Meget fin og hurtig service af deres skomager. Sendte et par ridestøvler til reparation tirsdag og havde dem retur fredag. Og tilmed til fornuftig pris.
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bestilte et par sko gennem deres netshop, som nærmest var i pakkeshoppen inden for 24 timer. Virkelig god service. Jeg vil helt klart bestille hos dem en anden gang.
Bestilte den 17/2 kl. 11.39. Kl. 12.29 var pakken klar til forsendelse, og den blev leveret af Postnord i Brøndby dagen efter. Så kan det vist ikke blive meget bedre. Min allerstørste ros skal dog væ... Ver más
Jeg er tredje generations kunde hos dette firma, men efter de oplevelser jeg har haft, kan jeg hilse og sige fra fjerde generation, at ingen af os handler der i fremtiden. Første ordre blev annu... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Skolageret har et stort udvalg af sko, støvler, sandaler, børnesko og gummistøvler . Det er mærker som Ecco, Rieker, Tamaris osv.
Información de contacto
Gravene 33, 8800, Viborg, Dinamarca
- info@skolageret.dk
- skolageret.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Blev kaldt for en useriøs kunde i telefonen efter at have brugt 2000 kr?
Skulle betale 49,00 kr i fragt retur efter at have bestilt to par sko af netsummen 2.000 kr tilsammen.
Jeg prøvede at ringe til kundeservice og spørge om dette kunne være rigtigt. Medarbejderen fortalte at det er godt nok vores handelsbetingelser som du accepterer. At deres lille virksomhed ikke kunne klare useriøse handler med returvarer. Så nu var jeg åbenbart en useriøs kunde efter 30 sekunders samtale.
Jeg prøvede at forklare at jeg faktisk havde bestilt to skostørrelse som var et halvt nummer mindre i samme mærke som jeg plejede at bruge. Men at modellerne var 2-3 cm større end dem jeg havde i forvejen. Så jeg synes ikke jeg havde været useriøs i min vurdering af den størrelse jeg skulle bruge til skoene. Hvortil jeg fik at vide at det var en af ulemperne ved at handle på nettet. Jeg fortalte stille og roligt at hvis jeg ikke kunne sende gratis retur så var det sidste gang jeg handlede hos dem. Hvortil svaret var det samme, 49,00 kroner i retur fragt. Jeg synes det er totalt uhørt ringe dårlig service. Jeg har aldrig oplevet at man ikke kan sende gratis retur for at få byttet tøj, sko osv til en størrelse som passer bedre.
Derudover gør de intet opmærksom på at du skal af med 49,00 kr i retur fragt når du sidder og putter i indkøbsvognen på nettet.
Jeg kommer aldrig tilbage. Skoene bliver hvor de er.
Hurtig levering og god behandling
Hurtig levering. Da skoen desværre gik i stykker, fik jeg hurtig returlabel og pengene retur på kontoen.
Lyn-hurtig levering!!!!
Bestilte et par sko hos skolageret om eftermiddagen kl.14.30, næste dag kl.11 var de til afhentning ved postnord.
Ikke sidste gang jeg handler her!
Altid tilfreds og god kundeservice
Stort udvalg og god service
Grunden til at de kun får 2 stjerner…
Grunden til at de kun får 2 stjerner skyldes at jeg skal betale 49kr for at returnere min vare. Desuden var det også besværligt, skulle ind og betale for returlabel med mit kort og det blev så sendt til min mail. Da jeg pt ingen printer har, skal jeg også på biblioteket og bruge tid og penge på at printe, øv. Det syntes jeg er dårlig stil, særligt når det drejer sig om sko/støvler som jo selvfølgelig skal passe og man derfor bliver nødt til at returner når det ikke er tilfældet, f.eks. er mine støvler for store. Jeg handler der ikke mere, vil ikke risikere det samme igen😔
Er yderst utilfreds
Er yderst utilfreds - kan ikke anbefales.
Jeg Købte et par ECCO sandaler til over 1000,- - Jeg har haft dem på få gange, da alle kan høre man kommer gående pga. en smaskene lyd. Når du ser på sandalerne er det fine sorte plateau sandaler i skind. Jeg tror problemet er skind sålen og det skrev jeg til ECCO - de henvendte Skolageret, hvor jeg har købt dem. Skolageret bad mig sende dem retur.
