Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god oplevelse! Modtog bukser i de forkerte størrelse, og skrev til deres kundeservice. Allerede efter 5 minutter var der respons, og jeg fik tilsendt et par nye bukser samt en returlabel. Fan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tøjet sidder virkelig godt! De var hurtige til at pakke ordren så jeg havde pakken næste dag. I hvertfald ikke sidste gang jeg handler hos dem! (Stort plus man også får små cute klistermærker med når... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt to hårbånd og de har begge været i super kvalitet! De blev leveret hurtigt og jeg har brugt dem hele sommeren:) Et kæmpe plus: Jeg skrev til BCH Design på Instagram, og spurgte om hun... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

B:RCH er et fashion brand, som tilbyder håndsyet tøj og accessories fremstillet i Danmark. Vores kollektioner omfavner en minimalistisk æstetik og bruger ofte genanvendte materialer samt bæredygtige produktionsmetoder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,9

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ikke modtaget det bestilte!

31 de julio de 2025

Hej Jørgen,

Vi er utrolig kede af din anmeldelse, vi har mange ordre og skynder os altid så godt vi kan samtidig med vi ikke går på kompromis med kvalitet.

Eftersom at vi selv syr vores produkter efter bestillingen er lagt, for at mindske spild. Har vi derfor er der op til 3 ugers produktionstid, det fremgår også af produktbeskrivelsen..

Har du spørgsmål til din ordre, så skriv endelig til os på kontakt@shopbirch.dk, så hjælper vi gerne videre.

De bedste hilsner,
Team B:RCH

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blusen var lige så smuk som på…

Blusen var lige så smuk som på billederne.

27 de mayo de 2025

Kære Tinne,
Tusinde tak for de 5 stjerner og at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse! Det er vi utrolig glade for at høre<3

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ikke fået varen endnu

Har ikke fået varen endnu. Leveringstid stod til 1-2 hverdage, og nu er der gået 11 dage.

19 de mayo de 2025

Hej Steen,
Tak for din anmeldelse og beklager forvirringen omkring leveringstiden.

Da du har bestilt et af vores håndlavede produkter, gør vi opmærksom på, at der i produktbeskrivelsen står, at der kan være op til 10 hverdages produktionstid, før varen afsendes. Det skyldes, at vi syer og producerer disse varer på bestilling for at minimere spild.

Vi beklager, hvis det ikke fremgik tydeligt nok ved bestilling.

Tak fordi du støtter håndlavet og bæredygtig produktion!

De bedste hilsner Natasha // B:RCH

Rigtig god oplevelse

Fik den flotteste top, god kvalitet og godt syet

13 de abril de 2025

Kære Sofie,
Tusinde tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse, den betyder meget for os! Jeg er så glad for at høre at du er tilfreds med toppen<3

Tøjet sidder virkelig godt

(Stort plus man også får små cute klistermærker med når man bestiller derfra)<3

31 de marzo de 2025

Kære Laura,
Tusinde tak for din fine anmeldelse! Den betyder utrolig meget for os, vi er så glade for at høre at du er tilfreds<3

Rigtig god påske,

1000 tak for din anmeldelse, skønt at du er glad for dit item!<3

så lækre pieces!!

21 de enero de 2025

Hej Mette,
Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at du kan lide vores items<3

God service og hurtig levering🌟🌟

God service og hurtig levering🌟🌟

27 de diciembre de 2024

Hej Kathrine,
Tusinde tak for din skønne anmeldelse og de flotte stjerner! 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og levering!

Fede styles

30 de diciembre de 2024

Kære Liselotte,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er så glade for, at du kan lide vores styles.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pakken er kommet til pakke shoppen

Pakken er, i dag, kommet til pakke shoppen. Bestilt 7/12-24. Det er en julegave. Jeg er spændt på at få den. Henter den senere i dag.

20 de diciembre de 2024

Hej igen Anne-Marie,
Igen er vi kede af din 2-stjernede anmeldelse. Da vi selv syer alle vores handmade items efter bestilling, vil der derfor være længere produktionstid.
Vi ved at pakken nåede frem inden jul og at vi overholdte den produktionstid vi lovede og havde skrevet tydeligt med fed på alle vores handmade items.

Vi ville selvfølgelig blive rigtig glad for en ny anmeldelse, nu hvor du har modtaget vores produkt og kan vurdere det!✨

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har endnu ikke fået min bestilling

Jeg har endnu ikke fået min bestilling, selvom det er længe siden, den blev bestilt. Jeg kan dårligt anmelde noget, jeg ikke har fået. Kan man få pengene tilbage, hvis det ikke dukker op i løbet af et par dage? Noget må da være gået galt???

18 de diciembre de 2024

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager, at du endnu ikke har modtaget din bestilling. Vi har haft utrolig travlt op til jul.

Da du har bestilt en af vores håndlavede toppe, vil vi gerne gøre opmærksom på, at vi har en produktionstid på op til 10 hverdage, da vi syer alle produkter på bestilling for at minimere spild. Dette fremgår også i produktbeskrivelsen på den top du har bestilt, så nej der er ikke gået noget galt.

Din ordre blive afsendt i dag, vi sætter stor pris på din tålmodighed! Rigtig god jul,

Glad kumde

Mega god stof

6 de noviembre de 2024

Respuesta de B:RCH

Det er vi meget glade for at høre, tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse af os!

Flotte bukser

Flotte bukser, der passer perfekt.

22 de agosto de 2024

Tusind tak Lis, vi er så glade for at høre at du er tilfreds!<3

Knus Natasha // B:RCH

Mega god oplevelse

Fantastisk service, bestemt et sted jeg handler igen!

9 de julio de 2024

Hej Cecilie,
Tusind tak for din søde anmeldelse, vi er glade for at du har haft en god oplevelse<3

syninger gik op

De lyse bukser gik op i flere af syningerne efter at have haft dem på én gang.

Selve levering og alt andet var der dog ikke en finger at sætte på.

18 de julio de 2024

Hej Emily,

Vi er kede af din uheldige oplevelse med bukserne! Du er altid velkommen til at sende os en mail så vi kan løse problemet enten ved at sende dig et nyt par eller refundere dig<3

Håber at høre fra dig,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling og hurtig levering.

Nem bestilling og hurtig levering. Varen (bukser) passede, så jeg har ikke erfaring med returnering af varer fra webshoppen.

1 de julio de 2024

Hej Lene,
Vi er så glade for din bedømmelse og feedback, tusind tak for den!

Bedste sommer hilsner

Sådan

Det var en rigtig god oplevelse :)

2 de julio de 2024

Hej Astrid,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os,

Med venlig hilsen Natasha // B:RCH

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.