Desværre bliver det til en enkelt…
Desværre bliver det til en enkelt stjerne hos Skoda Silkeborg. Bliver i dag mødt af en medarbejder ved service desken da jeg gerne vil have hjælp til at få kontrolleret mit ladekabel. Er fortsat lidt rookie i el bils verdenen og nu hvor turen går sydpå i sommerferien så vil jeg blot sikre mig at jeg er forberedt bedst muligt. I og med jeg har lade løsning hjemme hvor der er kabel installeret i boksen så har jeg aldrig haft brug for det medleverede grønne kabel. Og hvis det nu måske skal bruges sydpå så var det rart at det var tjekket inden. Grunden til at jeg ville have det kontrolleret var at jeg havde oplevet en anden elbil ejer havde problemer med sit kabel og det hjalp service manden gladeligt med at få fikset (Det var ved Skoda i Herning hvor jeg også har købt min egen elroq, da jeg har haft lignende oplevelser af sælgere i Silkeborg som beskrevet af andre her på sitet, jeg havde ikke mit kabel med den dag )Nå men service medarbejder i silkeborg sagde at det kunne jeg bare selv kontrollere ved at jeg kunne besøge clever da der skal bruges eget kabel. Men jeg er ikke kunde der og det skulle jeg så bare blive. Men inden jeg kørte forbi clever så kiggede jeg lidt på deres betingelser inden og kan så se at der bliver reserveret et beløb på 3 - 500kr fra min konto når man benytter sig af deres ladeløsning uden abonnement. Det er jeg ikke interesseret i og egentlig bare ønskede lidt mere hjælp fra jeres medarbejder. Men han havde mere travlt med at skulle videre og gav en kollega til opgave at hjælpe med at få skiftet nye vinduesvisker og opfyld af sprinkler væske jf service abonnement så det til trods var fikset inden min tur sydpå. Og ham der hjalp der var super kompentent og venlig og fortjente 5 stjerner men desværre var den anden årsag til den ene stjerne. Måske jeg bare skal køre til Herning hver gang. De kan og vil kunderne.

Respuesta de Škoda Silkeborg - en del af Semler Mobility