Shoplondon Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I må gerne blive ved med at være så jordnære, da det gør oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tøj og har aldrig haft noget at klage over a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er virkelig lækkert og smart tøj 😊 super god betjening og fantastiske Liveshow ❤️ der er kun 1 problem 😂 jeg køber alt for meget 😘 men var så heldig at vinde et gavekort . De er alle fantastis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gennem mange år købt alt mit tøj hos Shoplondon og har altid fået en yderst god behandling uanset hvad der har været. Altid en venlig og meget serviceminded betjening

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bestil 3 leggins og 2 stk Alicia cardigan. Cardigans sjusket syet og pilskævt. Der er hakker i stoffet ved sammensyningen der gør, at det hurtigt flosser og går op. Det ligner noget sjusk der komm... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de ropa

Escrito por la empresa

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

728 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Spændende tøj til en rimelig pris

7 de septiembre de 2026

Hej Anni 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du synes, vi har spændende tøj til rimelige priser.

Vi håber vi snart må sende en pakke afsted til dig igen🌸

31 de agosto de 2026

Hej Annika 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede en hurtig levering.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og at vi snart får lov til at sende en pakke afsted til dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så venlig og hjælpsom dejlig at handle…

Så venlig og hjælpsom dejlig at handle ved.

2 de septiembre de 2026

Hej Connie 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at du oplever os som venlige og hjælpsomme, og at du synes, det er dejligt at handle hos os.

Det betyder rigtig meget for os🥰

Meget gode varer

Meget gode varer. Har handlet flere gange med jer og er yderst tilfreds.

31 de agosto de 2026

Hej Bente 😊

Tusind tak for din anmeldelse! ❤️
Skønt at høre, at du er tilfreds med både vores varer og dine oplevelser hos os.

Vi sætter virkelig stor pris på, at du har handlet hos os flere gange – tusind tak for din loyalitet 🥰

Godt tilfreds . 👍

Det er altid dejligt at få nyt fra Shoplondon. 👍
Hvis det går galt er det nemt at returnere og evt få noget andet. 👍

25 de mayo de 2026

Hej Ghita 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Skønt at høre, at du altid glæder dig til nyt fra os, og at du oplever vores returproces som nem og enkel.

Vi sætter stor pris på, at du handler hos os og følger med🥰

Lækkert tøj

Lækkert tøj, hurtig levering

Hej Jette 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for tøjet og vores hurtige levering.

Vi håber, vi snart får lov til at sende en ny pakke afsted til dig 🌸

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bukser og jakke til habit

Bukser og jakke til habit
var ikke helt samme farve . Bluser er nogen gange ikke syet lige godt. Kvalitet er ikke lige god ellers er jeg godt tilfreds

Hej Margit 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du ellers er godt tilfreds med dine køb hos os. Vi beklager selvfølgelig, hvis farven på habitjakken og bukserne ikke var helt ens, og at du har oplevet, at bluserne ikke var syet helt optimalt.

Vi bestræber os altid på at levere varer i en god kvalitet. Skulle du opleve en konkret fejl eller mangel på en vare, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig.

Tak fordi du handler hos os – vi håber, vi fortsat kan give dig gode oplevelser🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid godt lige meget hvornår jeg…

Altid godt lige meget hvornår jeg bestiller

Hej Kirsten 😊

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du altid har gode oplevelser hos os. Det betyder rigtig meget for os!

Tak for din trofaste støtte🥰 Vi glæder os til mange flere gode handler sammen med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varerne kom rigtig hurtig og kvaliteten…

Varerne kom rigtig hurtig og kvaliteten er rigtig fin.

24 de agosto de 2026

Hej Kent 😊

Tusind tak for den flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du både er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering. Det sætter vi stor pris på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber, du får glæde af dine varer og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Flot tøj

Flot tøj. Hurtig levering

Hej Lis 😊

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, vi har flot tøj, og at leveringen gik hurtigt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber, du får glæde af dit køb og glæder os til at byde dig velkommen igen🥰

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlige str

Har købt en Malou kjole (onesize) sæt for stor men ærmerne var alt for smalle så det passet ikke sammen.
Købte også et sæt Colette sæt i (onesize) men bukserne tror jeg kun en str S kunne passe ved ikke med lusen for det opgav jeg. Ærgerligt ærgeligt 👎🏻

Hej Lene😊

Vi er kede af at høre, at varerne ikke levede op til dine forventninger.

Hvis en vare ikke passer eller ikke lever op til forventningerne, er du altid meget velkommen til at sende den retur.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du oplever problemer med pasform eller størrelser. Så har vi bedre mulighed for at se nærmere på netop din ordre og hjælpe dig bedst muligt❤️

Vi håber, du vil give os mulighed for at hjælpe dig en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker bluse og skøn farve

22 de agosto de 2026

Hej Henriette 😊

Tusind tak for din fine 5-stjernede anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for blusen og synes, farven er skøn 🥰

Vi håber, du får masser af glæde af den og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering

Hej Jette 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, det er nemt at handle hos os, og at leveringen gik hurtigt. Det sætter vi stor pris på!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🥰

Meget fint tøj

Virkelig fint tøj til meget rimelige priser. Jeg er yderst tilfreds.

22 de agosto de 2026

Hej Yvonne 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at du synes, vi har fint tøj til rimelige priser, og at du er tilfreds🥰

Det betyder rigtig meget for os, at du har lyst til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så lækker tøj og føler mig så godt…

Så lækker tøj og føler mig så godt tilpas i det

23 de julio de 2026

Hej Heidi 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, tøjet er lækkert, og at du føler dig godt tilpas i det. Det er lige præcis det, vi håber, vores tøj kan give – glæde og følelsen af at være godt tilpas.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, du får masser af glæde af dine køb.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ligner likeLondon for meget

I ligner likeLondon for meget, men i lever ikke op til LikeLondon tøj

Hej Karin 😊

ShopLondon og LikeLondon er to forskellige tøjfirmaer, men vi er begge inspireret af moden og stilen fra London.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke synes, vores tøj lever op til dine forventninger. Vi har vores eget udvalg, vores egne styles og vores egen tilgang til mode, og vi håber, at du måske vil give os en chance igen en anden gang.

Janni

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er glad for mit køb .

Jeg er glad for mit køb og køber gerne igen..
Gode priser og kvalitet.

14 de agosto de 2026

Hej Ulla 😊

Tusind tak for din anmeldelse 🥰 Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dit køb, og at både priser og kvalitet lever op til dine forventninger. Det betyder rigtig meget for os ❤️

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback, det hjælper os med at blive endnu bedre✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine varer til en overkommelig pris.

Fine varer til en overkommelig pris.
Jeg er meget glad for at handle med Shop London, altid lækre produkter, og varerne kommer hurtigt
Det fås ikke bedre,
Ingrid Kerteminde.

24 de agosto de 2026

Hej Ingrid 😊

Tusind tak for din anmeldelse 🥰 Hvor er det skønt at høre, at du er glad for at handle hos os, og at du både er tilfreds med vores varer, priser og den hurtige levering. Det betyder utrolig meget for os.

Tusind tak for din trofaste støtte, Ingrid – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produktet levede op til det jeg havde…

Produktet levede op til det jeg havde set i reklamen

Hej Kirsten 🙂

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os så meget, at produktet levede op til det, du havde set i reklamen. Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder får den oplevelse, de forventer 💕

Meget lækker kvalitet

Meget lækker kvalitet

10 de agosto de 2026

Hej Helle 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten. Det betyder meget for os! ❤️

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart. 🥰

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.