Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin og hurtig service af deres skomager. Sendte et par ridestøvler til reparation tirsdag og havde dem retur fredag. Og tilmed til fornuftig pris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et par sko gennem deres netshop, som nærmest var i pakkeshoppen inden for 24 timer. Virkelig god service. Jeg vil helt klart bestille hos dem en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte den 17/2 kl. 11.39. Kl. 12.29 var pakken klar til forsendelse, og den blev leveret af Postnord i Brøndby dagen efter. Så kan det vist ikke blive meget bedre. Min allerstørste ros skal dog væ... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er tredje generations kunde hos dette firma, men efter de oplevelser jeg har haft, kan jeg hilse og sige fra fjerde generation, at ingen af os handler der i fremtiden. Første ordre blev annu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Skolageret har et stort udvalg af sko, støvler, sandaler, børnesko og gummistøvler . Det er mærker som Ecco, Rieker, Tamaris osv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hurtig levering men..

Hurtig levering, men intet at spare, hvis skoen ikke passer skal man selv betale for at sende retur og få den byttet. Så er det nemmere at gå i en fysisk butik.

6 de octubre de 2021

Meget tilfreds!

Jeg købte et par Vagabond støvler, der var sat ned med 400 kr., og som jeg kun kunne finde til fuld pris alle andre steder. Først tænkte jeg, at det var for godt til at være sandt - men jeg modtog støvlerne efter 2 dage. Service og leveringstid over al forventning! Det er ikke sidste gang, jeg køber sko her.

9 de septiembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynhurtig levering og fantastisk…

Lynhurtig levering og fantastisk service fra personalet i kundeservice. Målte de hjemmesko, som jeg var i tvivl om størrelsen på, og selv om de alligevel skulle ombyttes modtog jeg skoene, næsten inden at jeg havde trykket på købs-tasten. Virkelig kundevenligt personale.

14 de junio de 2021

Fantastisk service

Fantastisk service, byttede sandaler selvom byttefristen for længst var overskredet.
Her handler vi gerne igen.

4 de junio de 2021

Aldrig igen

Aldrig igen
Dårlig oplevelse med Skolageret i Viborg, gør at jeg aldrig vil handle der igen. Jeg har altid handlet i forretningen, hvilket jeg også gjorde, her købte jeg et par sandaler . Efter at have prøvet dem, og gået ca. en halv time i dem herhjemme, kunne jeg mærke at de ikke passede. Jeg tog derfor op i forretningen for at få dem byttet, det kunne ikke lade sig gøre, jeg havde jo gået i dem. Ja hvordan skulle jeg ellers vide at jeg ikke kunne gå i dem. Så nu har jeg hverken sandaler eller penge.

6 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service i webshoppen. :-)

God service i webshoppen, hvor de er opmærksomme på om de varer jeg bestiller nu også har den rigtige størrelse, og sender en mail. Størrelsen var korrekt, men tak for udvist interesse og opmærksomhed.
Jeg føler mig tryg hos jer og handler i webshoppen igen.

25 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ærgeligt at skulle skrive SÅ dårlig en…

Ærgeligt at skulle skrive SÅ dårlig en anmeldelse!!
Ankommer 17.53, der lukkes kl 18. For butikkens skyld ville jeg ønske, de havde valgt at lukke butikken, så vi ikke var nået ind! Hvorfor? Fordi personalet udviste fuldstændig ligegyldighed overfor os. Vi følte de næsten rullede med øjnene, da vi “tillod” os at spørge om hjælp...
Vi vidste, hvad vi gik efter og efter lidt betænknings tid, valgte en af de 3 da at gå en hurtig tur ned i butikken efter den eneste sko, som hun mente kunne dække det behov kunden havde...
Super ærgeligt for tidligere har vi haft en super god oplevelse, men fremover vil valget på sko butik nok gå en anden vej.

23 de abril de 2021

Elsker Skolageret

Har købt rigtig mange sko, støvler og sandaler ved Skolageret. Alt fungerer perfekt. Hurtig og gratis levering og nem retur.

19 de enero de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.