Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop. De bestelling werd snel geleverd en de schoenen zijn precies zoals op de foto’s perfecte pasvorm en topkwaliteit. De klantenservice reageert snel en vrien... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb onlangs een paar schoenen (laars en hak) besteld bij deze webshop en ben enorm tevreden! Het bestelproces verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. De schoene... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling! De kwaliteit van de schoenen is echt top, mooi afgewerkt en precies zoals op de website beschreven. Daarnaast was de verzending super snel, mijn pakketj... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wir haben 4 stück für Bachelorparty gekauft. alle vierteile haben schlechte Qualität und wir sind ganz unzufrieden. (Achtung: Für Rücksendung muss man Bezahlen) We kochten 4 stuks voor vrijgezellen... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Webshop in Exclusive Shoes, Bridal Accessories and Bridal heels. Established in 2016 and handmade with love. Our store is located in the Netherlands, Goor. You can contact our customer care team by phone, e-mail, whatsapp and instagram.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij de eerste bestelling was een…

Bij de eerste bestelling was een onderdeel van de schoen kapot. Ik heb meteen contact opgenomen en ze hebben heeeeel snel gereageerd. Ik wilde een nieuwe bestelling weer doen, want de schoenen waren echt mooi. De verzendkosten werd meteen vergoed en dit was super!!! Ze doen echt hun best en denken graag met je mee voor een oplossing. De kwaliteit van de schoenen zijn ook perfect. Ik raad deze online winkel zeker aan. Je krijgt geen spijt!!

28 de noviembre de 2022

Respuesta de Shoes by Armel

Hi aysu, bedankt voor je review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele leuke site waar ik laatst twee…

Hele leuke site waar ik laatst twee paar schoenen heb besteld. Ik had vragen over een artikel en ze hebben echt de moeite genomen om met mij hierover te chatten. Ik kreeg ook een berichtje dat ze verzonden waren en kreeg meteen een melding van DPD echt top! Hier ga ik vaker bestellen:)

Hi Es,

Bedankt voor je review. Wij zijn blij om te horen dat je. tevreden bent met de service en schoenen.

Top!

Top! Hier moet je zeker langs gaan

Respuesta de Shoes by Armel

Hai Shann, bedankt voor je review. Altijd welkom op kantoor!

Uitstekend!!

1e keer dat ik er ben geweest de schoenen zijn super moooiii hier ga ik zeker vaker komen uitstekende service!! Eigenaar heeft ons met alles goed geholpen!☺️

Respuesta de Shoes by Armel

Hi Ayse, bedankt voor je review! Je mag altijd langskomen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Ben heel tevreden met mijn aankoop! Eigenaar was ontzettend aardig en dacht met je mee. Dat was heel fijn om te zien.

Respuesta de Shoes by Armel

Dankjewel voor je review Fatma!
Veel plezier met je laarzen :).

Groet,

Top bedrijf!

Top bedrijf!! Hele fijne 2 paar schoenen gekocht van echt leer , ze zijn klantvriendelijk en schoenen zitten ook harstikke fijn

Respuesta de Shoes by Armel

Bedankt voor je review Bahar en veel plezier met je schoenen! Je bent altijd welkom om te passen.

Goede service!

Mooie schoenen! Je voelt gelijk de kwaliteit. Lieve medewerker die graag meedenkt. Eerste keer dat ik er was, maar zeker niet de laatste keer! Ons nieuwe favo plek! Bedankt voor de leuke hakken en de goede service!

21 de noviembre de 2022

Respuesta de Shoes by Armel

Dankjewel voor je review Kubra! Je bent altijd welkom op kantoor :)

Top service!!!!

Onlangs heb ik een afspraak geboekt op kantoor om een aantal moddelen te kunnen passen.
Werd bij aankomst ontzettend warm ontvangen!! Ik mocht rustig rondkijken en modellen passen die ik wilde. Toen ik een paar modellen ging passen kon ik niet geloven hoe fijn ik op de heels kon lopen. Wil Melike nogmaals heel erg bedanken!! Top service!!

14 de noviembre de 2022

Hai Melis,

Dankjewel voor je review!

