Información sobre la empresa

1. Compañía de software
  2. Servicio de administración de empresas

Escrito por la empresa

Bij Simple-Simon maken we het beheren van werkbonnen eenvoudig, efficiënt en stressvrij. Onze gebruiksvriendelijke app en office module bieden een complete oplossing voor het creëren, plannen en uitvoeren van werkbonnen, alles in één gestroomlijnd systeem. Dankzij naadloze integraties met uw bestaande software, zonder dat u wijzigingen hoeft aan te brengen, bespaart u tijd en minimaliseert u fouten. Of u nu onderweg bent of op kantoor, Simple-Simon zorgt ervoor dat uw team altijd in controle is en de klus geklaard krijgt. Probeer het zelf en ervaar hoe eenvoudig werkbonbeheer kan zijn!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Teleurstelling en frustratie over…

Teleurstelling en frustratie over niet‑werkende synchronisatie
Sinds 19 december 2025 is het niet meer mogelijk om mijn boekhoudprogramma te synchroniseren. Hierdoor worden geen nieuwe klanten toegevoegd en kan ik geen planning maken voor het begin van volgend jaar. Dit legt mijn bedrijf volledig stil, wat uiteraard grote gevolgen heeft voor mijn werkzaamheden en klanten.
Daarnaast is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar, wat mijn frustratie alleen maar vergroot. Ik verwacht op z’n minst een vorm van ondersteuning wanneer een essentieel onderdeel van mijn bedrijfsvoering uitvalt.
Ik verzoek jullie dringend om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en met een duidelijke update te komen.

19 de diciembre de 2025

Wij zijn super tevreden!

Wij zijn super tevreden over de integratie met Simple Simon. De communicatie is heel prettig en duidelijk. Er wordt de tijd voor je genomen om alles goed door te nemen en eigen te maken.

6 de octubre de 2025

Blij met de overstap.

Wij zijn recent overgestapt op SimpleSimon, en draaien en er nu 2 weken mee.
De snelheid om klanten in te plannen zit er nog niet in maar verwacht dat we binnen 2 weken met het programma prima uit de voeten kunnen, het werkt zeer Simple.

Contact met SimpleSimon is heel goed en ook de ondersteuning als je ergens niet uitkomt.

Conclusie is dat ik nog geen moment spijt heb van de overstapt.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Simple-Simon

En wij twijfelen er geen moment aan dat we de vaart er samen in krijgen! Dankuwel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Simple-Simon te delen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Wordt alleen maar slechter

Wij maken al geruime tijd gebruik van simple simon. Echter is het de laatste tijd een hel. Wij hebben al een aantal keer contact gezocht omdat het regelmatig voorkomt dat wij klanten niet in het systeem kunnen zetten omdat de koppeling met de boekhouding dan ineens niet meer werkt. Eerst komen ze aan met de meest idiote verklaringen, dan vervolgens dat ze er naar gaan kijken. Maar het einde van het liedje is er nog niks veranderd en werkt het systeem niet op het moment dat we het wel nodig hebben. Alle problemen zijn ontstaan met de update, maar ze ontkennen alles!!

Inmiddels is contact niet eens meer mogelijk, en moet alles maar via een ticket systeem, oftewel afschuiven en afschuiven.

31 de agosto de 2025

Beste Nick,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u nog steeds problemen ervaart. Ons team werkt er hard aan om de functionaliteit van onze software zo goed mogelijk te garanderen.

We zijn elke werkdag beschikbaar en helpen u graag verder. We willen van dit misverstand een positieve ervaring maken voor u en uw team.

Om uw specifieke situatie zo goed mogelijk te onderzoeken en op te lossen, is ons ticketsysteem de meest effectieve manier. Dit is om een goede opvolging te garanderen en niet om communicatie te vermijden.

Als u reageert op uw bestaande ticket, zorgen wij ervoor dat een specialist ernaar kijkt en u verder helpt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijne ervaring met support en…

Zeer fijne ervaring met support en implementatie van het systeem. Na een korte testperiode zijn we met het gehele bedrijf overgestapt op het werkbonnen systeem. De functionaliteiten hebben we goed kunnen filteren en toepassen voor wat we nodig hadden.

