Wij hebben een grote lichtstraat van 4 mtr bij 1,5 mtr, (schild uitvoering). Supermooi product voor een nette prijs. Kundige installateur. Een kleine last minute vertraging van een week zorgde voor wa... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle en correcte levering, meedenken van eerder ophalen frame geen probleem. Pakket geheel compleet met juiste schroeven met bits en juiste kit en zelfs boortje. Fijn om mee te werken.
La empresa ha respondido
Vanaf het eerst contact, waarin meegedacht wordt over de keuze met eerlijk advies. Tot de levering. Zelden zulk fijn en proffesioneel contact gehad met een bedrijf. Daarnaast is de lichtstraat van t... Ver más
La empresa ha respondido
Super service! Fantastische service ervaren met Skylar. Nieuwe lichtstraat van Skylar overgenomen van iemand en er mistte een aantal onderdelen. 1 raam bleek verkeerd. Dit is prima opgelost door... Ver más
Escrito por la empresa
Hiervoor bieden wij de volgende modellen aan: zadeldak, lessenaarsdak en schilddak. Skylar heeft jarenlange ervaring in het vakkundig produceren en monteren van A-kwaliteit prefab lichtstraten. Hiervoor bieden we een ruim aanbod aan lichtstraten met veel mogelijkheden om naar eigen wens samen te stellen. Bij Skylar nodigen we je uit om een lichtere, natuurlijker verlichte wereld binnen te stappen. Voortbouwend op onze rijke geschiedenis als Lichtstraatgroothandel, zijn we geëvolueerd tot Skylar, jouw betrouwbare partner in het introduceren van stralend, natuurlijk licht in jouw ruimte door middel van onze kwalitatief hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke lichtstraten
Ga naar skylar.nlAchterdijk 14, 5705 CB, Helmond, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Goede adviezen rondom maatvoering en bestelproces. Goed geadviseerd om plaatsing zelf te doen. De handleiding om te plaatsen is prima te volgen.
Aanleveren van benodigde materialen behoeft wat extra aandacht:
Twee schroeflatten teveel, met bijbehorende klikprofiel. Tien schroefjes te weinig. En, twee bussen kit voor de grootte van de lichtstraat is echt te weinig… Gelukkig hadden we nog hoogwaardige zwarte kit in huis.
Al met al een niet te grote klus, en prima te doen als ervaren klusser. En het eindresultaat is FAN-TAS-TISCH!

Respuesta de Skylar
Alles klopte goed gevoel bij de bestelling van twee lichtstraten
Vriendelijk
Levering op tijd en in overleg en een vriendelijke en behulpzaam
Kwaliteit top een eenvoudige montage
Van a tot z begeleid via stappenplan incl toebehoren
Zeer tevreden 😊

Respuesta de Skylar
Goede communicatie, duidelijke uitleg en erg meedenkend!
Prijs en kwaliteit helemaal goed!

Respuesta de Skylar
Ze nemen echt de tijd om je goed te adviseren, verschillende materialen en opties worden besproken. Na een rondleiding door het bedrijf was het voor ons wel duidelijk dat ze heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Tijdens het proces houden ze je goed op de hoogte en de bezorging verliep soepel.

Respuesta de Skylar
Houden zich netjes aan afspraken, goede communicatie via mail en telefoon, en een prachtige lichtstraat afgeleverd, wij zijn blij!

Respuesta de Skylar
Vanaf het begin goed geholpen met de technische vragen. Na bestelling duidelijke communicatie alsook naar de levering prima.

Respuesta de Skylar
Goede informatie tijdens kooptraject, hulpvaardig personeel, goede kwaliteit lichtstraat.
Helaas waren enkele afdeklatten te lang geleverd. Deze hebben we gelukkig zelf kunnen afkorten.

Respuesta de Skylar
snel en vriendelijke service. top kwaliteit lichtstraten nergens betere!!

Respuesta de Skylar
vriendelijk geholpen. Goed advies. netjes bezorgt met uitleg.Zeker een aanrader.

Respuesta de Skylar
Mooi product en compleet geleverd met alle benodigdheden en super duidelijke handleiding!

Respuesta de Skylar
Mooi op tijd geleverd, prima product. Handige werkinstructie, vakwerk

Respuesta de Skylar
Goed geholpen, goed advies, denkt mee in oplossingen en beschikbaar vraag vragen. Tot nu een geweldige ervaring met Skylar.

Respuesta de Skylar
Er werd op afspraak geleverd en geplaatst.
Een kapotte ruit werd gemeld en meteen een nieuwe besteld die ook netjes werd geleverd en geplaatst.
Dank u.

Respuesta de Skylar
Mooie lichtstraat! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg blij mee. Communicatie verliep vlot en prettig. Montage was goed te doen volgens de aannemer.

Vriendelijk en duidelijk
Afspraken correct nagekomen
Degelijke materialen

Respuesta de Skylar
Ik had een paar vragen over de lichtstraat van skylar, dus heb ik ze gebeld.
Een vriendelijke mevrouw kreeg ik aan de telefoon en kon mij goed helpen.
Bezorging duurde even maar een vriendelijke meneer heeft hem afgeleverd.
Onderdelen, prima zelfs een paar extra schroeven, voor je weet maar nooit.
Wat ik wel bijzonder vind in het algemeen bij bijna alle lichtstraten, ik heb 14 cm isolatie op mijn dak liggen, het glas van de lichtstraat kan trippel glas zijn dus een goede isolatie waarde.
Maar het frame van de lichtstraat is een 7 cm hout verder geen isolatie🤔.
Alles isoleren maar de lichtstraat zelf niet.
Maar goed skylar top, dikke duim, voor informatie prijs en leveren 👍

Respuesta de Skylar
Prijs kwaliteit is goed. Alles wordt netjes geleverd met een goede instructie. Indien je vragen hebt hoef je maar te bellen en ze nemen alle tijd om je te helpen en alles uit te leggen totdat alles duidelijk is.

Respuesta de Skylar
Hele goede site en prima kwaliteit-prijs verhouding. Nette levering en goede service achteraf. De gebruiksaanwijzing voor het zelf plaatsen van de lichtstraat is ook duidelijk. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!