Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijne ervaring. Beetje sceptisch door de “baanwinkel ervaring” en schrik voor onpersoonlijke aanpak maar niets was minder waar. Zeer goed geholpen, persoonlijke benadering, veel uitleg gekregen... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijke ontvangst! Hebben op 31/07/24 2-persoonsmatras gekocht voor ongev. 1000€... Na 1 één jaar volledig doorgezakt..geen steun meer met rugpijn tot gevolg.Terug (vriendelijk) contact... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een kleine maand geleden een hoofdkussen aangekocht in de winkel, met persoonlijk advies, en de garantie dat dit zeker de correcte keuze zal zijn, blijkt na 3 nachten niet het gehoopte resultaat! Kan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag 03-04-2026 is ons bed en matrassen geleverd. Dit is zeer professioneel gebeurd door twee zeer vriendelijke en bekwame mannen. Alles zeer netjes gebeurd wij zijn zeer tevreden.

Información sobre la empresa

1. Tienda de colchones
  2. Tienda de ropa de cama
  3. Tienda de muebles para dormitorio
  4. Tienda de lino textil
  5. Colchonería

Escrito por la empresa

Op 1 januari 2016 schudde Sleeplife® de slaapwereld wakker. Als gloednieuwe slaapspecialist gooiden we met 16 beddenwinkels, 30 zelfstandige professionals en een team van meer dan 100 ervaren werknemers meteen ons volle gewicht in de schaal. Je vindt bij ons slaapcomfort en bedtextiel in een kader dat tegelijk erg professioneel én persoonlijk is. Een succesformule, zo blijkt. Ondertussen telt Sleeplife® al 21 beddenwinkels en groeiden we in een sneltempo uit tot een toonaangevende slaapspecialist in Vlaanderen. Als bekroning werd Sleeplife® in 2022 voor een tweede keer door de consument verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie ‘slapen’.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie winkel en top service…

Mooie winkel en top service…
Ik ben met mijn partner in Genk geweest en het ontvangst was erg vriendelijk. We kregen de ruimte om eerst rustig rond te kijken maar werden wel meteen vriendelijk ontvangen met goedendag. Na een tijdje werd er ons aangeboden om uitleg te krijgen aan de hand van onze noden. Dit was vriendelijk en professioneel. Er werd ook echt de tijd genomen voor ons.
Alvast een fijne ervaring en aanrader
We komen terug
Fam Vanbeuren

6 de enero de 2024

Respuesta de Sleeplife

Bedankt Bart, fijn dat je de tijd genomen hebt om deze leuke review achter te laten. Leuk te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad in onze winkel. We wensen jou nog een zalige nachtrust toe.

Sleeplife Zingem

Reeds vele jaren klant in deze winkel.
De verkopers zijn goed op de hoogte van hun producten.
Gevarieerd, stijlvol aanbod.
Deze keer kocht ik een warme poncho als geschenk.
Mooie geschenkverpakking.
Ik kom zeker nog terug naar deze stijlvolle winkel met een grote parking.

14 de noviembre de 2023

Dag Liselot,
Heel fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij Sleeplife Kruisem. We wensen je nog een zalige nachtrust toe!

Zalig slapen

Zalig slapen. Deze had ik al langer moeten kopen.

4 de noviembre de 2023

Bedankt, Johan!

Zeer aangename winkel

Zeer aangename winkel, netjes en verzorgd.
Toen ik binnen kwam werd ik vriendelijk begroet en werden al mijn vragen duidelijk en eerlijk beantwoord.
De levering van mijn matras en lattenbodems was snel en vlot.

15 de septiembre de 2023

Dag Susana,
Heel fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij Sleeplife Merksem. We wensen je nog een zalige nachtrust toe!

Sleeplife Merksem:

Sleeplife Merksem:

Wat een fijne ervaring!
Eindelijk nog eens een winkel die ruim de tijd neemt om te luisteren naar je noden en wensen.
Ik kocht een slaapcomfort volledig aangepast aan mijn lichaam: nu zijn al mijn pijnklachten weg!
Ik voelde me begrepen en kreeg een eerlijke, duidelijke uitleg terug!
Fantastisch!

