Kære Skjold Burne, Jeg synes I er gode og når jeg ringer med et problem flinke til at hjælpe mig. Det eneste jeg savner er lidt mere seriøs oplysning om især de vine I sætter på tilbud. De kan j... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg hentede en kasse vin bestilt fra jeres web-lager og vil gerne vide, hvad min lokale Skjold-Burne-forhandler har ud af det. Går han ikke glip af den fortjeneste, han ville have opnået, hvis jeg h... Ver más
La empresa ha respondido
Lækre vine, mange gode tilbud, stort udvalg, hurtig ekspedition, rimelige priser. Har i mange år med stor tilfredshed handlet hos Skjold Burne Vinhandel. S. Allingham.
La empresa ha respondido
Bestilte et godt vintilbud i forbindelse med Black Friday. Udover at jeg fandt tilbuddet godt, synes jeg det var nemt at bestille. Leveringen gik uden problemer, og jeg fik mine varer et par dage ef... Ver más
La empresa ha respondido
Skjold Burne er Danmarks ældste kæde af vinhandlere. Vores kæde består i dag af vores webshop og knapt 22 butikker fordelt over hele Danmark, hvor du altid har mulighed for at få kvalitetsvin nemt og hurtigt til hverdag og fest.
Ringager 6, 2605, Brøndby, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Skjold Burne Vinhandel
Leveringen kom til tiden og blev sat som aftalt på rette sted.

Respuesta de Skjold Burne Vinhandel
Ukompliceret - flot detaljeret og informativ beskrivelse af produkter - levering præcis efter vore ønsker og her rigtig godt at kunne vælge ønsket leveringsdato.

Respuesta de Skjold Burne Vinhandel
Stort udvalg, super fine tilbud, god service.
Skjold Burne Vine kan anbefales.
S. Allingham

Respuesta de Skjold Burne Vinhandel
Super god oplevelse at handle hos Skjold Burne online de havde et super tilbud som kun var online, varerne blev sendt meget forsvareligt og afleveret meget flot

Respuesta de Skjold Burne Vinhandel
altid gode vine når jeg bestiller + god levering

Dårlig service
Ham der stod i kiosken var uopdragen og uhøflig, og man får virkelig følelsen af man ikke er velkommen derinde selvom man er kunden.

Respuesta de Skjold Burne Vinhandel
Alt virkede perfekt - god information om levering - nu mangler bare smagsoplevelsen😜