Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I må gerne blive ved med at være så jordnære, da det gør oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tøj og har aldrig haft noget at klage over a... Ver más
La empresa ha respondido
Gode priser og hurtigt levering. Jeg har købt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi også selvom jeg har vasket dem. Øv hvor ærgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pæne,... Ver más
La empresa ha respondido
Det er virkelig lækkert og smart tøj 😊 super god betjening og fantastiske Liveshow ❤️ der er kun 1 problem 😂 jeg køber alt for meget 😘 men var så heldig at vinde et gavekort . De er alle fantastis... Ver más
Jeg har gennem mange år købt alt mit tøj hos Shoplondon og har altid fået en yderst god behandling uanset hvad der har været. Altid en venlig og meget serviceminded betjening
ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.
Dalgas Alle 2A, 6600, Vejen, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Shoplondon
Varen blev leveret tidligere end lovet og forventet.

Respuesta de Shoplondon
Jeg har været glad for at handle hos jer. Jeg er plus size og det var i rigtig gode til tidligere! Nu er mit indtryk og erfaring, at I satser på piger i mindre størrelser - for der er mange af jeres varer jeg ikke kan passe mere - og så er det ærgerligt at I KUN bruger super tynde modeller til at vise jeres tøj - jeg er helt med på at det sælger bedre, men ærgerligt for os der er plusside!

Respuesta de Shoplondon
Det var så dejligt nemt og gode vare og hurtig levering glæder mig til næst køb

Gode billige bukser med bælte , dejlige i sommervarmen 😉

Respuesta de Shoplondon
Amora kjole i Navy er godt nok mere falmet i farven end på billedet, så lidt misvisende foto. Kjolen er flot med god pasform, men skuffet over farven der ikke har den glød jeg forventede. Øv

Respuesta de Shoplondon
Jeg er vild med ShopLondon. Glæder mig til online shopping hver uge. Glæder mig til præsentationerne af lækkert tøj, der er til at betale.
Nemt at handle og prøve tøjet. Nemt at returnere. Kan kun anbefale ShopLondon.

Respuesta de Shoplondon
Fine varer som altid passer til beskrivelsen og hurtig og nem ekspedition 👍

Respuesta de Shoplondon
Fin service. Alt bliver fortalt omkring mål osv. Varerne er fine.

Respuesta de Shoplondon
Jeg modtog en bluse og den var så fin og passede godt til slå om bukserne😎
En af mine gæster ville gerne have en i lyseblå, så der er nok en ordre mere på vej😍
Tak for det

Respuesta de Shoplondon
Kvaliteteten på tøjet er simpelthen ikke godt nok, shorts går i stykker efter en vask, lynlåse kan ikke åbne og lukkes ordentligt.

Respuesta de Shoplondon
Fantastisk service, superskarpe priser, god stemning og godt humør på hver live. og 5 stjerner til Dave og Lotte

Respuesta de Shoplondon
det jeg missede var at der stod gratis forsendelse over 500kr.At det så ikke galdt ved hjemmelevering kunne jeg ikke se nogen steder men pyt det blev bare til en bluse mindre. Ellers hurtig levering og varerne svarede til mine foventninger.

Respuesta de Shoplondon
Onesize er ikke onesize, alt alt for stor til mig. Og kjolen var af rimelig dårlig kvalitet, groft og kløende

Respuesta de Shoplondon
Indtil videre upåklagelig service - desværre var tøjet ikke pænt til mig, så det må retur. Håber så at det bliver lige så nemt med returnering og at få sine penge tilbage.

Respuesta de Shoplondon
Hurtige til, at sende varen. Pænt tøj til rimelige priser.

Respuesta de Shoplondon
Super fine shorts både str. og kvalitet er umiddelbart fin. dog lidt lang leveringstid, men så ved jeg det til næste gang.

Respuesta de Shoplondon
Meget hurtig levering efter min bestilling og produktet er lige som det skal være, super service hele vejen.