Sissy-Boy Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nette bezorging, zou duurzamer verstuurd kunnen worden zonder plastic. 2 blousjes besteld. Erg leuk en blij mee alleen 1 van de 2 blousjes had een aantal naden waar bij de eerste keer dragen al losse... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Helaas een teleurstellende ervaring met de klantenservice van Sissy-Boy. Mijn bestelling werd opgesplitst in twee zendingen. Eén zending werd ten onrechte bij een afhaalpunt in Velserbroek be... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat ik heb besteld stond op de cadeaulijst die ik van iemand had gekregen. Heel blij natuurlijk dat jullie het nog op voorraad hadden en levering was vrij snel. Ik heb wel verbeterpunt. Ik wil... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De pasvorm van de broeken van Sissy Boy bevalt me erg goed. Ik heb wel een broek teruggezonden omdat ik hem iets te doorschijnend vond. Maar de service is goed en de producten mooi! Het gouden leren r... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compras y moda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

253 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prachtig vloerkleed …

Prachtig vloerkleed gekocht wat goed past bij de rest vannen inrichting.
Levering was vlot en netjes.

18 de junio de 2026

Beste Eveline,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat het vloerkleed zo goed past bij je interieur en dat je tevreden bent over de levering.

We hopen dat je er nog lang plezier van hebt en zien je graag terug!

Awesome service!

Awesome service! Easy to place the order & swiftly delivered, albeit not to my door as requested but to a collection point.

18 de junio de 2026

Dear Sally,

Thanks so much for your kind feedback!

We’re really happy to hear that you’re pleased with the service and that the ordering process and delivery went smoothly overall. Enjoy your order!

Prachtige kussens

Snelle bezorging
Prachtige kussens

15 de junio de 2026

Beste Ans,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kussens en de snelle bezorging. Veel plezier ermee!

Heel leuke hamamdoek besteld

Heel leuke hamamdoek besteld, keurig geleverd

12 de junio de 2026

Beste Louise,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je hamamdoek en dat alles netjes is geleverd. Veel plezier ermee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kussens die ik had besteld waren…

De kussens die ik had besteld waren echt zo mooi als op de foto.
Duidelijk uitleg dat de levertijd langer duurd van de derde kussen.

Ben al vast volop aan het genieten van de twee kussens.

Groetjes,
Lily

15 de junio de 2026

Beste Lliy,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat de kussens helemaal aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier ermee, en we hopen dat het derde kussen snel volgt!

Hele snelle service

Hele snelle service, heel veilig verpakt en hele mooie lijstjes voor mijn grootste trots, de kleindochters en kleinzoon.

11 de junio de 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service, de verpakking en de lijstjes. Veel plezier ermee en graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Teleurstellend verschil tussen twee filialen In Breda

Filiaal Veemarkt in Breda gaf mij onjuiste informatie over een retour en dacht niet mee. In filiaal De Barones werd dezelfde retour direct en correct verwerkt.

Klantvriendelijkheid en kennis van de regels blijken helaas niet overal hetzelfde niveau te hebben.

13 de junio de 2026

Beste Gity,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je verschillende ervaringen hebt gehad in onze winkels in Breda. Dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden.

Fijn dat je uiteindelijk in onze winkel in De Barones goed bent geholpen en dat de retour daar correct is verwerkt. We nemen je opmerking over de verschillen in service en kennis tussen de filialen serieus en zullen deze intern delen, zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

We hopen je ondanks deze ervaring in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Top!

Zowel online als in de winkel goede service. Prachtige producten, snelle levering en goed verpakt zodat niks breekt. Wel super duur, zelfs in de sale

11 de junio de 2026

Beste BA,

Bedankt voor je mooie review en je feedback.

Wat fijn om te horen dat je zowel online als in de winkel zo tevreden bent over onze service, en dat je bestelling snel en goed verpakt is aangekomen.

We begrijpen je opmerking over de prijzen en nemen dit mee als waardevolle feedback.

Geniet van je aankopen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besteld en de volgende dag al in huis

Besteld en de volgende dag al in huis . Ik had glazen besteld en alles was met zorg stuk voor stuk ingepakt . Helemaal blij mee en top service .

3 de junio de 2026

Beste Christien,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review!

Fijn dat de glazen snel geleverd zijn en dat alles zo zorgvuldig verpakt was. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op bij Sissy-Boy bij aankopen op bestelling

Let op bij Sissy-Boy en doe geen grote aankopen op bestelling. Ik heb een bank besteld met een levertijd van 12 weken, heel kort daarna komt er een kortingsactie. Er wordt ook niet in de winkel gezegd dat er af en toe kortingsacties zijn. Ik ben zo voor 450 euro door dit bedrijf benadeeld. Helaas kun je door je aanbetaling helemaal niets beginnen. De klantenservice benaderen heeft geen zin, compassie is er niet. Slechts de mededeling “veel plezier met de bank”

8 de junio de 2026

Beste Angelique,

Bedankt voor je bericht en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

We begrijpen goed dat het teleurstellend is wanneer er een tijdje na een aankoop een kortingsactie start. Helaas kunnen wij geen kortingen met terugwerkende kracht toepassen. Op het moment van jouw bestelling was de actie niet van toepassing, en conform onze voorwaarden kunnen wij daar achteraf geen uitzondering op maken.

We snappen dat dit vervelend voor je is, zeker bij een grotere aankoop zoals een bank. Onze excuses dat dit zo is verlopen.

Mooi product

Mooi product, netjes verpakt en snelle levering!

