Da mit kørselsbehov sidste år ændrede sig og jeg overvejede at skifte til elbil, var det naturligt at kontakte Jonas. Købte min forrige bil hos ham. Flere prøvekørsler, mange samtaler om bilmærker og... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg var på udgik efter en ny familiebil, grundet familieforøgelse. Jeg er bosiddende på Sjælland, og havde udset mig nogle forskellige Opel Astra modeller. Jeg havde egentlig tænkt at købe på Sj... Ver más
La empresa ha respondido
Serviceniveau i topklasse! Vi har købt en brugt VW Up ved Jonas i marts 2023. Jonas har gennem hele handlen været meget professionel, imødekommende og utrolig behagelig. A/C i bilen virke... Ver más
La empresa ha respondido
Vi hjælper dig med at finde køreglæden. Hvad end det er en snak, prøvetur eller et specielt behov, så sidder vi klar på telefon eller mail.
Vejlevej 107, 7140, Stouby, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har købt min første bil hos Signatur biler. Jonas hjalp mig med at finde min første bil, som passede til de behov og krav jeg havde.
Professionel hjælp, men stadig nede på jorden, så det var behageligt at skulle gøre sit første bilkøb.
Super god oplevelse hos Signatur biler, bestemt et sted jeg vil anbefale til andre.

Respuesta de Signatur Biler
Min kæreste og jeg har lige købt en Mercedes C200 af Signatur Biler. Denne handel har været helt fantastisk hele vejen igennem. Jonas skabte en meget transparent bilhandel og det gjorde der ikke var nogen overraskelser.
Kan varmt anbefale Signatur Biler

Respuesta de Signatur Biler
Fantastisk service! Vi har netop købt en Skoda Octavia af sælgeren Jonas. Alt var i orden fra start til slut, 5 stjerner herfra👍.

Respuesta de Signatur Biler
Det er rart at man kan få en gode service

Serviceniveau i topklasse!
Vi har købt en brugt VW Up ved Jonas i marts 2023.
A/C i bilen virkede ikke ved prøvekørsel men inden afhentning var dette udbedret.
Forhåbentlig går der længe inden vi skal have ny eller anden bil men vi vil klart komme tilbage.
Jonas er den mest behagelige bilforhandler vi har mødt og hans værdier ift. godt købmandskab sætter vi stor pris på.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Signatur Biler
Har købt en golf 7.5 GTE fra 2018 ved Jonas, har aldrig før oplevet en forhandler som gør så meget for en kunde. Han skriver / ringer løbende med opdateringer på bilen, og sådan er det hele vejen igennem handlen. En forhandler som ikke bare tænker på at tjene penge. Hvis der er det mindste med bilen så skulle jeg bare ringe, så blev det fikset, han vil ikke sælge noget som ikke er 110% iorden.
Kan klart anbefale at handle bil ved Jonas

Respuesta de Signatur Biler
Vi fik god og kompetent hjælp til at lede efter netop vores ønske bil. Jonas ved, hvad han har med at gøre og er meget behagelig at tale med. Denne gang fandt vi ikke vores bil her, men kikker gerne indenfor hos Jonas og Signaturbiler en anden gang.

Respuesta de Signatur Biler
Handlede bil med Jonas og fik en rigtig god service. Vi fandt den helt rigtige byttepris og fik lavet en handel. I forbindelse med olieskift,der var med i handlen, fandt værkstedet en lille fejl, der blev udbedret, hvilket de var åbne om.
Stedet kan klart anbefales.
Mette og Uffe

Respuesta de Signatur Biler
Kan varmt anbefale Jonas og Signaturbiler. Vi købte en brugt stationcar hos dem og alt forløb hurtigt, behageligt og som aftalt. Ovenikøbet hjalp de lidt ekstra, da bilen skulle leveres

Respuesta de Signatur Biler
Vi fandt vores næste bil på internettet og skrev til Jonas at vi var interesseret. Havde 2 biler, som vi gerne ville bytte med. Jonas gav et godt bud på de 2 biler og vi valgte at komme forbi til en prøvetur. Vi fik en meget positiv behandling og nåede på kort til en god aftale om at handle. Klargøring og "byttehandel" gennemført uden "anmærkninger". Det er en af de bedste oplevelser vi har haft i forbindelse med vores bilhandler. Tak til Jonas.

