Silk'n Opiniones 859

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met dit LED-masker. Het bestelproces was eenvoudig en overzichtelijk, en de levering was verrassend snel. Het product kwam bovendien in een mooie, luxe verpa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk masker! Zo fijn dat het verstelbaar is en er verschillende standen op staan. Ik doe elke dag de automatische stand en merk echt verschil in m’n eczeem! Duidelijke gebruiksaanwijzing en snelle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind de klantenservice van Silk'n echt top! Ik heb tweedehands een LED masker gekocht, helaas werkte de usb-hub niet goed. Silk'n heeft kostenloos een nieuwe naar mij opgestuurd. Wat een service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb van mezelf een fijne, makkelijke huid die eigenlijk niet snel problemen geeft. Toch was ik heel benieuwd naar het Silk’n LED gezichtsmasker, vooral omdat ik vaak goede verhalen hoor over... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos

Escrito por la empresa

Silk'n is wereldwijd marktleider in professionele schoonheidsapparaten voor thuisgebruik. Onze filosofie is om geavanceerde technologieën uit professionele schoonheidsklinieken naar het comfort van uw eigen huis te brengen. We geloven dat iedereen zich goed, zelfverzekerd en comfortabel moet voelen in de eigen huid, en daarom maken onze producten momenten van zelfverzorging luxueus, toegankelijk en eenvoudig. Silk'n staat voor kwaliteit, veiligheid en effectiviteit en heeft de schoonheidsindustrie veranderd door innovatieve technologieën voor iedereen beschikbaar te maken. Onze apparaten zijn ontworpen om u te helpen er op uw best uit te zien en u op uw best te voelen, zodat u met gemak en comfort kunt genieten van kostbare momenten van persoonlijke verzorging. Begin jaren 2000 ontwikkelde ons ervaren team uit de Intense Pulsed Light (IPL)-industrie ’s werelds eerste IPL-ontharingsapparaat voor thuisgebruik, dat in 2006 werd gelanceerd en direct een groot succes werd. Naast IPL hebben we ook radiofrequentie (RF) geïntegreerd voor huidverjonging en acnebehandeling. Daarnaast omarmen we technologieën zoals LED en nabij-infrarood voor huidverbetering, EMS voor spierstimulatie, en ion- en infraroodtechnologie in haarverzorgingsproducten, waarmee we de haarkwaliteit effectief beschermen en verbeteren. Zo bieden we veilige, doeltreffende en geavanceerde oplossingen voor diverse schoonheidsbehoeften voor jou thuis.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het product werd snel geleverd. Of het masker met diverse lichtstanden en ems gaat werken op de lange termijn, weet ik nog niet. Ik gebruik 'm elke dag en op 1 laadbeurt kan je zo'n 6 sessies van 10 min met EMS doen.

12 de septiembre de 2025

Wauw....!

Echt onder de indruk van de vriendelijke en adequate verwerking! Korte reactie tijd, een retourlabel per mail en binnen 3 werkdagen na verzending een gloednieuwe Multi Styler ontvangen! Zeer tevreden over de Multi Styler en de klantenservice!

2 de octubre de 2025

Prima service

Ik heb zelf de verkeerde opzetborstels besteld. Nadat ik contact heb gehad met het bedrijf werden ze kosteloos omgeruild en had ik de juiste de volgende dag al in huis. Complimenten

22 de septiembre de 2025

Fantastische ervaring gehad

Fantastische ervaring gehad! Toen ik mijn oplaadkabel kwijt was, had ik de producent gemaild en er werd direct oplossingsgericht meegedacht. De communicatie verliep snel en duidelijk, de bestelling werd direct verwerkt en het pakketje lag de volgende dag al in de brievenbus.

20 de septiembre de 2025

Kapotte eeltverwijderaar

Mijn eeltverwijderaar stopte ermee na een jaar , contact gehad met klantenservice ( ik had geen bon meer) en deze hebben het super opgelost!! Ik heb inmiddels een nieuwe mogen ontvangen.
Alle lof voor Silk’in

20 de agosto de 2025

Vlotte levering.

Vlotte levering.. bericht ontvangen van bevestiging opdracht en betaling. En prima opzetborstels. Kortom tevreden klant.

26 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

geen reactie

Ik heb een vraag gesteld via de mail over de hardheid van de borstels en een advies wat het beste zou passen; daarop is niet gereageerd. Er is ook geen nummer beschikbaar.
Borstels wel weer besteld en ook keurig ontvangen...

19 de agosto de 2025

Hi Hubert,
voor voor je positieve maar ook kritische review. Door de vakantieperiode is onder customer care minder bezet. Ik heb je een email gestuurd.
In ieder geval veel poets plezier gewenst met de nieuwe borstels.
Laurens

Valorada con 2 estrellas sobre 5

LED Masker goed en snel ontvangen

Het beloofde gratis serum niet gekregen. Op mail met vraag hierover nooit een reactie ontvangen.
Bezorging led masker was snel

8 de agosto de 2025

Beste Simone,

Onze excuses voor onze verlate reactie op uw e-mail. In de beantwoording van uw e-mail heb ik uitgelegd wat de reden is dat u het serum niet hebt ontvangen. Mocht u nog meer gebreken tijdens uw bestelling hebben ervaren, kan u dat ons vanzelfsprekend per e-mail laten weten. Onze excuses voor het ongemak.

Uw Silk'n team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trinity

Trinity

Het is een prima Apparaat
Ik had mn haar expres gewassen en nog wat nat gelaten, het drogen gaat goed, maar wordt ( met mijn type haar krul type C2) niet gelijk steil. Je moet daarna best nog een tijdje de steilstand gebruiken om je haar glad te maken.

Het is wel een ligt apparaat, die van de buitenkant niet heet wordt ( prettig)
Maar steilen duurt dus wel een tijdje. Na het föhnen met het apparaat ( wordt het dus al wat steiler ) ik moest nog 30 min steilen, en dan heb je wel vrij glad haar. Nog een positief punt is dat er weinig haar uitvalt, tijdens het gebruik van het apparaat.

27 de julio de 2025

Beste Trinity,

Bedankt voor uw 4 sterren review!

Wat fijn dat de Silk'n haardroger bevalt.

Wij wensen u een fijne dag toe.

Silk'n Team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bijna de enige plaats waar je deze…

Bijna de enige plaats waar je deze rolletjes nog kunt krijgen.

2 de agosto de 2025

Beste Louise,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Wat fijn dat u de vervangingsrollen voor de MicroNail hebt kunnen bemachtigen.

Wij wensen u een fijne dag toe.

Silk'n Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en ontzettend…

Snelle levering en ontzettend behulpzaam personeel. En….. een fantastisch product 😃

28 de julio de 2025

Beste Philomena,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

We stellen uw feedback zeer op prijs.
Wij wensen u veel succes en het allerbeste toe.

Het Silk'n-team

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.