12 de septiembre de 2023

Dag Kaylee,

Goede service, vriendelijk onthaal in Sleeplife Merksem
Duidelijke uitleg gekregen over een nieuw bed en matrassen.
Hebben goede vakkennis!!!!!

30 de octubre de 2023

Dag Peggy,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een winkel waar we al jaren klant zijn…

Een winkel waar we al jaren klant zijn en steeds nemen ze de tijd om je alles zorgvuldig uit te leggen. Heeellll mooie en verzorgde winkel met kwaliteitsvolle artikelen. En, behalve ons bedframe, lattenbodem, matras,... heb ik me al een paar keer laten verleiden om er een pyama te kopen. Gewoon omdat die er zo mooi en leuk uit zien. Maar vooral, omdat ze zo leuk zijn om aan te doen.

22 de junio de 2023

Dag Urbie,
Heel fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij Sleeplife. We wensen je nog een zalige nachtrust toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwalitatief en schitterende service!

Bij Sleeplife Zingem werden wij heel vriendelijk ontvangen en werd de nodige tijd genomen voor uitleg, wat belangrijk is voor de aankoop van een degelijk bed. Wij zijn heel tevreden over ons nieuw bed, het is een nieuw soort slaapervaring! Wij raden deze winkel sterk aan voor iedereen die een nieuw kwalitatief bed zoekt en met kennis van zaken een overwogen keuze wil maken!

30 de septiembre de 2023

Dag Tine,
Bedankt voor de tijd te nemen om een review achter te laten. We wensen je nog een zalige nachtrust toe!

Sleeplife Kruisem: altijd welkom

Alle medewerkers zijn steeds bereid om je bij te staan met raad en daad zonder te pushen. Ze kennen hun producten en zullen advies geven rekening houdend met jouw persoonlijk situatie. Heel mooie en verzorgde winkel met ook leuke kadootjes voor ieders budget.

29 de septiembre de 2023

Dag Nele,

Positieve ervaring.

Mooie, verzorgde winkel met vriendelijk personeel. Duidelijke en professionele uitleg gekregen bij mijn aankoop van boxspring en matras. Perfecte levering door vakbekwame mensen van Sleeplife Kruisem. Het verzetten van een meubelstuk (dat in de weg stond) werd met de glimlach uitgevoerd.

2 de septiembre de 2023

Dag Lucien,

Bedankt voor de mooie woorden!
We wensen je nog een zalige nachtrust toe.

Mvg,
Uw Sleeplife Team

Zonder pijn ontwaken

Sleeplife Kruisem
Mooie winkel ,professioneel en vriendelijk personeel
Zeer behulpzaam
Perfecte levering …..prefect product ……zonder pijn ontwaken

5 de septiembre de 2023

Dag Riet,

Een aangename winkelervaring 😁

Een aangename winkelervaring 😁
Bij het binnenkomen werd ik vriendelijk begroet door de winkeldame. Een onderbouwde uitleg en geen “pushverkoop”, ze nemen echt de tijd voor je. De levering verliep vlekkeloos .Bedankt Sleeplife Kruisem, door jullie slaap ik als een roosje.

22 de septiembre de 2023

Beste Bart,
Bedankt voor de mooie woorden!
We wensen je nog een zalige nachtrust toe.

Zoals het moet...Sleeplife Geel

Vriendelijk onthaal, gerichte vragen, duidelijke info, no-nonsense mentaliteit, niet opdringerig, geven tijd en ruimte om uit te proberen, topteam - bestelling geplaatst van een boxspring, matras en kussens.

Plaatsers waren ook heel klantvriendelijk en hebben vlot geleverd.

Heel tevreden van mijn keuze... Ik slaap terug fantastisch goed en ziet er ook nog eens supermooi uit!

Bedankt Sleeplife Geel!

25 de julio de 2023

Dag Hans,
Heel fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij Sleeplife Geel. We wensen je nog een zalige nachtrust toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was erg tevreden met de afhandeling…

Ik was erg tevreden met de afhandeling ivm de levering, iedereen was erg begaan met ons probleem en het is ook feilloos opgelost , een dikke duim, daar kunnen andere firma's nog eens een voorbeeld aan nemen.
en... we hebben dan ook nog eens zalig geslapen op onze nieuwe matras.
Mercie

18 de septiembre de 2023

Dag Daisy,
Bedankt voor de complimenten! Daar doen we het voor! We wensen je nog een zalige nachtrust toe op je nieuwe matras.

