Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Stella Pent

Stella Pent
just now
New
So far the worst experience in my life. Either they are busy or have "meeting" and dont answer the phone, or they are busy. In 3 week where i have called ive gotten through on hold 2 times. First time my phone rand 3 seconds, the second time barely a second. People probably wanted to be done witv work since ot was close to 15.00.
Can't imagine how that is helping people.

4 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke-human SIRI overtræder Konvention om Barnets Rettigheder og straffer en udenlandsk ansat for den danske arbejdsgivers manglende overholdelse af arbejdslovgivningen

Jeg ansøgte hos SIRI om forlængelse fire opholdstilladelse for mine tre mindreårige børn, som er født og opvokset i Danmark, og min ægtefælle. Jeg betalte for de fire sager 10.785kr. I starten overtrådte SIRI deres 3 måneders frist for at udstede opholdstilladelse til mine børn (det yngste var nyfødt på dette tidspunkt), da jeg arbejdede på det samme job, som jeg fik permanent opholdstilladelse pga. Derefter skiftede jeg jobbet og de overførte de fire sager til én case officer, som skrev fire afslag med fuldstændig den samme afgørelse, bare forskellige navne og casenummer, kun fordi nogle punkter i min arbejdskontrakt ikke svarede reglerne. Og i følge SIRI er det kun mig en udlandingsk medarbejder skulle straffes hårdt for forkert udformning af visse klausuler i ansættelseskontrakten med alvorlige konsekvenser for min familie og i særdeleshed mine mindreårige børn. Samtidig påtager arbejdsgiveren intet administrativt ansvar for manglende overholdelse af arbejdslovgivningen.
————————————————————
Selvom en udlænding skal betale lige så mange gebyrer, som man har ansøgninger, samler SIRI de sager bare i én sag. Og hvis sådan en sag går til den case officer, der hader udlændinge, så gælder afslaget automatisk for alle ansøgere/familiemedlemmer. Hvilket er en proceduremæssig overtrædelse, og man kan taler om en forudindtaget holdning til alle ansøgere. ————————————————————
Derudover på trods af at min ægtefælle og jeg har lovlig ret til at opholde os i Danmark, har SIRI udvist tre mindreårige børn fra Danmark til hjemland, hvor er der krig og dermed overtrådt FN's Konvention om Barnets Rettigheder.
————————————————————
Således trods billedet af Danmark som et land med den mest retfærdige lovgivning, oplevede jeg, at mine mindreårige børns rettigheder er groft krænket her i Danmark. Desuden krævede SIRI af mig en udenlandsk ansat, at jeg alene genopretter orden i en dansk virksomhed, hvor arbejdsgiveren helt ulovligt foreskriver arbejdsstandarder i sin arbejdskontrakt, og dermed undlader at overholde arbejdslovgivningen ustraffet.

19 de junio de 2024

Residence cards

Good day we arrived and registered in Randers municipality since August 2023 , authorization for medical registration,and got our CPR numbers till now we didn't receive our residence cards,in siri they said we needed to do new biometrics and we did so in October 2023, then waited til know for the delivery of cards, but we still contact siri and they said it is a technical error that prevents issuing the cards , and advice me to apply for new cards and it will take more time , my wife's card is issued (as siri said)but still not received, I apply with my two sons new application for new cards(ko1) and the said it will take more than 8 weeks to issue , meanwhile we don't have residence cards so we can travel freely, I asked to process our cases in Swiffer and fast manner
Best regards

5 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er meget svært at få svar fra dem

Det er meget svært at få svar fra dem. Du ringer til dem, de svarer aldrig eller sætter dig i venteposition. Jeg skrev en formular med mit spørgsmål, jeg har ventet på svar i 3 uger. Vi betaler mange skattepenge, men man løber ind i et system med mange skavanker og inkompetence, racisme mv.

5 de julio de 2023

Mangelful selvbetjeningsportal

Forsøgte i flere timer, at udfylde div. formularer i forbindelse med ansøgning om familiesammenføring. Men desværre virkede SIRI's hjemmeside ikke, så det ikke var muligt at downloade noget som helst, af det de skrev man skulle downloade, til f.eks. fuldmagt.
Flere gange oplevede vi, at blive logget af systemet, med deraf følgende ny start på udfyldning og svar på spørgsmål.
Når man så skal uploade dokumenter, kan der kun uploades et dokument, pr. afsnit. Men der spørges efter flere dokumenter.
Alt i alt, må jeg sige det er under lavmålet at byde personer som skal betale DKK10.330,00 for at benytte en selvbetjeningsportal, der ikke virker optimalt.
Ovenikøbet skal man betale pengene til en offentlig myndighed, som financiers i forvejen af de penge de allerede har taget af ens løn og indkøb, i form af skatter og afgifter.

9 de marzo de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.