Silk'n Opiniones 859

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met dit LED-masker. Het bestelproces was eenvoudig en overzichtelijk, en de levering was verrassend snel. Het product kwam bovendien in een mooie, luxe verpa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk masker! Zo fijn dat het verstelbaar is en er verschillende standen op staan. Ik doe elke dag de automatische stand en merk echt verschil in m’n eczeem! Duidelijke gebruiksaanwijzing en snelle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind de klantenservice van Silk'n echt top! Ik heb tweedehands een LED masker gekocht, helaas werkte de usb-hub niet goed. Silk'n heeft kostenloos een nieuwe naar mij opgestuurd. Wat een service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb van mezelf een fijne, makkelijke huid die eigenlijk niet snel problemen geeft. Toch was ik heel benieuwd naar het Silk’n LED gezichtsmasker, vooral omdat ik vaak goede verhalen hoor over... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos

Escrito por la empresa

Silk'n is wereldwijd marktleider in professionele schoonheidsapparaten voor thuisgebruik. Onze filosofie is om geavanceerde technologieën uit professionele schoonheidsklinieken naar het comfort van uw eigen huis te brengen. We geloven dat iedereen zich goed, zelfverzekerd en comfortabel moet voelen in de eigen huid, en daarom maken onze producten momenten van zelfverzorging luxueus, toegankelijk en eenvoudig. Silk'n staat voor kwaliteit, veiligheid en effectiviteit en heeft de schoonheidsindustrie veranderd door innovatieve technologieën voor iedereen beschikbaar te maken. Onze apparaten zijn ontworpen om u te helpen er op uw best uit te zien en u op uw best te voelen, zodat u met gemak en comfort kunt genieten van kostbare momenten van persoonlijke verzorging. Begin jaren 2000 ontwikkelde ons ervaren team uit de Intense Pulsed Light (IPL)-industrie ’s werelds eerste IPL-ontharingsapparaat voor thuisgebruik, dat in 2006 werd gelanceerd en direct een groot succes werd. Naast IPL hebben we ook radiofrequentie (RF) geïntegreerd voor huidverjonging en acnebehandeling. Daarnaast omarmen we technologieën zoals LED en nabij-infrarood voor huidverbetering, EMS voor spierstimulatie, en ion- en infraroodtechnologie in haarverzorgingsproducten, waarmee we de haarkwaliteit effectief beschermen en verbeteren. Zo bieden we veilige, doeltreffende en geavanceerde oplossingen voor diverse schoonheidsbehoeften voor jou thuis.

4,6

1 estrella

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Silk'n LED masks

I have bough Silk'n masks for a face and a neck about 1 month ago and became an enthusiast of LED products. I see that my skin became smoother, pigmentation spots and small wrinkles are reduced. Especially, I like regimes 5 and 7 with infrared irradiation, which provides a SPA feeling after a busy day. I would gladly buy any new product such as blanket or a suit for a whole body from Silk'n. Not only face and neck needs a care. Looking forward for the new developments.

6 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Positief

Tot nu toe bevalt het goed. Merk geen irritaties. Wel jammer dat je er geen creme voor erna bij krijgt.

4 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Review Silk’n LED Face Mask 100

Onlangs heb ik de Silk’n LED Face Mask 100 aangeschaft via Douglas voor €159. Helaas moet ik aangeven dat mijn ervaring zeer teleurstellend is.

Bij ontvangst heb ik het masker direct volgens de instructies aangesloten en geprobeerd te gebruiken. De controller leek stroom te hebben (de lampjes M1, M2, M3 en later M4 brandden continu), maar het masker zelf reageerde helemaal niet op de aan-knop of de Auto/Manual-knop. Het apparaat deed simpelweg niets.

Het product was dus volledig defect bij levering (DOA – Dead on Arrival). Dit is erg teleurstellend, zeker gezien de prijs en de verwachtingen die ik had van een merk als Silk’n.

Ik heb het masker aangeschaft om het direct te kunnen gebruiken, maar heb er geen enkel moment plezier van gehad. Inmiddels heb ik contact moeten opnemen met de verkoper voor een omruiling.

