2,8

Medio

Heb Koepel gekocht van skylux bij…

Heb Koepel gekocht van skylux bij plastiek Hofstade ,na enkele maanden was 1 van de motortje kapot ,plastiek Hofstade heeft direct mail gestuurd naar skylux ,ze wisten van deze koepels dat ze te belastend waren voor die motortjes ,skylux kwam met een oplossing en gingen de de koepel vervangen maar uiteindelijk kwam de technieker langs en heeft het motortje vervangen en enkele maanden later terug kapot mails blijven onbeantwoord ,slechte service

5 de diciembre de 2025

Très mauvaise expérience avec les…

Très mauvaise expérience avec les produits Skylux. Les coupoles installées sur ma toiture présentent un défaut grave : les vis de fixation traversent toute la chambre d’isolation thermique. Pour du matériel neuf et vu le prix payé, c’est totalement inacceptable.

Le problème a été signalé depuis longtemps, mais le fournisseur ne propose aucune solution concrète ni sérieuse. On attend d’un fabricant comme Skylux des produits fiables et conformes, pas du matériel défectueux qui compromet l’isolation et la durabilité d’une toiture.

Extrêmement déçu, je déconseille fortement cette marque.

12 de septiembre de 2025

Tegenvallende kwaliteit

In mei 2025 ontvingen wij onze daktoegang van Skylux. Bij het uitpakken viel direct op dat de rand van de dakopstand beschadigd was. Daarnaast bleken de schroeven die Skylux zelf al in de farbiek gemonteerd had te lang, waardoor deze doordrukken op het kunststof en aan de buitenkant zichtbaar zijn. Volgens de klantenservice hoort dit “bij het concept” – waarom iemand zo’n concept bedenkt is ons een raadsel, maar klagen bleek volgens hen zinloos.

Het dakluik werd vervolgens vakkundig op het dak gemonteerd en door een dakdekkersbedrijf voorzien van dakleer, waarbij de instructie van skylux om niet direct met de vlam op het materiaal te richten goed opgevolgd werd. Toch bleek het materiaal extreem gevoelig voor (indirecte) hitte. Al bij minimale warmte ontstaan er bruine en zwarte vlekken – het kunststof lijkt deels te ontleden.

Het verwijderen van het beschermfolie van de dakopstand is een dagtaak ansich, bij de dakkoepel was dit geen probleem. In het tijdperk van microplastics gaat de dakopstand goed met zijn tijd mee, de folie was er namelijk alleen in miniscule deeltjes af te krijgen.

Tot slot zijn de schroeven die meegeleverd worden om de dakkoepel aan de dakopstand te bevestigen wederom (geheel conform concept van skylux) te lang en steken deze gedeeltelijk, zonder enige functie door het materiaal heen.

Samengevat: bent u op zoek naar een enigzins goedkope daktoegang, bent u een klusser die er van houdt om kunsttofmateriaal opnieuw op te schuren en te voorzien van (grond)verf en vindt u het prachtig dat schroeven (zonder functie) uit materialen steken? Dan bent u bij skylux aan het juiste adres. In dit geval is goedkoop echt duurkoop, de volgende keer gaan wij voor een kwaliteitsproduct.

16 de junio de 2025

Travel Planing with Ms Olivia at Skylux

0n Thursday, 13 may, 2025, I called Skylux for flights from LAX TO Japan, and other destinations.
Ms. OLIVIA Elashkar at Skylux helped me with my travel plans. She was friendly, very polite and professional.
Ms Olivia spent a great deal of time answering all my many questions and helped me with identifying flights that suited my budget and dates of travel.
I would stongly recommend Ms Olivia Elashkar at Skylux to my family and all others for making travel arrangements.
Thank you Ms Olivia for helpng me.
Sincerely, Zahid Khairullah

13 de marzo de 2025