Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beställde paket med expressleverans och packtiden blev inte påverkad av det fick jag mejl om efter. Hade önskat att det stog när jag beställde. Skrev i alla fall ett mail tredje vardagen efter jag bes... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supernöjd med allt jag har handlat på Shock. De svarar alltid snabbt på mail och snabb leverans. Och bra priser i jmf med andra liknande butiker.

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilt der for første og siste gang. De justerer opp frakten uten og gi beskjed. 110kr ekstra i mitt tilfelle, på brevpost. Fra 79 til 189,- En av tre varer manglet. Den var de tom for og tok lik... Ver más

1. Compras y moda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Nordens största alternativa butikskedja med kläder som passar alla olika unika stilar. Rock, punk, goth, burlesk, 70’s, emo kläder osv. På Shock erbjuder vi alternativt unikt mode där vi inte bara säljer kläder, utan vill förmedla en hel livsstil. Musiken är hjärtat hos oss på Shock och det är hos oss det händer. Bli inspirerad av alla olika stilar, shoppa äkta läderjackor, kolla in Sveriges största utbud av Dr Martens, merch och oändligt med accessoarer.

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Alltid topp!

Bra kvalitét på varorna, och alltid snabb och bra leverans!

2 de abril de 2019

Kanon bra produkter

Bra och snabb leverans. Bra produkter. Bara possitivt

10 de marzo de 2019

Respuesta de Shock Store

Tack vad glada vi blir för dina fina ord och att du är nöjd! :) Hälsningar Linnéa på Shock

Allt utmärkt.

Aldrig nått problem. Allt går smidigt. Snabb leverans. Ja, allt funkar som man vill att det ska funka helt enkelt. 10/10. Ett företag jag skulle rekommendera helt enkelt. Och även ett företag jag själv kommer handla ifrån om och om igen.

5 de marzo de 2019

Respuesta de Shock Store

Hej Angelica! Vad glada vi blir att du är nöjd och vill dela med dig! Tack! :) / Linnéa på Shock

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Affären som har ALLT för oss…

Affären som har ALLT för oss hårdrockare. Saknar er fysiska affär här i Malmö

11 de febrero de 2019

Respuesta de Shock Store

Ja, vi saknar den med :( Men tack för dina fina ord ! Hälsningar Linnéa på Shock

Toppen affär

Toppen affär. Alltid nöjd med shock!

10 de febrero de 2019

Tack snälla! 😍🤘 Hälsningar Linnéa på Shock

Supernöjd

Supernöjd med mitt köp vill rekommendera detta till alla

9 de febrero de 2019

Åh vad glada vi blir! Tack! 😍 Hälsningar Linnéa på Shock

Bra kvalite

Bra kvalite, snabb leverans

13 de enero de 2019

Tack, vad glada vi blir att du är nöjd! 😍 //Linnéa på Shock

supernöjd!

Jag är väldigt nöjd med produkterna jag beställde samt returen av produkterna. Återbetalningen kom fort också. Jättebra utbud!

10 de enero de 2019

Respuesta de Shock Store

Hej Jessica! Tack vad glada vi blir för dina fina ord och att du är nöjd! Hälsningar Linnéa på Shock

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fungerat utmärkt från Ert håll men…

Fungerat utmärkt från Ert håll men ingen avisering från PostNord!

9 de enero de 2019

Respuesta de Shock Store

Tack för fina ord. Att Postnord inte aviserar är tyvärr helt på dem och inget vi kan göra något åt :( // Linnéa på Shock

Mkt snabb leverans

Inga konstigheter rätt vara med mycket snabbt leverans

2 de enero de 2019

Tack så mycket för fina ord! :D // Linnéa på Shock

väldigt bra

Väldigt bra!

11 de diciembre de 2018

Tack vad kul att du är nöjd! :D // Linnéa på Shock

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.