Ik hoop dat dit een incidenteel probleem is, maar mijn eerste ervaring met dit product is helaas zeer negatief. Bij een premium geprijsd beauty-apparaat verwacht ik betere kwaliteitscontrole.

Sharon

21 de febrero de 2026
Logotipo de Silk'n

Respuesta de Silk'n

Beste Sharon,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw eerlijke feedback. We stellen dit zeer op prijs.

Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn.

In uw geval verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de wederverkoper, die een vervanging voor u zal regelen. Om ons te helpen het probleem beter te begrijpen, zou het erg nuttig zijn als u een korte video van het defect zou kunnen maken. Dit stelt ons in staat de situatie nauwkeurig te beoordelen en het vervangingsproces te versnellen.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact met ons opnemen, zodat we u zelf kunnen helpen. Ons e-mailadres is: klantenservicenl@silkn.eu

We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Wij wensen u een fijne dag!

Silk'n

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super LED-masker met zichtbare resultaten!

Ik ben echt heel tevreden over dit LED-masker. Het voelt comfortabel aan en is makkelijk in gebruik. Na een paar weken merk ik al duidelijke verbetering van mijn huid. Mijn huid ziet er frisser, egaler en stralender uit.

De verschillende lichtstanden zijn fijn en je kunt het gemakkelijk in je routine opnemen. Ik ben positief verrast door het effect en zou het zeker aanraden. Voor mij absoluut 5 sterren!

21 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische apparaten die silk'n…

Fantastische apparaten die silk'n verkopen. Al vele jaren verschillende apparatuur gekocht . De led masker doet goed zijn werking. Vlekjes worden minder en rimpels ook. Nu de lipmasker gekocht. Zie ook de verticale rimpels verminderen. Ook zijn ze schappelijk met de prijzen. Had het lipmasker voor 99 euro gekocht. Was een week later 49 euro. Vermelde dit en kreeg dezelfde dag 50 euro terug. Top bedrijf.

12 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jammer dat ik de Lumi Lips moet terug sturen.

Ik vind het erg jammer dat ik pas na het lezen van de gebruiksaanwijzing erachter ben gekomen dat de Lumi Lips niet mogen worden gebruikt als je schildkliermedicijnen slikt. Ik moet de Lumi Lips dan ook gaan terugsturen. Helaas zat er geen retourformulier in de verpakking.

11 de febrero de 2026
Logotipo de Silk'n

Respuesta de Silk'n

Beste Louise,

Bedankt voor uw bericht en uw feedback.

Wij willen u verzekeren dat wij er altijd naar streven om duidelijk en respectvol met onze klanten te communiceren en transparante en accurate informatie te verstrekken over al onze producten.

Alle essentiële richtlijnen voor het juiste gebruik van onze producten vindt u op onze website. U kunt echter altijd rechtstreeks contact met ons opnemen – wij beantwoorden graag al uw vragen over productgebruik of voorwaarden.

Aangezien uw aankoop via een andere verkoper is gedaan, willen wij u erop wijzen dat het retourlabel door die verkoper wordt verstrekt.

Nogmaals hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Wij wensen u een fijne dag.

Silk'n

Topservice!

Ik ben ontzettend tevreden over de klantenservice van Silk’n. Ze zijn telefonisch bereikbaar met Nederlandstalige ondersteuning en de communicatie via e-mail is duidelijk en snel.
Ondanks dat DHL had aangegeven dat mijn pakket was bezorgd (wat niet zo was), heeft Silk’n dit serieus opgepakt en zonder gedoe een nieuw pakket naar mij opgestuurd.
Echt topservice! Betrokken, oplossingsgericht en betrouwbaar. Complimenten!

11 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik gebruik het Silk’n LED Lip Mask nu…

Ik gebruik het Silk’n LED Lip Mask nu een week en ben tot nu toe erg tevreden. Mijn lippen voelen zachter en beter gehydrateerd aan en zien er verzorgder uit. Het masker is comfortabel en eenvoudig in gebruik, en een behandeling kost maar een paar minuten. Ben benieuwd naar het resultaat op langere termijn, maar de eerste indruk is zeker positief.

9 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.