Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klart anbefale dette firma hvis man skal ha ryddet store ting væk. De kom til tiden og var meget effektive. Vælger helt sikkert dem igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent service each time we've had need of them (four times). They arrived early, they were fast, friendly, efficient, and cheaper than the estimate we got on the phone. No complaints whatsoever... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle have fjernet flere ikke bærende vægge i forbindelse med en større renovering. Dette klarede Skraldebilen hurtigt og effektivt. De stillede med et stærkt, serviceminded og yderst kompetent... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de tratamiento de desechos
  2. Servicio de contenedores
  3. Proveedor de contenedores
  4. Contratista de demoliciones
  5. Servicio de basuras
  6. Proveedor de arena y gravilla

Escrito por la empresa

Vi arbejder udfra miljørigtige forhold og gør en dyd ud af servicere vores kunder til det ypperste. Vi er klar på enhver opgave, både lille, mellem og stor.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super højt og godt serviceniveau

Super højt og godt serviceniveau. Meget behjælpelige, vil klart anbefalede dem til andre.

Flotte og velfungerende container.

8 de diciembre de 2020

Respuesta de Skraldebilen Aps

Hej Mikael du har brugt os nogle gange efterhånden og vi er bare super glade for, at have en kunde som dig. Så mange tak for de pæne ord!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Demolition and removal of old kitchen

Demolition and removal of old kitchen. Very professional, very fast and very reasonably priced. Customer service beforehand (Zenia) also very helpful and clear. I will be using their services again.

12 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi blev hjulpet på bedste vis

Vi blev hjulpet på bedste vis, med kun en dags varsel. En kælder kan være en tiddræber og vi blev overrasket af omfanget og skulle være klar til en overdragelse. Den fiksede skraldebilen hurtigt, effektivt og til en ok pris for os. Fem velfortjente ⭐️

30 de octubre de 2020

Respuesta de Skraldebilen Aps

Hej Jette 5 stjerner er jo fantastisk! vi er kun glade for at vi kunne være behjælpelig og håber naturligvis, at du har lyst til at bruge vores igen :)
God weekend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er meget dygtige og profesionelle

De er meget dygtige og profesionelle. Anbefales.

23 de octubre de 2020

Respuesta de Skraldebilen Aps

Usman tak! Tak fordi vi måtte komme forbi i går og hente dit affald. Vi samler jo på gode anmeldelser, så vi er naturligvis super glade for, at du har fået en god oplevelse.

stjerner

Efter et kaotisk forløb fra anden leverandør kom skraldebilen til undsætning på under 14 timer og løste opgaven perfekt - tak til kontoret (Gitte) og tak til de tog folk der udførte opgaven hurtigt og effektivt.
Bruger dem igen.

13 de octubre de 2020

Respuesta de Skraldebilen Aps

Hej Amalie vi er bare glade for, at du valgte at bruge vores service og at du samtidig har fået en hurtig og god oplevelse, så håber du vil bruge os igen! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gik hurtigt og effektivt

Det gik hurtigt og effektivt. Uden skrammer og ridser og med superhøflige flyttefolk. Kan anbefales.

12 de octubre de 2020

Hej Finn.
Det var da en dejlig besked at få, Nu er det jo også anden gang, at du har brugt vores service, så vi er kun glade for at kunne hjælpe dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er i gang med en større renovering…

Vi er i gang med en større renovering af vores hus og skulle bruge containere til vores beton affald. Vi havde en rigtig god oplevelse med skraldebilen.dk. Gitte var meget behjælpelig med alt information vi havde brug for igennem hele processen. Containeren kom til tiden og blev afhentet når vi havde lyst. Vil gerne give min varmeste anbefaling til skraldebilen og Gitte! Mange tak tak for den gode service!

1 de octubre de 2020

En hel fantastisk dag.

En hel fantastisk dag.
To gutter fra Skraldebilen kom præcist kl. 07.30......og knoklede de næste 1,5 time. De flyttede mine ting på så kort tid, som jeg ik havde drømt om.
Jeg siger TAK.
Karin fra Amager

25 de septiembre de 2020

Respuesta de Skraldebilen Aps

Hej Karin dejligt at møde ind til sådan en besked en mandag morgen :) vi er selvfølgelig super glade for, at du valgte os og du må endelig sige til en anden god gang.