Aankoop bed

Heb onlangs een aankoop gedaan van een ergosleep bed. Ben heel tevreden.Verkoopster in Sleeplife Merksem was heel behulpzaam en alles heel geduldig uitgelegd
Mooie verzorgde winkel

18 de septiembre de 2023

Dag Peggy,
Bedankt voor de tijd te nemen om een review achter te laten. We wensen je nog een zalige nachtrust toe op je Ergosleep bed!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Arrogante bediening - maten kloppen niet

Ik kocht hier een matrasbeschermer voor een bed van 210 cm voor 170€. Vermits de maat 210 niet bestaat moest ik me tevreden stellen met een lengte van 220 cm, maar 'dit zou wel lukken, want je kan dat netjes onderstoppen'.
Niet dus.
Bij nameten bleek de lengte van de hoes zelfs 228 cm te bedragen. Waarvan de verkoopster meldde dat het niet zo uitzonderlijk was, want dat er al van 230 cm gemeten waren ...
En bijna 20 cm overschot stopt niet zo netjes in ...
Terug in de winkel werd mij verteld dat dit wel zou opgelost worden door krimping bij het wassen. Toen ik vroeg hoeveel krimp er verwacht werd, bekeken ze me alsof ze het in Keulen hoorden donderen. Ik meen nochtans dat dit bij kwaliteitsproducten in % wordt aangegeven, of dat ze er ten minste een idee van hebben.
Ik besliste dan maar mijn geld terug te vragen. Maar daar doen ze niet aan bij Sleeplife! Ook niet voor het saldo dat nog overbleef nadat ik een bijkomend hoeslaken kocht.
Ik zit nu dus met een bon van 53 € die een jaar geldig is maar waar ik niets mee kan. Ik koop niet elk jaar een nieuw bed of nieuwe lakens van deze prijs ...
Tussendoor merkte de verkoopster ook nog fijntjes op dat de geretourneerde matrasbeschermer 'wel erg gekreukt is', alsof ik een onnozele kiek ben die die hint niet begrijpt.
Ik vertelde haar naar waarheid dat ik hem zo goed mogelijk had proberen op te plooien, maar dat dit niet zo gemakkelijk is met een hoeslaken, zoals algemeen geweten.
Review betreft winkel te Merksem
1 ster voor de prima hoeslakens van Bella Donna die ze verkopen.

16 de septiembre de 2023

Beste Pascale,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Wij betreuren te vernemen dat u dit zo heeft moeten ervaren en waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen om ons te voorzien van feedback.

Super goed kwaliteit

Super goed kwaliteit, zeer tevreden ervan de kussen zijn optimaal ontworpen voor het lichaam en bieden een goede ondersteuning ook de matrassen zijn super

14 de septiembre de 2023

Respuesta de Sleeplife

Bedankt voor de mooie woorden, Manuel. We wensen je nog een zalige nachtrust toe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer duidelijke informatie en…

Zeer duidelijke informatie en kwalitatieve producten. We hebben gekozen voor een bed aangepast aan onze lichaamsbouw en slapen er ondertussen heerlijk in! Ook de hoofdkussens zijn een aanrader!

24 de agosto de 2023

Dag Jan,
Bedankt om de tijd te nemen om een review achter te laten. Leuk om te horen dat jullie zo goed slapen in jullie nieuw bed! We wensen je nog een zalige nachtrust toe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte communicatie en perfecte…

Vlotte communicatie en perfecte begeleiding in onze zoektocht naar een geschikte matras!

13 de septiembre de 2023

Respuesta de Sleeplife

Hartelijk dank voor de 5-sterren, Laura!

Wij zijn erg tevreden over Sleeplife Merksem

Wij zijn erg tevreden over de uitgebreide info die ter plaatse werd gegeven, de service na verkoop en de levering en plaatsing aan huis. Top kwaliteit!

2 de septiembre de 2023

Respuesta de Sleeplife

Bedankt voor de positieve review, Gert! We wensen je nog een zalige nachtrust toe.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.