Da de havde kigget på sandalerne - sendte de dem retur med den begrundelse at de ikke fejlede noget - som jeg skrev til dem var at man IKKE kan se LYDEN. Jeg klagede over at de IKKE har tjekket dem på - for det er den eneste måde de kan HØRER sandalerne på.
Men de skrev bare i en mail : Vores vurdering er stadig at sandalerne ikke fejler noget – altså at her er ikke tale om en produktionsfejl.
Birthe -Skolageret Viborg A/S
Nu står jeg med et par sandaler - som hvis du skal bruge dem - så skal du bruge strømper - det er jo ikke lige derfor man køber sandaler :(
SÅ KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE SKOLAGERET I VIBORG !!!
Kan klart anbefales
Rigtigt god service skrev til dem og spurgte om hvornår de fik nogle træ sko på lager igen fik en mail tilbage de ville komme en af dagene og fik så en mail nu er de kommet bestiller og fik min træ sko dagen efter og det var en lørdag .
Kan klaret anbefales 😊
Mine varmeste anbefalinger herfra.
Mine varmeste anbefalinger herfra.
På trods af lidt drillerier. Har butikken ydet fantastisk service. Været hjælpsomme, imødekommende og gjort det nemt at være kunde hos dem.
Igen tak for skøn service :-)
Mega god service
Hej
Har nu fået lavet lynlås i mine ridestøvler to gange ved Skolageret (to forskellige støvler) og det har været en super god oplevelse. Har hurtigt fået dem tilbage, og blev guidet super godt i gennem det hele. Og prisen var skinsyg skarp. Så jeg vil sige priserne er super skarpe, og servicen er helt i top.
De har mine varmeste anbefalinger
Vh Amanda
De fører Ecco sko:-0
Bestilte og dagen kom mine støvler…
Bestilte og dagen kom mine støvler allerede! Jeg er tilfreds
Super hurtig fik man pengene retur når…
Super hurtig fik man pengene retur når man ikke rigtig passer dem, det selvfølgeligt surt det koster at sende retur men det jo ikke gratis at sende
Det er vildt dyrt i porto at sende…
Det er vildt dyrt i porto at sende skoene tilbage, hvis de ikke passer.
Dårlig stil at man selv skal betale det
Service i særklasse
Service i særklasse.
Jeg ville købe et par sandaler via deres netbutik. Der var problemer med at få betalingen igennem, så jeg skrev til Skolageret, efter jeg havde forsøgt nogle gange. Det var weekend, så jeg forventede ikke svar før mandag. Jeg fik svar næsten med det samme, både med mail og telefonopkald. Ordren blev modtaget via telefon og betalt via MobilePay. Jeg modtog sandalerne et par dage efter. Desværre passede de ikke, så jeg skrev til Skolageret om problemet. De foreslog straks nogle andre løsninger eller at jeg kunne fortryde købet. Jeg sendte sandalerne retur, og pengene gik ind på min konto få dage efter. Fantastisk god service.
Kan ikke gøres bedre.
Helt i orden.
Nem hjemmeside.
Hurtig ekspedition.
Ligesom sidste gang, og forrige gang og...
Meget tilfreds ...
Meget tilfreds med hele forløbet, kommer igen ...
Sælger til Putin
Var inde i butikken
Var inde i butikken, for at købe sko til junior.. Køber et par, de går i stykker under et måned efter vi havde købt dem, så måtte i butikken igen for at bytte dem & andet par går i stykker på under en uge! Også retur til butikken igen, for at få den byttet & finder ud af, at vi har fået forkert vejledning! 🥴 Og nødvendigt med et andet par sko, da de er en smule dyre, så var det “bare” at betale de ekstra penge oveni + alt det bøvl med de to tidligere par! 😳💰😳
Rigtig god oplevelse
Jeg bestilte et par børnesandaler til en rigtig fin tilbudspris. Selvom jeg bestilte om eftermiddagen, var pakken allerede klar til afhentning dagen efter med alt som lovet. Så alt har været meget fornemt og en rigtig god oplevelse at handle hos Skolageret :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.