Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klart anbefale dette firma hvis man skal ha ryddet store ting væk. De kom til tiden og var meget effektive. Vælger helt sikkert dem igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent service each time we've had need of them (four times). They arrived early, they were fast, friendly, efficient, and cheaper than the estimate we got on the phone. No complaints whatsoever... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er i gang med en større renovering af vores hus og skulle bruge containere til vores beton affald. Vi havde en rigtig god oplevelse med skraldebilen.dk. Gitte var meget behjælpelig med alt informat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de tratamiento de desechos
  2. Servicio de contenedores
  3. Proveedor de contenedores
  4. Contratista de demoliciones
  5. Servicio de basuras
  6. Proveedor de arena y gravilla

Escrito por la empresa

Vi arbejder udfra miljørigtige forhold og gør en dyd ud af servicere vores kunder til det ypperste. Vi er klar på enhver opgave, både lille, mellem og stor.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er vild med dem her!

Jeg er vild med dem her. Jeg fik hurtigt svar og et fornuftigt overslag, Skraldebilen var fleksibel med tidspunkt og Fredag morgen stod der to stærke mænd klar til at bære klædeskabe og sofa ned i bilen.

De var hurtige, effektive og så utroligt søde. Det kan være hårdt at få tingene til at gå op og få overskud til det hele når man skal flytte og af med gamle møbler - men Skraldebilen gjorde det muligt for os og var en kæmpe lettelse i en presset situation.

Prisen var absolut fair, og jeg er utrolig glad for hjælpen.

Kæmpe tak, bliv ved med at gøre det i gør!

29 de noviembre de 2019

Hej A
Hold da op, en rigtig dejlig anmeldelse, det glæder os at vi har levet op til det hele.
Jeg er sikker på at drengene bliver glade for at få at vide de er stærke. :-)
Og du skal have tak for du gad at anmelde os.
Bedste julehilsner fra Skraldebilen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og venligt personale

15 de noviembre de 2019

Hej Kunde
Tak for din dejlige anmeldelses, den varmer her i den kolde tid.
Håber vi kan hjælpe dig næste gang, du får brug for det.
Varme hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været meget glade for…

Vi har været meget glade for Skraldebilen og vil vil til hver en tid anbefale dem :-)

12 de noviembre de 2019

Hej Bo
Tak for din anmeldelses og dejligt i har lyst til at anbefale os.
Vi har også været glade for samarbejdet med B93.
Vi hepper på jer :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i fbm renovering af ny…

Jeg har i fbm renovering af ny lejlighed brugt Skraldebilen til større nedrivningsarbejde af både køkken og væg, samt bortkøring af møbler, hårde hvidvarer og affaldet fra nedrivning.
De er servicemindede, fleksible og udfører opgaven effektiv, rydder fint op efter sig - og så er de bare super søde og høflige.

23 de septiembre de 2019

Hej Nana
Tak for du brugte din tid på at give os en rigtig god anmeldelses. Vi er så glade for at kunne hjælpe dig og håber du er glad for din nye indretning.
Håber vi kan hjælpe dig en anden gang.
Hilsner fra Skraldebilen.

Professsionel og venlig servce

Lige en hurtig tilbagemelding efter rydningen af min lejlighed i Gl. Holte. Bilen ankom som aftalt kl. 11, og lidt før ringede de og meddelte, at de var på vej; det er en god service, så man er klar, når de kommer. Der mødte 3 friske, venlige, effektive, og omhyggelige unge mennesker, og de fjernede alt på en disciplineret måde, så der ikke blev efterladt skrammer eller skader. Det var en stor lettelse at få ryddet lejligheden – og specielt da det skete på en meget professionel og servicevenlig måde. Så, tak for god service – hvis nogen skal have ryddet en bolig, vil jeg klart anbefale jer.

12 de agosto de 2019

Hej Erik
'Tusinde tak for din skønne ros, jeg skal straks give den videre til drengene.
Og super du roser for vores service, for det er noget vi går rigtig meget op i.
Men ros kan man ikke få nok af, så tak for du tog dig tid til at skrive det.

De varmeste hilsner

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse at benytte os af skraldebilen.dk. De kom indenfor den aftalte tid, var virkelig effektive og prisen var ganske rimelig.
Alt i alt et firma der er nemt at anbefale.

22 de julio de 2019

Hej Preben
Hvor er det dejligt med ros og er glade for at du har taget dig tid til at skrive en god anmeldelses til os.
Vi håber selvfølgelig vi kan hjælpe dig en anden gang.

De bedste hilsner

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstrem dårlig service af at skrald…

Ekstrem dårlig service af at skrald afhentnings service. Aftaler en uge forud at de vil komme idag Tirsdag. Skriver igår Onsdag om vi stadig havde en aftale, får en mail retur at de mangler adresse.
Adressen står i mail tråden, me det viser bare hvilke amartør de er, da de ikke engang har styr på deres ting. Vælg et andet firma istedet for at spilde sin tid her.