Respuesta de Signatur Biler
Jeg har lige købt en bil fra Signatur biler og jeg må sige, at det var en super god oplevelse. Jonas var imødekommende og meget hjælpsom gennem hele processen.
Jeg vil absolut anbefale Signatur biler til andre bilkøbere.

Respuesta de Signatur Biler
Netop købt en brugt Mercedes ved Jonas - fra Signaturbiler. Han var igennem hele processen meget imødekommende og rigtig professionel. Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.

Respuesta de Signatur Biler
De største anbefalinger til Jonas og Signatur Biler. Super fleksibel da han med kort varsel, mellem jul og nytår, lod os prøvekøre en lækker Mercedes. Meget behagelig fyr, som virker reel og nede på jorden. Desværre var bilen for lille til vores familie, men vi vil uden tvivl kigge i hans retning ved næste bil køb. Tak for fantastisk service.

Respuesta de Signatur Biler
Jeg har fået en ualmindelig god behandling hos Signatur Biler. Jonas har gennem forløbet med bilhandelen været hjælpsom og god til at svare hurtigt på alle spørgsmål. Jeg har igennem hele processen følt mig tryg og godt vejledt, og kan varmt anbefale at lægge vejen forbi Stouby hvis man vil handle bil.

Respuesta de Signatur Biler
Rigtig fine biler til fair priser. De yder den bedste service når der opstår udfordringer. De har altid tid til en snak hvis der er behov for det. Ville være helt tryg ved at købe bil der en anden gang.

Tør jeg købe en bil ved en Signatur Biler? 🤔
Ja!
I september 22 købte jeg en Seat Leon hos Signatur Biler. En bil til +200.000 kr.
Jeg havde mine overvejelser omkring det, da jeg er typen, der normalt vil handle med en stor forhandler i Aarhus eller Silkeborg. Det ville jeg føle mig mest tryg ved.
Men Signatur Biler havde den helt rigtige model og farve!
Jonas hos Signatur Biler er bund reel, ser muligheder for at få strikket en handel sammen, som gavner begge parter. Jonas er behagelig at snakke med, svarer super hurtigt og gør lige dét ekstra, så man får lyst til at købe en bil af ham.
Min bil er 4 år gammel. Der blevet leveret nysynet og med en teknisk gennemgang til aftalt tid.
Sådan en ny bil burde der ikke opstå problemer med. Men det gjorde der desværre ☹️. Situation blev håndteret super professionelt af Jonas og Signatur Biler. Først på et lokalt værksted tæt på min bopæl. Og efterfølgende på Signatur Bilers eget værksted TH Automobiler (et værksted, som jeg helt sikkert ville bruge, hvis jeg boede i nærheden. De virker så prof. og ærlige). 😁
Bilen kører nu igen som en drøm - og de bedste anbefalinger herfra til Signatur Biler 👍🏻

Køb og salg af bil
Jeg stod for at skulle udskifte bil medio august 2022.
Dette er og kan være en svær proces.
Hvad vurderes ens bil til af sælger og hvordan skal prisen være for en ny – gammelbil?
Men her må jeg sige, at Jonas har været utrolig real og fair i hele handelsprocessen.
Jeg har en fornemmelse af, at både jeg som køber og Jonas som sælger – tænker at vi begge har gjort en god handel.
Tusinde tak for din store hjælp og vejledning – SUPER service Jonas.
Jeg har allerede anbefalet dig til andre, som går med tanker om udskiftning af bil 😊

Respuesta de Signatur Biler
Vi er meget tilfredse med hele oplevelsen ved Signatur Biler.
VI fik hurtig hjælp, venlig og professionel hjælp.
Vi vil klart anbefale andre, at bruge Signatur Biler.

Respuesta de Signatur Biler
Som de andre skriver, så er Jonas yderst behagelig og nede på jorden. Næste bil vil jeg helt klart starte med at kigge hos ham.
Held og lykke med forretningen fremover!

Respuesta de Signatur Biler
Even though I was slightly reticent when buying the car from a newly founded dealership, it turned out to be a really nice experience, the buying went really smooth, I think it took us 10 minutes to seal the deal and do the paperwork.

Respuesta de Signatur Biler
Más información sobre otros tipos de reseñas.