snabb och smidig leverans och vara var precis som utlovat och enligt beskrivningen. Dessutom fick jag snabb och proffsig hjälp då mina egna kunskaper om vilket modell samt storlek jag skulle beställa... Ver más
La empresa ha respondido
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trygga, rejäla och snabba att få hem! De här knäskydden är rejält tilltagna och inger verkligen en känsla av trygghet. Tack vare hur stabila och skyddande de är vågar man sig på teknike... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde en SUP från SkatePro. När den levererades var pumpen skadad och SUP:en en annan modell än den som visades på siten. Sådan händer, och ett mail till SkatePros kundjänst löste problemet... Ver más
Handlade igen, denna gång en hjälm till min dotter, och allt var lika smidigt som förra gången. Snabb leverans på två dagar och inga problem alls. Produkten motsvarade förväntningarna. Väldigt nöjd oc... Ver más
Escrito por la empresa
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Skatepro har kvalitetsprodukter till bra priser, nyheter dagligen och ofta kampanjer, har aldrig varit några problem med leveranserna, grejerna säljer dock slut snabbt, så passa på!

Riktigt bra pris,passa perfekt,sköna att åka i och super snabb leveran! 10/10

Respuesta de SkatePro
Bra köp känns som en rejäl Kickbike snabb leverans inga konstigheter

Respuesta de SkatePro
Perfekt från början till slut. Snabb leverans och bra vara. Super nöjd med mina K2 inlines.

Respuesta de SkatePro
Det ena paret skydd ser använda ut, och inget svar eller åtgärd från er ännu.
Snabb leverans. Bra produkt som stämde med beskrivning.

Respuesta de SkatePro
Dottern blev jättenöjd med sin hjälm. Tandskyddet satt även det bra

Respuesta de SkatePro
Snabb leverans och fina skydd som passar bra

Respuesta de SkatePro
Har fungerat bra beställt ganska mycket saker till sonen och alltid kommit i tid.
Kundkontakten har varit bra även om han pratade danska och det lilla felet som uppstod hanterade dem det väldigt proffsigt och gjorde sonen väldigt glad!

Respuesta de SkatePro
Smidig hemsida och enkelt att beställa. Leveransen var snabb.

Respuesta de SkatePro
Snabb leverans. Smidigt att byta storlek då första beställda varan inte passade.

Respuesta de SkatePro
Más información sobre otros tipos de reseñas.