Leveransen dröjde 18 dagar, sånt händer ju. Så blev lite oroad och skickade ett mail, och fick ett överraskande snabbt och trevligt svar att nya varor skickas så snabbt det går! Kan inte påstå att... Ver más
La empresa ha respondido
Jättebra och snabb respons på Mail när jag ville returnera en vara! Jag råkade beställa fel skärmskydd till min iphone 13, beställde alltså ett skärmskydd för iPhone 13mini istället Meddelade kund... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade beställt fel vara och när jag kontaktade kundtjänsten för att returnera den felaktiga varan och beställa den rätta jag blev positivt överraskad eftersom de inte ville att varan skulle skickas... Ver más
La empresa ha respondido
Jag behövde ett skydd till skärmen som var tunnare än det jag hade innan. Och ville ha ett just till min Samsung modell. Det anlände snabbt - tillsammans med ett till, till min dotters telefon - och v... Ver más
La empresa ha respondido
Skyddis.se erbjuder Sveriges största utbud av mobiltillbehör för hundratals telefonmodeller med snabb leverans och superbra kundservice.
Dalsbruksgatan 4, 20750, Åbo, Finlandia
No consta que haya invitado a opinar recientemente

Respuesta de Skyddis
Snabba leveranser och väldigt bra och trevligt bemötande vid reklamation.

Respuesta de Skyddis
Supertrevligt bemötande Behövde returnera ett skal till en platta och fick ett jättetrevligt email och pengarna på en gång.
Kan starkt rekommendera detta företag

Respuesta de Skyddis
Kunde inte vara mer nöjd med min order! Jag beställde pansarglas, popsocket och mobilfodral och fick min order snabbt direkt till brevlådan. 🥰 Sidan är lätt att navigera, dom har ett brett sortiment av allt som man behöver för telefoner och surfplattor. Ska beställa igen och kan 100% rekommendera.

Respuesta de Skyddis
Råkade beställa fel skal och glas-skydd. Efter kontakt med supporten skickades rätta produkter utan extra kostnad. Mycket bra support!

Respuesta de Skyddis
Más información sobre otros tipos de reseñas.