16 de julio de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstrem dårlig oplevelse

Havde bestilt afhentning af ting til storskrald, en mandag i tidsrummet mellem kl 9 og 11. Da klokken bliver cirka 11:30, ringer de og siger at de kommer indenfor en time. Lidt over kl. 12 ankommer de og afhenter.

Jeg skriver efterfølgende til dem og beder om en prisnedsættelse, da jeg ikke mener at jeg har fået det jeg havde bestilt - da jeg havde bestilt afhentning ml. klokken 9 og 11. Det ville de i princippet gerne gå med til HVIS jeg havde bedt om den nedsættelse, da flyttemændene var mødt op på min adresse for at hente mine ting. Men nu havde jeg altså forpasset muligheden - fordi jeg henvender mig til dem pr. mail efterfølgende. Da jeg mailer dem tilbage med respons på denne udmelding, ignorer de mig.

At ringe mere end en halv time efter de senest skulle have afhentet mine ting, er ekstrem dårlig service, og at ankomme mere end 1 time efter de senest skulle have afhentet mine ting, er ekstrem dårlig planlægning.

At ignorer mails fra kunder, der har haft en dårlig oplevelse med deres firma, er i den grad problematisk.

Kan ikke anbefale dette firma til nogen.

28 de junio de 2019

Hej Sarah

Vi beklager hvis du føler at du har fået en dårlig service.

Vi imødekommer næsten altid vores kunder, dog ikke i dette tilfælde.

Det er korrekt at vi kom senere end planlagt, vi ringede til dig 11.01 (vi har et skærm billede) netop for at infomere dig om dette hvilket vi altid gør, du tog bare du ikke telefonen.

Vi har besparet dine mails dog ikke den seneste besked da sagen er lukket fra vores side. Vi mener ikke at du skal kompenseres mod dine trusler om at anmelde os til forbrugerstyrelse for et beløb på ca. 850 kr., hvilket vi i øvrigt ikke har hørt fra endnu.

Vi har rigtige mange glade og tilfredse kunder og er ærgerlig over at du ikke er en af dem, vi planlægger altid bedst muligt men somme tider kan der opstå nogle uforudsete hændelser.

Du må have en fantastisk dag

Mvh

Der stillede 3 friske gutter

Der stillede 3 friske gutter, som udviste en utrolig energi. De havde et imponerende arbejdstempo, og alle forhindringer og problemer blev løst med en høj grad af konduite.
Kan varmt anbefales👍

21 de marzo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 friske fyre fra skraldebilen…

Vi havde 2 friske fyre fra skraldebilen til at hjælpe med at rydde op i vores hus. De arbejdede effektivt og selvom der kom hele tiden dukkede flere ting op der skulle væk, end vi oprindelig havde aftalt, var det ikke noget problem.
God service:-)

20 de febrero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fint og troværdigt firma

Super fint og troværdigt firma - kan anbefales.
Fik fjernet et betongulv i et badeværelse. Det blev banket op af to hårdtarbejdende folk og kørt bort - endda med smil på læben.
Tak for det.

29 de enero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv bortskaffelse af vægge

Jeg skulle have fjernet flere ikke bærende vægge i forbindelse med en større renovering. Dette klarede Skraldebilen hurtigt og effektivt. De stillede med et stærkt, serviceminded og yderst kompetent hold. I løbet af en enkelt dag var tre vægge fjernet, båret ned fra 3. og kørt væk.
Derudover bortskaffede de også et stort tungt klaver.
Jeg er meget tilfreds med deres service og kvalitet.

22 de enero de 2019

Alletiders veloplagte service

Jeg vil helt klart bruge Skraldebilen igen. Først talte jeg i telefon med en meget imødekommende mand, dernæst fik jeg med kort varsel besøg af to veloplagte og effektive mænd, der hjalp mig af med tunge møbler fra 4. sal.

20 de diciembre de 2018

Super service!

Super service!
Ringede sen eftermiddag, næste formiddag var vores fortov ryddet for et helt køkken og gulvbrædder fra husets underetage - rigtigt pænt endda!

Meget servicemindede, rimelig pris, nem betaling.
Vil afgjort være vores første valg, hvis vi skal have ryddet noget en anden gang.

20 de noviembre de 2018

Serviceminded / hurtigt respons

Jeg fandt skraldebilen ved en simpel google søgning eftersom jeg er igang med at renovere mit nye købte hus.
jeg fik fat i en yderst serviceminded medarbejder som på mindre end 2 minutter fik tastet min henvendelse.
Quick respons og hurtig service
1.5 time efter som aftalt dukkede skraldebilen op med den bestilte affaldscontainer. Kan varmt anbefales

5 de noviembre de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.