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu använt appen och tjänsten ett par månader. Största vinsten för mig är enkelheten. Försäkring har alltid känts krångligt innan, nu känns det enkelt att få översikt. Även fått väldigt bra h... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Anmälde en inställd resa( pga dödsfall) och fick utbetalning snabbt. Tyvärr fel belopp först, men det åtgärdades SAMMA DAG som jag anmälde det på klagomal mejlen( som chatten rekommenderade mig).Det v... Ver más

1. Agencia de seguros para el hogar

Sobre Sejfa

Escrito por la empresa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra hjälp och trevligt…

Väldigt bra hjälp och trevligt bemötande i ett för oss tufft ärende. Väldigt nöjda och tacksamma för det. Bra pris på försäkringen.

27 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack Victoria för dina fina ord. Vi är glada över att kunna hjälpa till!

Lätt app kanon

Lätt app kanon

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Hej Daniel! Tack för dina ord. Det är alltid lika kul att höra att kunder upplever appen enkel att använda! Mvh Team Sejfa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt och mycket trevligt bemötande av…

Enkelt och mycket trevligt bemötande av kundtjänst!

21 de noviembre de 2025

Tack för din recension!
Härligt att höra att allt var enkelt och att kundtjänsten tog väl hand om dig. Vi skickar vidare berömmet — de älskar sånt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Riktigt bra service och snabb…

Riktigt bra service och snabb återkoppling. Kände mig väl omhändertagen och hela processen var superenkel. Kan varmt rekommendera!!

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du haft en så smidig upplevelse med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pris och grym kundservice

Bra pris och grym kundservice. Känner mig trygg med Sejfa.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack för din recension! Härligt att höra att du känner dig trygg med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkel hemförsäkring som funkar direkt

Enkel hemförsäkring som funkar direkt. Precis vad jag behövde

1 de diciembre de 2025

Tack för din recension!
Så kul att höra att hemförsäkringen var enkel och fungerade direkt — exakt så vi vill att det ska kännas.

Vi lovar att fortsätta hålla saker okomplicerade. Det är ändå tillräckligt mycket annat i livet som krånglar.

Hör av dig om du behöver något mer!

Enkelt att bli kund

Enkelt att bli kund, och smidig app. Tror också Sejfa har den bästa chatboten jag använt hittills. Den kunde ge mig bra svar, utan att låta som en korkad chatbot, på mina frågor. Imponerande!!!

30 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Stort tack för din recension!
Vi älskar att höra att det var enkelt att bli kund – och att appen levererar som den ska.

Och vår chatbot…
Den kommer vara odrägligt nöjd resten av veckan efter det här berömmet.

Hör av dig när som helst om du behöver något mer, vi (och chatboten) finns här för dig!

Superbra!

För mig har allt fungerat fantastiskt och min upplevelse med kundservice var jättehjälpsam! Fem stjärnor!!

27 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack för din fina recension Kajsa! Vi ska se till at du är fortsatt nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt att använda och grym service!

Så enkelt att anmäla en skada i appen och kundservice var hur trevliga som helst!

19 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Stort tack för din fina recension!
Vad härligt att höra att både skadeanmälan i appen och bemötandet från vårt kundserviceteam fungerade så smidigt för dig. Precis så ska det kännas!

Tveka aldrig att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Så snabbt

Så snabbt, smidigt och bra! Gjorde ett ärende och fick direkt utbetalning. Tipsar alla om Sejfa :)

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Hej Victoria, tack för din fina recension! Vi älskar när ni tipsar era nära och kära om Sejfa. Ingen ska leva utan en okrånglig hemförsäkring - det är vår vision!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pratade med deras support och fick bra…

Pratade med deras support och fick bra svar på alla mina frågor.
Mycket trevliga att prata med.

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du fått bra support, det ska vi fortsätta ge!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket smidig anmälning av förlorat…

Mycket smidig anmälning av förlorat lösöre!

22 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack för din fina recension!
Vad härligt att höra att du upplevde anmälan av förlorat lösöre som smidig. Vi arbetar hela tiden för att göra processen så enkel som möjligt för våra kunder. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med!

Okrånglig app

Okrånglig app. Okrångligt bemötande! 5 stjärnor!!!! GIVET!

20 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Wow, stort tack för dina fem stjärnor!
Det gör oss verkligen glada att höra att både appen och bemötandet upplevs som okrångligt – precis så vi vill att det ska vara. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan göra för dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pris och enkel signup!

När jag skulle flytta, letade jag efter en ny hemförsäkring. Hittade bland alla försäkringsbolag Sejfa och gud vad eneklt det var att teckna och med mycket bättre pris än min tidigare. 5 stjärnor!

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att både pris och signup kändes rätt – och att flytten blev lite enklare på köpet. Vi uppskattar verkligen dina 5 stjärnor!

Rekommenderar starkt!

Smidigt och enkelt.

21 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Hej Julle! Vi blir alltid glada att höra från nöjda kunder, tack för att du delar med dig!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.