Sejfa Opiniones 309

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med Sejfa. Allt har känts enkelt, tydligt och smidigt från start. Appen är lätt att använda, informationen är lätt att förstå och kundservicen har varit snabb och hjälpsam när jag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu använt appen och tjänsten ett par månader. Största vinsten för mig är enkelheten. Försäkring har alltid känts krångligt innan, nu känns det enkelt att få översikt. Även fått väldigt bra h... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Anmälde en inställd resa( pga dödsfall) och fick utbetalning snabbt. Tyvärr fel belopp först, men det åtgärdades SAMMA DAG som jag anmälde det på klagomal mejlen( som chatten rekommenderade mig).Det v... Ver más

1. Agencia de seguros para el hogar

Sobre Sejfa

Escrito por la empresa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag blev kund vid Sejfa för ett halvår…

Jag blev kund vid Sejfa för ett halvår sedan och jag är väldigt nöjd! Prisvärt, enkelt och trevlig personal.

20 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack för din fina recension!
Vi blir verkligen glada av att höra att du trivs hos oss och att du upplever Sejfa som prisvärt och enkelt. Extra kul att du lyfter personalen – det betyder mycket för teamet!

Hör bara av dig om det är något vi kan hjälpa till med framåt. Vi finns här!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag blev oerhört fint bemött av en tjej…

Jag blev oerhört fint bemött av en tjej i kundtjänst. Min telefon hade gått sönder och hanteringen av detta gick snabbt och bekymmersfritt.

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack snälla för din fina recension!
Vad härligt att höra att du fick snabb och smidig hjälp när telefonen gick sönder – och extra roligt att du lyfter bemötandet från vår kundtjänst. Vi skickar vidare berömmet direkt till teamet!

Hör gärna av dig om det är något mer du undrar över framåt. Vi finns här när du behöver oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Always fast reply with inquiries and…

Always fast reply with inquiries and compensated my family fast when we got delayed in our travel last week

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Thank you for your review!
We’re glad to hear you received quick support and fast compensation after your travel delay. We appreciate you choosing us!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billig och bra hemförsäkring med snabb…

Billig och bra hemförsäkring med snabb hjälp! Var väldigt skönt när vi behövde aktivera hemförsäkringen att vi fick bra hjälp. Mycket oro som släppte

23 de octubre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack så mycket för din fina recension!
Det gläder oss att höra att både priset och servicen motsvarade dina förväntningar – och framför allt att du kände stöd och trygghet när du behövde aktivera din hemförsäkring.

Att kunna minska oro i en pressad situation är precis det vi strävar efter.
Tack för att du valde oss och för att du tog dig tid att dela med dig!

Tryggt och smidigt!

Jag trivs så bra med Sejfa eftersom det är alltid enkelt och smidigt och så himla bra service. Rekommenderar alla att skaffa Sejfa!

14 de noviembre de 2025

Tack för din fina recension Anne! Det uppskattar vi :) Team Sejfa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bara positivt att säga om Sejfa

Har bara positivt att säga om Sejfa. Proffsiga, snabba och trevliga när man behöver prata med dom!

14 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Hej! tack för din fina recension! Det är precis det vi strävar efter, snabbhet utan att tumma på kvalité!

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt, supernöjd!

10 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och att du är nöjd med vår service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Grym hemförsäkring.

Sejfa har alltid vart trevliga mot mig och funkar som de ska. Enkelt smidigt och appen de har är väldigt bra.

Svarstiden och kontakten man har med dem är dock minimal. Jag hade velat ha mer kontakt med dem eller kortare svarstider.

Annars är jag super nöjd!

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack så mycket för din fina och ärliga recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med hemförsäkringen och vår app — det betyder mycket för oss.
Vi tar till oss din feedback om svarstider och kontakten, och jobbar löpande för att bli ännu snabbare i vår service.
Stort tack för att du delar med dig och för att du är kund hos Sejfa!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snabb och tydlig kommunikation

Super snabb och tydlig kommunikation och enkelt att navigera när man behöver kontakta de. Rekommenderar Sejfa starkt!

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack så mycket för dina fina ord!
Vi blir verkligen glada av att höra att du upplever kommunikationen som snabb och tydlig – det är precis så vi vill att det ska kännas!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är ett bra försäkringsbolag !

Det är ett bra försäkringsbolag som man behöver inte vänta länge för att få svar med ett ärende. Rekommenderas!

8 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack så mycket för din fina recension!
Vi blir verkligen glada att höra att du fått snabb hjälp och är nöjd med vår service. Vår ambition är alltid att göra försäkringsärenden så smidiga som möjligt. Tack för att du rekommenderar oss!

Billig och bra hemförsäkring

Billig och bra hemförsäkring. Hade strömavbrott och maten i kyl och frys blev förstörd. Skickade in ett ärende på kvällen 4/11-25 och fick en Swish innan lunch 5/11-25. Mycket bra, smidigt och snabbt. Rekommenderas!!

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Sejfa

Strömmen gick, maten dog – men Swishen levererade!
Precis så snabbt och enkelt vill vi att det ska kännas.
Tack för att du delade! Team Sejfa

Supernöjd

Supernöjd! Snabba svar och enkel app!

17 de abril de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack för din fina recension!
Vad roligt att du är nöjd och att appen fungerar smidigt för dig – precis så vill vi att det ska kännas.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket gott och professionellt bemötande !

Vi behövde söka vård vid två tillfällen utomlands, anmälde detta till Sejfa 2 månader senare ( brist på tid ).
Efter att ha skickat in all dokumentation fick vi några följdfrågor. Jag ringde därefter till Seijfa och blev uppringd inom 20 minuter – otroligt snabb hantering! Ersättningen betalades dessutom ut samma dag som jag tog kontakt med dem.
Snabb, smidig och trygg process hela vägen.
Stor kredit till tjejen som hanterade ärendet - trevlig, förståndig, medkänsla & väldigt professionellt bemötande !

24 de octubre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tusen tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss verkligen att höra att allt gick smidigt och att du kände dig trygg genom hela processen. Vi vidarebefordrar självklart berömmet till vår medarbetare som hjälpte dig – det betyder mycket för oss att få höra att vårt bemötande gör skillnad.

Vi önskar dig allt gott framöver och finns här om du behöver oss igen!
/Teamet på Sejfa

Snabbt

Snabbt, enkelt och trevlig ton.

15 de octubre de 2025

Respuesta de Sejfa

Hej! Vi blir glada av att höra att du tycker det går snabbt och att du bemöts bra! Tack för dina fina ord!

Super bra försäkringsbolag

Super bra försäkringsbolag! Snabb och smidig hjälp! Är så glad att jag har dom!

3 de octubre de 2025

Respuesta de Sejfa

Stort tack för din fina feedback! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss och vår service. Vi finns alltid här för att hjälpa dig när du behöver det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inget krångel bara anmälde min uppkomna…

Inget krångel bara anmälde min uppkomna skada i hemmet och fick ersättning omgående.
Bästa.

15 de octubre de 2025

Respuesta de Sejfa

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss att höra att skadehanteringen fungerade smidigt och att du snabbt fick hjälp. Vi finns här om du behöver oss igen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.