Información sobre la empresa

3. Concesionario de autos
  4. Servicio de leasing
  5. Concesionario de automóviles usados

Escrito por la empresa

Flexleasing, Erhvervsleasing, Privatleasing, Deleleasing, Splitleasing eller Sæsonleasing - Vi tilbyder hele paletten. Alle vores aftaler er helt gennemsigtige. Vi viser dig, hvad afgiften er, bilens grundpris, vores provision og alt hvad der ellers måtte være. Vi gør det fordi vi tør det.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde…

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Sikker Leasing gennem længere tid, og oplevelsen har været både professionel og effektiv hele vejen igennem.

Der er en høj grad af struktur og gennemsigtighed i processerne, hvilket gør det nemt at arbejde med både kreditgodkendelser, kontrakter og udbetalinger. Kommunikation fungerer hurtigt og præcist, og man får altid klare svar, hvilket er afgørende i en branche, hvor timing og tillid betyder meget.

Særligt værdsætter jeg fleksibiliteten i samarbejdet samt forståelsen for forretningen, hvilket gør det muligt at finde løsninger, der fungerer for både kunde og samarbejdspartner.

Alt i alt et stabilt og seriøst samarbejde, som jeg trygt kan anbefale til andre i branchen.

2 de diciembre de 2025

Bedste anbefaling

Brugte Jannick til at fastsætte registreringsafgiften på en bil. Jannich var kompetent, hurtig og meget rimelig i sin vurdering.

17 de diciembre de 2020

Kan kun anbefale Sikkerleasing

Kan kun anbefale Sikkerleasing. Virkelig god service! Bilen skulle skiftes ud og Sikkerleasing fandt 3 gode muligheder til os. Vi føler virkelig vi fik en god og ærlig rådgivning!

13 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et samarbejde med Sikkerleasing kan klart anbefales!

I samarbejde med Sikkerleasing, fandt vi ud af at det rigtige for os, var at købe en bil. Det blev til en passat, hvor Sikkerleasing fandt bilen i Tyskland, til en skarp pris. Herefter de håndterede importen, syn og registreringsafgift. Bilen blev leveret ny poleret, fuldserviceret og i top stand.

For uden dette, fik vi også købt nye fælge og udvidet garanti på bilen, som alt sammen blevet klaret af Sikkerleasing.

1 de octubre de 2020

FREMRAGENDE service

FREMRAGENDE service! Anbefalet til alle dem jeg kender - og Sikker Leasing vil helt sikkert være de første jeg ringer til næste gang! TAK for en fantastisk oplevelse!

23 de marzo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kontaktede Sikkerleasing for at skulle bruge en Mercedes GLC.
Jannick fandt hurtigt tre forskellige biler der matchede mine ønsker.
allerede næste dag blev forhandleren i Tyskland kontaktede så vi var sikker på at den valgte bil var i orden og jeg fik tilsendt et gennemsigtigt leasingtilbud der var inkl. alle omkostninger. En uge senere blev bilen leveret på min adresse.
Super service og hurtig levering.
Kan kun på det varmeste anbefale Sikkerleasing.

12 de diciembre de 2019

Fornem service

Sikker leasing kan virkelig anbefales kontaktede Jannick da mig og min kæreste skulle have ny bil og fortalte ham hvad jeg havde i tankerne og han havde på under 1 time fundet 3 valgmuligheder frem til mig 5 dage efter stod bilen i min indkørsel klar til brug

Meget professionelt arbejde

10 de septiembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god oplevelse med…

Virkelig god oplevelse med Sikkerleasing. Jeg oplyst, hvilken bil og hvilke specifikationer, jeg ønskede. Herefter fandt Sikkerleasing en rigtig fin Merecedes E350 til en fornuftig pris. Jeg blev herefter guidet godt igennem leasing-modeller og herunder konsekvenserne ved privat- henholdsvis erhvervsleasing og tidshorisonten for begge.
Virkelig fin service. Jeg vælger Sikkerleasing igen næste gang.

5 de septiembre de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.