Snelle afhandeling en klantgericht

Wat een top service zeg. Ze hebben mijn schoenen persoonlijk naar Deventer gebracht! Super fijne boots van echt leer. Bedankt shoesbyarmel!

15 de noviembre de 2022

Respuesta de Shoes by Armel

Dankjewel voor je review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk, klantgericht en reageert snel

Last minute kon ik nog in het weekend langskomen om hakken te kopen voor een feestje. Eigenaar is vriendelijk, reageert snel en is klantgericht. Nogmaals heel erg bedankt voor je fijne en snelle service!

8 de noviembre de 2022

Respuesta de Shoes by Armel

Dankjewel voor je review Milia, je bent altijd welkom op kantoor!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het zijn heel vriendelijke mensen en…

Het zijn heel vriendelijke mensen en antwoorden direct op je vragen. Mijn bestelling was heel makkelijk geplaatst en ook snel geleverd naar België! Zal zeker nog is hier bestellen! Thankyou ShoesbyArmel🤍.

1 de noviembre de 2022

Respuesta de Shoes by Armel

Hai Paula, bedankt voor je review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke mensen en goede service!

Een vriendinnetje van mij kocht hier wel eens schoenen die ik heel mooi vond, dus ben ik het zelf ook gaan proberen.
Goede service en heel tevreden met mijn schoenen! Bedankt voor de vriendelijke snelle service en mooie schoenen :)

21 de octubre de 2022

Respuesta de Shoes by Armel

Hi Eka, bedankt voor je review!

zeer tevreden

Top bedrijf!

27 de octubre de 2022

Respuesta de Shoes by Armel

Hi Avelon, bedankt voor je review!

Wonderful order

Order delivered in 4 days, answers on the super fast networks and the saleswoman is super pleasant!!!! Now let's talk about the pair of shoes I received!! She is just sublime waaaaaawwwww I highly recommend, very professional and very serious! Thanks

Respuesta de Shoes by Armel

Hi Ines, thank you so much for your order from France and the nice feedback. We appreciate it.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

paypal

1 tip voor iedereen die bij deze webshop wilt bestellen, betaal via PayPal , want via PayPal kan u altijd u geld terug eisen als ze weer niet reageert of niets terugbetaald.

De schoenen waren beschadigd, maar de retourkosten hebben we toch zelf moeten betalen. Dit is geen service!

Deze verkoopster denkt enkel aan haar eigen portemonnee , maar niet aan de klant zelf !

Deze schoenen zijn veel goedkoper te vinden op andere sites of in andere winkels.

Denk maar twee keer na voordat u hier besteld !!

1 de junio de 2022

Hallo Paul,

Wat vervelend om te horen dat u problemen heeft ervaren met uw bestelling. Helaas kan ik met deze naam geen bestelling naar voren halen. Wij willen u dan ook vriendelijk vragen om een e-mail te sturen naar info@shoesbyarmel.com of om even te bellen naar 0648798030 zodat wij u verder kunnen helpen om dit probleem samen op te lossen.

Fantastische service

Fantastische service, ik werd precies geholpen zoals ieder ander dat zou willen. Vriendelijk personeel en een mooie collectie aan schoenen. Mij zie je terug!

Respuesta de Shoes by Armel

Hi Sharonna, bedankt voor je review! Wij zijn blij om dit te horen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schoenen voor mijn vriendin gehaald…

Schoenen voor mijn vriendin gehaald vorig jaar voor haar verjaardag, ze draagt ze nog steeds. Tevreden👍🏻

Respuesta de Shoes by Armel

Hi Mert, bedankt voor je review!

Mooie schoenen

Mooie schoenen, zitten ook fijn.

Hallo,

bedankt voor uw review! Veel plezier met de schoenen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en denken met je mee.

Ik was opzoek naar mooie sandalen onder mijn bruidsjurk. Zij hebben mij super goed geholpen en ik mocht zelfs de nieuwe collectie uitproberen! Ik ben ze dankbaar de schoenen zaten super fijn en ik draag ze nog steeds.

12 de marzo de 2022

Hi Tugce,

Veel plezier met je schoenen. Heel blij om te horen dat je de schoenen op je bruiloft hebt gedragen. :)

Team Armel

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.