22 de agosto de 2025

Respuesta de Simple-Simon

Fijn om te horen dat u na een testperiode de overstapt heeft gemaakt naar Simple-Simon. Dankuwel voor de fijne reactie!

Zeer tevreden!!

Wij werken bijna 3 jaar met Simple Simon. De planning met de monteurs gaat erg goed en de koppeling met onze administratie werkt ook super, het scheelt ons veel tijd. Ook als er vragen zijn dan worden we snel en accuraat geholpen. Kortom zeer tevreden

12 de mayo de 2025

Respuesta de Simple-Simon

Zo blijft er kostbare tijd over voor een goede kop koffie. Dankuwel voor de positieve reactie en wij hopen uw bedrijf nog vele jaren te kunnen ondersteunen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gebruikersvriendelijk en goede ondersteuning

Werken er nu ruim een jaar mee. Erg gebruikersvriendelijk programma. Ook de koppeling met ons boekhoudprogramma gaat erg goed. Ook een kleine wijziging op maat laten doen, die goed werkt. Laatste tijd een aantal bugs gehad, maar die zijn opgelost. De nieuwe versie vind ik voor nu nog niet helemaal goed werken voor ons op kantoor.

18 de diciembre de 2024

Respuesta de Simple-Simon

Wij denken graag mee! Daarom wordt ook uw feedback enorm gewaardeerd en blijven we werken aan de beste oplossingen voor uw bedrijf.

zeer tevreden met Simple Simon

Inmiddels werken we 2 jaar met Simple Simon.
Wij zijn een onderhoudsbedrijf in cv ketels en warmtepompen. We zijn zeer tevreden over Simple Simon. Plannen gaat gemakkelijk en klant gegevens worden overzichtelijk gedocumenteerd.
Door de koppeling met onze boekhoudprogramma hebben we veel tijd gewonnen.
Hugo heeft ons super goed geholpen met de opstart van Simple Simon in ons bedrijf.

29 de noviembre de 2024

Respuesta de Simple-Simon

Goed om te horen dat onze integratie met uw boekhoudprogramma kostbare tijd heeft bespaart! Dankuwel voor de positieve reactie. Wij zullen de lovende woorden doorgeven aan Hugo.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Eenvoudige en overzichtelijke interface. Snelle online synchronisatie tussen field en backoffice. Ideale software voor kleine en middelgrote ondernemingen zonder eigen een ICT afdeling. Professionele rapportering naar klant tov oude doordruk werkbonnen.

29 de noviembre de 2024

Respuesta de Simple-Simon

Dankuwel voor de reactie. Het is ons doel om toegankelijke en eenvoudige oplossingen te bieden voor uw werkzaamheden, daarom zijn deze woorden fijn om te horen. Waarom moeilijk, als het ook simpel kan!

Super programma

Super programma, goede ondersteuning.
Gebruike het al een aantal jaar en voldoet aan alle wensen.

Zeker een aanrader.

28 de noviembre de 2024

Respuesta de Simple-Simon

Dankuwel voor de reactie! Het is fijn om te horen dat we al jaren kunnen voldoen aan uw wensen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn programma om mee te werken!

Fijn programma om mee te werken!
Wij gebruiken het voor ons gevelrenovatie bedrijf met 20 man personeel.

28 de noviembre de 2024

Respuesta de Simple-Simon

Dankuwel voor de positieve reactie! We vinden het fijn om te horen dat Simple-Simon goed bij uw gevelrenovatie bedrijf past en een toevoeging is voor het team. Wij waarderen de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen.

Zeer tevreden

Recent overgestapt van een andere planningstool naar Simple Simon. Bij het inrichten van het programma goede hulp gehad en dankzij de instructie-workshops snel zelf aan de slag kunnen gaan. Alle vragen tot nu toe heel snel opgevolgd door de helpdesk. Wat ons betreft een aanrader!

2 de octubre de 2024

Respuesta de Simple-Simon

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat uw overstap naar Simple-Simon naadloos is verlopen. Fijn dat onze instructieworkshops en ons supportteam behulpzaam waren. We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en voor de aanbeveling!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.