Havde en happyhoodie der efter et par måneder gik op i syningen. Skrev til deres kundeservice og blev modtaget med en positiv attitude. Der blev straks tilbudt en ny, der var desværre ikke flere af... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Elsker mine ting. Har bestilt hos Sillysanta før og besluttede mig at købe noget mere. Et sæt pyjamas og to oversize hygge hoodies. Er meget tilfreds med mine ting og fragten kom hurtigt. Kan klart an... Ver más
Dejlig oplevelse med SillySanta.dk. Købte produkter, hvoraf det ene sæt desværre var for stort og skulle returneres. Dejlig nem returneringsproces. Det eneste som kunne hive alle 5 stjerner hje... Ver más
Fair priser, fint udvalg og god kvalitet- dog er leveringen længere end lovet. Bestilte søndag formiddag og ordren blev først sendt torsdag eftermiddag. Skrev til kundeservice, da jeg skulle bruge trø... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Kun gode ord herfra
Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne - og kundeservice var hurtige og imødekommende, den ene gang pakken ikke kom frem. De sendte en ny pakke øjeblikkeligt, som så ankom hurtigt (som alle andre gange). Så
Bestilte igår for første gang
Bestilte igår for første gang, og modtag i dag mine hoodies. Bestiller klart herfra igen.
Hurtig levering. Str passer. Kvaliteten er i top. Har købt herinde i flere år
WOW...
WOW...
Bestilte søndag, hentede min pakke i dag, tirsdag 😲 og det er simpelthen de lækreste hoodies man kan forestille sig 💖💖💖
Jeg har to år i træk købt hos…
Jeg har to år i træk købt hos SillySanta og det vil jeg fortsætte med...😊
Produkterne er i god kvalitet og størrelserne svarer overens med størrelsesguiden som vist på hjemmesiden samt produkterne er præcis som vist på billederne.
Jeg er meget glad for både servicen, hjemmesiden og mine køb.😍
Jeg bestilte ovenikøbet en masse ting igår d. 23/10 og fik mine varer samme dag... hvis det ikke er god og hurtigt service, så ved jeg ikke hvad man kalder det ...🤔🥰
Du kan trygt handle hos SillySanta ...☃️🌲
Jeg har købt mange Hoodies og køber…
Jeg har købt mange Hoodies og køber gerne flere fordi de er super fede og enhver der får dem som gave smiler bestemt værd at købe
Fin og overskuelig hjemmeside,
Fin og overskuelig hjemmeside,
God kundeservice
Hurtigt levering
Meget hurtig levering… super fine varer…
Meget hurtig levering… super fine varer og rigtig gode priser🙂
Elsker Silly Santa
Har lige modtaget min 3. julepyjamas fra Silly Santa. Smørblød og lækker som de andre. Jeg venter ikke til jul med at tage den i brug :-) Bestilling og levering er super nemt og hurtigt. Det næste jeg skal have er påskepyjamassen.
En farlig side for “Gertrud Sand”🙈 der…
En farlig side for “Gertrud Sand”🙈 der er så mange fine ting, at det kan være svært at vælge. Men så må man jo komme igen 🤶🏻🎅🏻🎄
Mange super lækre ting
Mange super lækre ting. Nemt at bestille og levering er meget hurtig.
Lækkert hygge tøj vi er vilde med det…
Lækkert hygge tøj vi er vilde med det og glæder os til modtage det😊
Nemt, hurtigt og kvalitet i top! 👏🏼
Det er bare nemt, overskueligt og så går det bare stærkt.
Jeg bestilte i forgårs, 2 for 1 pris på hoodies, og de bliver leveret i dag 🤩
Kvaliteten er altid i top, og kan klart anbefales 🌸
Du kan trygt handle her 🤗
Ikke første gang jeg handler hos sillysanta, og heller ikke sidste! 😍 altid god og hurtig service, størrelsesguiden er super god, så vores nattøj bare passer! Super lækker kvalitet og du får hvad du ser 🥰
Fantastisk service fra Linnea og Ömer
Mest ringe service!
Mest ringe service!! Og at drive en virksomhed uden et nummer at kontakte jer på siger måske det hele. Det er ikke kundeservice i går op i i hver fald.
I siger min pakke er afsendt men mangler sporingsnummer og når man kontakter jeg svarer i ikke før et halvt til et helt døgn efter. USERIØST firma. Lad vær at køb herfra.
Blødeste og lækreste jule-sweater
Den allerskønneste blødeste og lækre julesweater, jeg får så mange komplimenter når jeg har den på, mit julehumør får lige en tak opad, hvis det ellers var muligt.
Som sædvanlig hurtig levering og god hjælpe med oplysning om størrelser og pasform
Gik glidende med løbende info om ordre…
Gik glidende med løbende info om ordre fra start til slut. Bestilte på dag 1 og modtog på dag 4. Julesweateren lever op til mine forventninger 🌟
5 christmas jumpers
I ordered 5 Christmas jumpers from Silly Santa 2 weeks ago and the package came to me very quickly and without any problems. I really recommend this site!
Dårlig oplevelse med levering
Ingen svar på chat og varen bliver leveret efter kl. 23 - hvilket er helt urimeligt at skulle vente oppe på.
Kl. 22.34 skriver de så at buddet ikke kan levere alligevel! Køb aldrig derfra!!!!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.