1 de junio de 2026

Beste Lotte,

Bedankt voor je review!

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product, de verpakking en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel bezorgd en mooie polo's

Snel bezorgd en mooie polo's, ben er blij mee.

8 de junio de 2026

Respuesta de Sissy-Boy

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je review!

Goed om te horen dat de polo’s mooi zijn en dat de levering snel is gegaan. Veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer bij Sissy-Boy!

Fake webshop op facebook

Ik heb gisteravond leuke spullen gekocht in de sale..
Ben nu bang dat het allemaal nep is. Webshop is 1 op 1 hetzelfde!
Pas hiervoor op !

3 de junio de 2026

Respuesta de Sissy-Boy

Bedankt voor je melding. Helaas zijn er momenteel nepwebshops actief die onze website nabootsen. Dit betreft niet onze officiële webshop.
Wij adviseren om uitsluitend bestellingen te plaatsen via onze officiële website: sissy-boy.com. Controleer altijd goed de URL voordat je een bestelling doet.

Heb je besteld via een andere website die op de onze lijkt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je betaalprovider of bank.

Goede, snelle service

Je word goed op de hoogte gehouden en er wordt snel geleverd

29 de mayo de 2026

Beste Cathy,

Dank je wel voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je onze service en snelle levering waardeert en goed op de hoogte wordt gehouden.

Lekker snel ontvangen

Mijn bestelde item lekker snel ontvangen, ondanks dat er nog iets anders bij was besteld wat een preorder was..superfijn!

28 de mayo de 2026

Beste Jill,

Dank je wel voor je leuke review.
Fijn om te horen dat je je bestelling zo snel hebt ontvangen en dat alles goed is verlopen ondanks de pre-order. Graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne navigatie en duidelijke foto's

Fijne navigatie en duidelijke foto's op de website. Het is fijn shoppen op de site. Prachtige side table. Kwam heel goed verpakt aan en met een snelle levering.
Erg blij met de service van Sissy-boy!

2 de junio de 2026

Beste Antoinette,

Dank je wel voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, levering en service en dat je blij bent met je side table. Veel plezier gewenst met je aankoop!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Teleurstellende service en geen coulance bij recente aankoop

Ik heb onlangs bij Sissy-Boy een Countess-bank besteld ter waarde van €1.999. Op deze bank zit een levertijd van ongeveer 12 (!!!) weken, dus ik heb mijn bestelling op dit moment nog niet eens ontvangen….

Kort na mijn bestelling ontving ik een e-mail dat er 15% korting geldt op alle banken. Omdat mijn bestelling pas net geplaatst was en de bank bovendien nog geleverd moet worden, heb ik vriendelijk gevraagd of Sissy-Boy hierin iets kon betekenen — bijvoorbeeld via terugbetaling of een tegoedbon.

De reactie was helaas erg teleurstellend: er werd alleen aangegeven dat de actie op 21 mei is gestart en dat korting niet meer verrekend kan worden op eerdere bestellingen. Er werd verder totaal niet meegedacht of enige vorm van coulance aangeboden.

Ik begrijp dat acties voorwaarden hebben, maar in dit geval voelt het erg klantonvriendelijk. Het gaat om bijna €300 verschil op een bank van €1.999 die ik nog niet eens ontvangen heb en waar bovendien een lange levertijd op zit.

De meubels zijn mooi, maar de service en klantgerichtheid vallen mij erg tegen. Voor een aankoop van deze grootte had ik eerlijk gezegd meer verwacht van Sissy-Boy.

29 de mayo de 2026

Beste Isa,

Dank je wel voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring.

We vinden het jammer om te horen dat je onze service in dit geval als teleurstellend hebt ervaren, zeker bij een aankoop van deze omvang en met een lange levertijd. We begrijpen dat het vervelend kan voelen wanneer er kort na je bestelling een actie start.

Helaas kunnen wij kortingen niet met terugwerkende kracht toepassen op reeds geplaatste bestellingen. Dit is iets wat we consequent hanteren binnen onze voorwaarden.

We waarderen je feedback en nemen dit mee in onze verdere evaluatie van onze service.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

In augustus 2022 een bankstel thuis…

In augustus 2022 een bankstel thuis bezorgd gekregen die we hadden besteld bij SissyBoy Eindhoven. 3 Maanden na de garantie was de bank al op 2 plaatsen ingezakt. Netjes een melding gemaakt maar kreeg het antwoord dat ze niets konden doen omdat de garantie was verstreken en ik maar naar een meubelmaker moest gaan.
Tot nu toe zit ik nog steeds met dezelfde bank en dezelfde 2 problemen en nu kraakt de bank ook voortaan flink bij opstaan en gaan zitten.
Opnieuw melding gemaakt en hoop toch echt dat ik nu serieus genomen word en dat er een oplossing zal komen want dit hoort echt niet zo snel al te kunnen.

24 de mayo de 2026

Respuesta de Sissy-Boy

Dank je wel voor je bericht.

Vervelend om te horen dat je nog steeds problemen ervaart met je bank en dat dit niet naar tevredenheid is opgelost. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker gezien de korte tijd waarin de klachten zijn ontstaan.

We nemen dit serieus en zullen je melding opnieuw bekijken om te zien wat we hierin voor je kunnen betekenen.

We komen hier zo snel mogelijk bij je op terug.

Fijne service

Fijne service, snelle levering!

14 de mayo de 2026

Beste Rinske.

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Sissy-Boy!

8 consejos para escribir buenas reseñas.