Sif Jakobs Jewellery  Opiniones 449

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sif Jakobs smycken är ursnygg design, solida material samt känns bara väldigt lyxiga....köpte två halsband att bära tillsammans till festklänningen och jag blev riktigt nöjd, de var ännu finare i ver... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service att göra en retur och få byta storlek på en ring jag köpte när jag besökte Danmark! Otroligt bra och proffsig kundservice med snabba svar! Fullkomligen älskar min ring och sorti... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag köpte örhängena i silver med sickoner och guldfärgad länk. Tyvärr matchar färgerna inte varandra – de harmonierar inte. Den guldfärgade länken drar istället åt kopparfärgad ton, vilket gör att hel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev otroligt nöjd med ringen, den är både modern , vacker och elegant. Väldigt seriös förpackning, det visar företagets omtanke om sin produkt och även kunden. Leveransen var överraskande snabb också... Ver más

1. Joyería

Escrito por la empresa

Sif Jakobs Jewellery designar och producerar prisvärda lyxsmycken av högsta standard och kvalitet med ett modernt uttryck. Sif Jakobs smycken har en minimalistisk lyxig känsla i kombination med en elegant personlig stil. Arbetet formas av en bakgrund inom nordisk design och hantverk. Sedan lanseringen av Sif Jakobs Jewellery 2009 har varumärket vuxit snabbt och visas regelbundet i populära mode- och livsstilsmedier. Sif Jakobs unika och förtrollande mönster omfamnas nu av mode- och smyckesbutiker över hela världen och varumärkets internationella fansen fortsätter att expandera. Let yourself shine...

Sif Jakobs Jewellery

Escrito por la empresa

Let Yourself Shine
Our jewelry is exclusive, classically elegant, and enhances the beauty of every woman. Handmade in the highest quality, available in different colors and sizes for a glamorous look.

Gratis Frakt på alla Beställningar

Gratis Frakt på alla Beställningar över 699 kr.

Njut av gratis leverans på alla beställningar över 699 kr. Utforska våra finaste smyckesamlingar.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 77% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Fantastik produkt

Fantastik produkt! Över förväntan! Snabb och smidig leverans som alltid :-)

1 de abril de 2026

Respuesta de Sif Jakobs Jewellery

Kære Elena, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at læse din tilfredshed, og glæde for smykket og leveringen.
Vi glæder os til at assistere dig igen. Du ønskes en god dag. Mvh. Emilie fra Sif Jakobs.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Missvisande annons

Jag beställde ett guldpläterat armband (enligt annons och bild i annonsen) men fick levererat ett armband i silver. Jag returnerade detta och skrev att de skickat fel vara, de skickade armbandet på nytt och jag fick ännu en gång ett armband i silver. Kontaktade kundtjänst som skyllde på att jag beställt fel vara när jag tydligt klickat hem armbandet i guld (silver fanns inte ens på hemsidan vid tiden för köpet). Då visar det sig att bilden i annonsen samt beskrivningen inte matchat. Det enda de kunde erbjuda mig som plåster på såren var en returblankett.

27 de marzo de 2026

Respuesta de Sif Jakobs Jewellery

Kære Stefani, vi er kede af denne oplevelse som du har haft på hjemmesiden. Som vi talte om over telefonen, er der tale om en fejl på hjemmesiden. Dette beklager vi selvfølgelig, og vi talt med dig om hvad vi kunne gøre herfra, da du ikke ønskede det i sølv. Hvis der skulle være noget ekstra, er du altid velkommen til at kontakte os på online@sifjakobs.com.
Du ønskes en god dag.
Mvh. Emilie fra Sif Jakobs.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Halsbandet var lätt och kändes…

Halsbandet var lätt och kändes plastigt. Inte alls som förväntat.

24 de marzo de 2026

Respuesta de Sif Jakobs Jewellery

Hej Sara, vi er kede af hvis halskæden ikke lever op til dine forventninger. Halskæden er i sølv, men er let så den ligger elegant på halsen/brystet. Du er altid velkommen til at kontakte os på online@sifjakobs.com hvis nogle spørgsmål.
Du ønskes en god dag.
Mvh. Emilie fra Sif Jakobs.

Respuesta de Sif Jakobs Jewellery

Hi Debra, we are happy to hear about your joy and satisfaction with the jewelry. We look forward to assisting you again.
We wish you a pleasant day.
Kind regards,
Emilie from Sif Jakobs.

Vackra smycken

Vackra smycken som förgyller vardag och fest. Jag är mycket nöjd och har fått många fina kommentarer från mina vänner

27 de febrero de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.