Super

Super:
samarbejde, kundeservice, GITTE.....
Fantatisk oplevelse

28 de agosto de 2020

SÅ fint

Tak til Daniel, Gitte, Victor og anden manden jeg desværre ikke fik navn på.
Hurtige, effektive, troværdige og høj stolthed om arbejde vel udført.
Var tøvende omkring betalingsbetingelser pga anden dårlig oplevelse. Skraldebilen beviste at de var seriøse og professionelle.
Tak

3 de agosto de 2020

Respuesta de Skraldebilen Aps

Hej Line tak for den rigtig fine anmeldelse og vi er glade for, at du fik en rigtig god oplevelse :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super effektive, gode priser og venlige folk

Vi skulle have bortkørt nogle tunge byggematerialer og jeg havde indhentet flere tilbud. Tilbuddet fra Skraldebilen.dk var det bedste og de var de hurtigste til at vende tilbage på min henvendelse om tilbud. To unge fyre dukkede op til aftalt tid - super venlige og virkelig hurtige...her får man helt bestemt value for money👍

17 de julio de 2020

Respuesta de Skraldebilen Aps

Hej Anne-Marie vi bliver altid super glade, når vores kunder har fået en god oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi skulle have tømt et hus og udhus...

Vi skulle have tømt et hus og udhus i forbindelse med vores fraflytning. Jeg talte med Skraldebilen og i stedet for, at vi selv skulle skille gamle skabe, reoler og tømme skur for redskaber mv. - så stillede Skraldebilen med bil og to mand, der klarede det hele på nogle timer. Samme pris som for en container - og alt så fint ud bagefter. Kan klart anbefales - tak til Gitte Vejlø fra Skraldebilen for super service.

8 de junio de 2020

Super kundeservice og produkt

Jeg har kun positivt at sige om skraldebilen.dk.
Jeg skulle bruge vejledning vedr. haveaffald og blev anbefalet at leje en container. Det har hele vejen igennem været super kundeservice, alt gik som aftalt, containeren blev leveret og afhentet til tiden af en meget imødekommende og venlig vognmand.
Jeg betalte et depositum for containeren og har efterfølgende fået penge tilbage.
Alt i alt en meget positiv oplevelse:-)

10 de abril de 2020

En stor anbefaling!

Nemt at lave aftale, som blev overholdt.
Arbejdet udført hurtigt og effektivt.
Behagelige håndværkere som også ryddede op efter sig.
Stor anbefaling!

27 de marzo de 2020

Kære Anemette

Mange tak for den positive respons og fordi vi måtte give en hånd med, i dit køkkenprojekt.
Sig til en anden god gang :)

Skraldebilen Aps

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtige,l effektive, billige og venlige

Hurtige, effektive, venlige, kom på klokkeslet til aftalt tid. En fornøjelse at bruge dem, kan kun anbefales og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg får behov.

Ps og billige synes jeg

2 de marzo de 2020

Hej Käthe

Vi bliver altid glade når vores kunder føler, at de får den service vi tilbyder med stor tilfredshed.

Sig endelig til en anden god gang ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bliver mødt en af en service minded…

Bliver mødt en af en service minded Mand i tlf, aftaler kort opgaven, dagen efter er skrald hentet, lidt senere modtager jeg fakturer, super efektivt - og den faktura var yderst rimelig, tak for i tog skraldet, det kommer i til igen.

19 de febrero de 2020

Hej Allan

Tak for den dejlige besked sig endelig til når vi skal hjælpe til en anden god gang!

Håber at du vil bruges os igen ved anden lejlighed

Fortsat god dag

Skraldebilen er en helt!

Jeg har kun gode ting at sige. :-)
Det var en fornøjelse at få besøg af Skraldebilen - drengene var dygtige, søde og effektive. De tog alle udfordringer med højt humør, og jeg fik løst flere problemer på én gang.
Jeg kan ikke anbefale dem nok.

11 de febrero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skraldebilen kom med to dages varsel!

Skraldebilen kom med to dages varsel! Super god og behagelig betjening både ved bestilling og ved udførelse. De bedste anbefalinger gives;-)

22 de enero de 2020

Hej Jens
Tusinde tak for den pæne anmeldelses og er glad for vi kunne leve op til dine forventninger.
Vi håber vi kan få lov til at hjælpe dig en anden gang.
Gitte

Super hjælp

To super effektive unge mænd hjalp med at tømme min lejlighed.
Tak for hurtig og effektiv hjælp.

7 de diciembre de 2019

Hej Kate
Tak for din søde anmeldelse, og ikke mindst tak for figurerne og vaserne, de står her på kontoret og pynter.
Ønsker dig en glædelig jul og godt nytår.
Jule hilsner fra

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.