Jeg havde mistet min eneste bilnøgle og faldt tilfældigt over Sjællands bilnøgle service. Aldrig har jeg oplevet så god og hurtig en service. Jeg skrev sent om aftenen og fik allerede svar lidt efter.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk god og hurtig service. Nøgle med fjernbetjening knækkede torsdag aften. Skrev og fik besked samme aften, med aftale om møde allerede fredag. Nøgle var lavet på 15 minutter og virker perfekt... Ver más
La empresa ha respondido
Super god og hurtig betjening til rimelig prisniveau. Kan helt sikkert anbefale Sjællands bilnøgle service, de klarer også mc nøgler som jeg fik lavet hos dem 💪🏻
La empresa ha respondido
Jeg stod pludselig med to ikke-fungerende nøglekort til min Renault Megane. Hos Renault var det meget kompliceret at få undersøgt, hvad fejlen bestod i. Bilen skulle ind på værksted, undersøges, og hv... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Sjællands Bilnøgle Service er vi din pålidelige partner, når du står og mangler en bilnøgle eller har brug for assistance med auto-låsesystemer. Vi har mange års erfaring og ekspertise i branchen, og vi tilbyder skræddersyede løsninger til både private og erhvervslivet. Vores team er kendetegnet ved høj faglighed, grundighed og en stærk kundeservice, der altid sætter dine behov først. Vi forstår vigtigheden af, at du hurtigt får den hjælp, du har brug for, og vi arbejder målrettet på at sikre, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Uanset om du har mistet din bilnøgle, har brug for en erstatning, eller har andre låseproblemer, er vi klar til at hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi tilbyder også løsninger, hvor alle nøgler er væk, eller når der opstår problemer med låsesystemerne i din bil. Hos os er det ligegyldigt, om du har én nøgle, flere nøgler eller ingen – vi får din bil på farten igen. Vi kan omstille eksisterende låse, få nye låse til at passe til dine nøgler og meget mere. Vi forstår, at det er vigtigt at få din bil hurtigt tilbage på vejen, og vi gør vores bedste for at sikre, at du får den nødvendige hjælp uden ventetid. Hos Sjællands Bilnøgle Service er vi specialister i bilnøgler og autolåsesystemer – vi er den bedste løsning til dig på Sjælland - Måske også hele Danmark ;-).
Información de contacto
Odensevej 10, 4700, Næstved, Dinamarca
- +45 91616733
- Sjaellandsbilnogleservice@gmail.com
- sjaellandsbilnogleservice.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Ekstranøgle til MG
Fik lavet en ekstra nøgle til min MG, hurtig kommunikation og nøglen virker uden problemer. Jeg er tilfreds 👍🏻

Hurtig reparation af bilnøgle
Vores VW Up-bilnøgle var gået i stykker, og det autoriserede VW-værksted ville ikke reparere den, men kun tage 3.000 kr. for en helt ny nøgle. Sjællands Bilnøgle Service skulle have en brøkdel af prisen for at reparere den, og det tog ovenikøbet kun 10 min. Vi kører gerne langt for at få denne service. 5 stjerner herfra ⭐️

Smart-key Toyota
Det har været svært at finde nogen som kunne lave en smart-key til min Toyota Rav4, (bortset fra Toyota, som skal have 5000,-) men her er han.
Suveræn service og pris, og så endda hurtig hjælp en lørdag formiddag.

Respuesta de Sjællands Bilnøgle Service
Rigtig god og hurtig service.
Rigtig god og hurtig service.
Vi ringede fredag og fik vores nøgle samme dag - virkelig god og servicemindet betjening.
Alting tip top i orden - også prisen 👍

Super god behandling.
Kan kun anbefale Sjællands Bilnøgle Service.
Fik hurtigt en tid til rep. Af min bilnøgle, og han fik hurtigt fikset den.
Alt blev tjekket om det virkede inden jeg kørte derfra.
Meget positiv oplevelse og vil helt sikkert bruge ham igen en anden gang.

Respuesta de Sjællands Bilnøgle Service
Et rigtigt professionelt miljø og…
Et rigtigt professionelt miljø og rigtig god kundeservice det bedste man kan få👍

Rigtig god oplevelse!
Hurtig! Dygtig! God service! Prismatch! Jeg er meget tilfreds!

Respuesta de Sjællands Bilnøgle Service
Fem ud af fem stjerner!! ⭐️
Kanon god service! Hurtigt, nemt og så er de super flinke 🤩 det bedste af det hele er at de må være Danmarks billigste!! 💸
Vi bruger den klart igen og vil kun anbefale andre at bruge dem også! Wow, tak 👍🏼

Respuesta de Sjællands Bilnøgle Service
Jeg knækkede min eneste nøgle til bilen…
Jeg knækkede min eneste nøgle til bilen omkring kl 17 lørdag og vupti søndag kl 10 havde Sjællands bilnøgle service fixet det så jeg igen havde en og så til en rigtig god pris 🥇 mega god service helt sikkert et sted jeg vil anbefale til andre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Sjællands Bilnøgle Service
Fremragende service og arbejde.
Fremragende service og arbejde.
Havde brug for en nøgle nr. 2, hvorfor jeg ringede til Sjællands bilnøgle service.
Fik tid allerede en time senere, fik lavet en ny nøgle med fjernbetjening. Alt blev tjekket og fundet i orden meget professionelt. Alle var venlige og flinke og ikke mindst var prisen rimelig. De varmeste anbefalinger herfra.

super service
Meget venlig og hjælpsom betjening, hurtig og effektiv.

Fremragende service!
Vi har brugt Sjællands Bilnøgle Service til at lave to nøgler til vores biler - en ganske almindelig samt en til en bil med nøglefri betjening.
Begge nøgler virker upåklageligt!
Derudover tog det hele også vanvittigt kort tid!

Burde have 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I dag fik jeg på en lørdag, den dejligste modtagelse af en meget professionel og rar billåsesmed.
Som fik reddet mig ud, af en meget uheldig situation.
Jeg kan på det varmeste anbefale Sjælland bilnøgle Service.

Super
Super, Super god service.
Kan varmt anbefale Sjællands Bilnøgle Service.
Fik lavet en ny nøgle som blev tjekket flere gange.
Helt klart 5 stjerner herfra.

Blev taget godt imod
Vi fik en hurtigt tid. Og selvom vi selv var ved at opgive, fandt han central låsen i vores bil. Gode priser. Og man følte sig velkommen fra start. Kan varmt anbefale dette sted hvis man mangler en nøgle

Jeg fik lavet 2 nøgler
Jeg fik lavet 2 nøgler, den ene med chip, meget dygtig og professionel udført, og rimelig pris, de bedste anbefalinger.

Kan varmt anbefales
Faktisk god service, først kom vi for at få lavet fjernbetjening på en nøgle, og får så lavet en ekstra nøgle. Et par dage efter virkede fjernbetjening ikk på den ene nøgle. Og vi kører så hjem til ham og får det fikset, uden ekstra betaling. Kan varmt anbefale ham.

Respuesta de Sjællands Bilnøgle Service
Toyota leverede reservedel til min…
Toyota leverede reservedel til min Corolla nøgle fra 2007 der stadig virkede men var helt flækket i gummiet til tryk kontakterne. Bilnøgle service fiksede det, den virker igen og er som ny. Takker.

La experiencia Trustpilot