Varerne plejer at have en super kvalitet i forhold til prisen. Derfor handler jeg her igen. Eneste lille forbedring er at hastighed når du trykker rundt på hjemmesiden er lidt hakkende. Der skal f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Efter samtale med Ulrik fra skyts.dk følte jeg mig tryg og godt behandlet derfor bestiller vi direkte til døren. Kvalitet og god behandling Nemt lækkert og ligetil derfor vender vi tilbage hvert år... Ver más
Bestilling gik relativt nemt, selvom hjemmesiden af og til frøs og krævede en F5 før nogen knapper virkede igen. Nu må vi se hvordan det går med leveringen.
Fint udvalg, skarpe priser til dem, der handler tidligt. Overraskende god kvalitet af fyrværkeriet! Det var oplevelsen og konklusion på det, jeg købte på Skyts.dk til nytåret 2024/2025. Har neto... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Simpel og nem hjemmeside👍🏼
Har handlet hos jer flere gange til ug…
Har handlet hos jer flere gange til ug med kryds og slange 😉
Hvilke nemt hurtigt og lækker kvalitet
Hvilke nemt hurtigt og lækker kvalitet
Kan klart anbefales med deres vanvittige tilbud også
Så fede priser og godt fyrværkeri er…
Så fede priser og godt fyrværkeri er der andet at siger og så lige at det kommer til døren så behøver man ikke at køre det er skønt
Køb af nytårskrudt 2024-25
Dejlig nem hjemmeside, ingen problemer med noget og betaling var meget nemt. Handler helt sikkert igen.
BLACK FRIDAY AMOK!!!
Endelig er der en butik som faktisk forstår at holde BF tilbud!!!
En god hjemmeside som er til at forstå og nem at manurer rundt på.
Bliver ikke sidste gang jeg handler her :-D
God jul og godt nytår til alle :-D
Nemt og godt tilbud.
Nemt og godt tilbud.
Nu glæder jeg til at få det og skyde det af
God kvalitet til gode priser
Skyts.dk har fyrværkeri i god kvalitet til gode priser. Derudover har de en overskuelig hjemmeside der er meget nem at navigere rundt i.
Skyts er tilbage!
Skyts er tilbage! Det skal nok blive et godt nytår :-)
Billig og godt fyrværkeri nemt at…
Billig og godt fyrværkeri nemt at overskue hvad man køber alle vare er med Specifikation
Kan virkelig anbefales
Let og overskueligt at handle på skyts
Let og overskueligt at handle på skyts. Gode priser😀
Virkelig god og overskuelig hjemmeside
Virkelig god og overskuelig hjemmeside, det er nemt at bestille og en meget gennemskuelig følgeseddel.
Super gode black friday tilbud.
Absolut ikke sidste gang jeg kommer til at handle her 😃
Nem at bestille og fine videoer
Nem at bestille og fine videoer. lækkert med levering til dør
RIGTIG gode Black Friday tilbud
RIGTIG gode Black Friday tilbud - nemt og billigt, og har altid været tilfreds med kvaliteten.
Leveres direkte til døren - what's not to like.
Stor anbefaling herfra.
Det var en fin oplevelse gode priser
Super nemt at bruge deres webshop
Super nemt at bruge deres webshop. Har købt den 29/11 så glæder mig til at se hvornår krudtet ankommer
Har savnet skyts og deres gode priser
Har savnet skyts og deres gode priser. Nu må vi bare se om de kan leverer denne gang ;)
Har lige bestilt på skyts.dk fin…
Har lige bestilt på skyts.dk fin oplevelse,gode priser og fin hjemmeside.Jensen 4623
Super tilbud
Super tilbud, glæder mig til at se det til nytår 🤩
La experiencia Trustpilot