Valorada con 5 estrellas sobre 5

En webbutik som snart är störst. Bra och överskådlig "butik" med smarta kategorier och undergrupper Rikligt utbud med riktigt bra priser företrädesvis riktat till den köpkategori som förväntas. B... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett garantiärende som löste sig perfekt.. Sven är en tillmötesgångde enterpenör och kommer dessutom med förslag på åtgärder. Han är snabb att svara på mail, även när jag kontakade honom på en hel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utmärkt service och kundkontakt! Jag fick hjälp att hitta reservdelen jag behövde till min motorsåg (en partner 350). Glömde självklart att lägga den i varukorgen när jag köpte online men efterso... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stihl röjsåg Efter 20 års användning så behövdes lite nya delar.Skogsverktyg hade svaret på alla mina ”dumma” frågor och även hjälpte mig att förklara monteringen av dessa delar, Sven svarade t.om p... Ver más

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Reservdelar till trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner alla märken

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,5

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jättebra service

Jättebra service, hade frågor angående leverans. Mailade och fick svar inom 1h, detta var även en söndag!! 👍🏻
Kommer handla mer här.

7 de febrero de 2021

Kan varmt rekommenderas

Jag har beställt reservdelar till fyra olika Honda-motorer genom åren - varje gång har rätt del skickats och leveranserna är lika snabba som responsen via mail.

Vid förfrågan går det även att beställa delar som inte ingår i ordinarie sortiment - servicenivån är mycket hög.

Jag kommer fortsätta att handla av Skogsverktyg och kan varmt rekommendera deras tjänster.

20 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde reservdelar till en äldre…

Beställde reservdelar till en äldre Toro snöslunga via webbsidan, snabb respons, enkelt och snabb leverans. Visade sig att på min snöslunga är motor bytt vilket förorsakade att kilrem som skickades ”rätt av leverantören” inte passade min maskin så efter en del bra Mail så har jag nu fått anpassad rem. MYCKET BRA SERVICE och proffsigt hanterat. Fullt förtroende och kommer vid behov av ytterligare reservdelar vända mig hit direkt i fortsättningen. Mvh//Urban

14 de octubre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stort utbud och god support

Köpte reservdelar till en Partner 351 motorsåg, saknades ett par skruvar i förpackningen men det löste supporten på bästa sätt. Kan rekommenderas, gott kundbemötande och de har reservdelar som andra saknar.

9 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt bra hjälpsamhet å försöker…

Otroligt bra hjälpsamhet å försöker hitta även det som dom ej hade i lager (pga att ja hade en äldre rider) å väldigt bra priser å snabba svar!!
Kommer bara handla där i framtiden.
Jämför med en lokal handlare som va så ointresserad så ja gick!

9 de julio de 2020

Riktigt bra

Riktigt bra, både utbudet och sökfunktionen av reservdelar men framför allt leveransen som var raketsnabb.

8 de julio de 2020

Kanonservice

Kanonservice, bra bemötande och bra grejor. Kommer självklart att handla härifrån nästa gång igen! Bara positiva erfarenheter!

18 de mayo de 2020

Lösningsorienterade!

Mottog dessvärre ett ”måndagsexemplar” av en reservdel som spökade till det men de svarade upp snabbt på mail och skickade utbytesdel redan samma dag.
Snabb respons, bra service, gott sortiment samt konkurrenskraftiga priser! Utmärkt!

16 de mayo de 2020

Bara positiv, rekommenderar!

Beställde delar för att serva gräsklipparen och två fällkilar. En av produkterna var restad men fick snabbt information om det och att leveransen snart skulle vara på väg.
Trots förseningen snabb leverans! Rekommenderas! Tack A.J. för leveransinformationen!

10 de mayo de 2020

Kanon bra service

Kanon bra service delen jag fick gick sönder dom ville ha bilder på felet gick bara 10 timmar så skickade dom en ny del ville inte ens ha den felaktiga delen tillbaka suveränt det kallar jag service

25 de marzo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superbra utbud av reservdelar och…

Superbra utbud av reservdelar och tillbehör till motorsågar, vilket var vad jag sökte efter. Finns till det mesta inom skog o trädgård. Bra priser och ett mycket bra bemötande samt snabb leverans.
vad kan du mer begära?

20 de marzo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb, kunnig och välsorterad butik med gott bemötande.

Toppen webshop där man lätt hittar de delar som passar till sin maskin. Om något är oklart får man snabbt och kunnigt svar kring vad som passar, och det är inga problem att byta produkter efter beställning. Snabb leverans och högkvalitativa produkter till ett mycket bra pris. Rekommenderas verkligen!

20 de noviembre de 2019
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.