Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bazar vest har sin helt egen charme Med over 70 spændende forretninger. de Nordens største bazar og har et Kanon udvalg af spise steder som er famillie venlige restauranter og ikke mindst s... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg købte en kebab rulle i dag hos Al-sultan - jeg så han grillede oksefilet allerede få minutter efter føltes den kold…. Havde forventet hjemmelavet brød ikke noget som var fra central bageri... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kødet smagte mærkeligt og lidt osteagtigt. Var rimelig nasty. Så den røg i skralderen. Øv bøv, havde ellers troet at den var god.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg satte mig ind og ville nyde en durumrulle inde på strøget i Aarhus, og jeg blev blæst bagover! Jeg er villig til at sige at det var den bedste durum jeg har spist indtilvidere i mit liv, og jeg... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg købte en kebab rulle i dag hos…

Kedlig smag og ikke 70 kroner værd

Ikke der jeg komme næste gang

4 de noviembre de 2025

woowowowoow

woowowowoow. Nøj hvor er det lækkert. SÅ MEGET SMAGGG!!! Namme nam holda op mand

27 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig mave

Vi har spist hos Bilal mange gange, og vi plejer at være godt tilfredse, men ikke denne gang.
Brødet til kebabrullen var tørt og kedeligt, og personalet glemte at give kød med på kebabtallerkenen.
Men det værste var, at vi alle tre fik dårlig mave og kvalme efter besøget. Hygiejnen var nok bare ikke i orden. Men i hvert fald kommer vi ikke igen.

17 de septiembre de 2023

Blæst bagover af durumrulle

Jeg er villig til at sige at det var den bedste durum jeg har spist indtilvidere i mit liv, og jeg leder stadig efter nogle der kan matche samme niveau! fantastisk oplevelse.

2 de julio de 2022

Bazar Vest butikken

Bazar Vest butikken
Bedre kebab skal man længe lede efter!
God dej, frisk salat, velkrydret kød, dejlig dressing og chili! Klart en top 2 man kan få i Aarhus!

17 de marzo de 2023

Arkan er den bedste

Arkan er den bedste! Den vildeste service og han gav mig den sidste flute som han skulle have haft til pause! Den vildeste service!! Intet overgår!!

13 de mayo de 2021

Ligesom at rejse syd på

Bazar vest har sin helt egen charme
Med over 70 spændende forretninger.
de Nordens største bazar og har et
Kanon udvalg af spise steder som er famillie venlige restauranter og ikke mindst så har de også
Jyllands største slagter udstillinger samt
Kæmpe grønt marked og meget meget mere.
Et besøg værd

5 de octubre de 2015

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.