Swiss Sense Opiniones 2057

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

in de winkel was de verkoper top. goede uitleg en goede service. levering ook vlot, vriendelijke mannen, maar het setje om het bed in te sprayen en de set met molton en hoeslaken waren er niet bij. d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de colchones
  2. Tienda de ropa de cama
  3. Tienda de muebles para dormitorio
  4. Tienda de lino textil

Acerca de Swiss Sense

Escrito por la empresa

Met boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed biedt Swiss Sense alles op het gebied van lekker slapen. Met de gedachte dat je het lekkerst slaapt op een bed en in een omgeving die jou op het lijf geschreven zijn, kun je bij Swiss Sense zelf je bed samenstellen en eindeloos variëren met de onderdelen van je bed. Zo is Swiss Sense er voor iedereen die op zoek is naar alles voor een fijne nachtrust. For. Every. Body. Bekijk de gehele collectie op swisssense.be

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Nieuw bed en matras

Zeer tevreden over zowel het bed als de service. In de winkel werden we vriendelijk geholpen en kregen we duidelijke en uitgebreide uitleg, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. Ook de medewerkers die het bed kwamen leveren en plaatsen waren professioneel en vriendelijk. Alles verliep vlot en netjes. Zeker een aanrader!

9 de marzo de 2026

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijke ontvangst, professionele hulp, voldoende tijd, duidelijke offerte en afspraken. Leuke extra's.
Een aanrader.

17 de abril de 2026

Respuesta de Swiss Sense

Dank je wel voor je review Johan.

Fijn dat je de ontvangst en begeleiding als prettig en professioneel hebt ervaren, we helpen je graag weer een volgende keer!

Tevreden klant!

Ontvangst, uitleg en afhandeling: alles verliep op een zeer rustige en professionele manier. Hoewel het druk was, werd er uitgebreid de tijd genomen om alles goed uit te leggen en ons de verschillen ook echt te laten ervaren. Als het bed zo goed meevalt als het aankoopproces, hebben we een topbed!

18 de abril de 2026

Goedemorgen,

Dank je wel voor je mooie review.

Fijn dat er, ondanks de drukte, ruim de tijd werd genomen om alles helder toe te lichten en de verschillen goed te laten voelen.

We hopen dat je straks net zo tevreden bent met het bed als met de aankoopervaring!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snel en duidelijk geholpen om…

Heel snel en duidelijk geholpen om verschillende prijs-simulaties te maken.

18 de abril de 2026

Goedemorgen Stefanie,

Dank je wel voor je review.

Fijn om te horen dat je de hulp als snel en duidelijk hebt ervaren bij het maken van verschillende prijssimulaties.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een zeer vriendelijke ontvangst.

Een zeer vriendelijke ontvangst.
Professionele en verhelderende uitleg.

15 de abril de 2026

Goedemorgen,

Dank je wel voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je de ontvangst als vriendelijk hebt ervaren en dat onze uitleg professioneel en verhelderend voor je was.

We helpen je graag weer verder!

Noortje van Swiss Sense

Ons bezoek aan Swiss sense SML was een… Super ervaring

Ons bezoek aan Swiss sense SML was een super ervaring, de mensen daar weten waarover ze praten, super vriendelijk, luisteren naar de noden van de klant, gewoon op en top!

13 de abril de 2026

Goedemorgen Steve,

Dankjewel voor je enthousiaste review.

Geweldig om te lezen dat je bezoek zo’n fijne ervaring was en dat je je gehoord en goed geholpen voelde.

We geven het compliment graag door aan het team! Demi

Zéér professionele uitleg + expertise

Bij Swiss Sense Oostende langs geweest te Oostende op zondag 22/03/2026 en bij een mannelijke collega van jullie ontvangen. Zéér vriendelijk en professioneel. Kennis van zaken en een zéér goede begeleiding naar het zoeken naar het juiste bed. Uiteindelijk een nieuwe boxspring gekocht die eind juli '26 wordt geleverd.

22 de marzo de 2026

Goedemiddag Charlotte,

Dank je wel voor je leuke review en je bezoek aan onze winkel in Oostende!

Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen.

We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe boxspring!

Noortje van Swiss Sense

Valorada con 3 estrellas sobre 5

goede service, maar nog even wachten is jammer

in de winkel was de verkoper top. goede uitleg en goede service.
levering ook vlot, vriendelijke mannen, maar het setje om het bed in te sprayen en de set met molton en hoeslaken waren er niet bij. deze waren bij de vorige klant geleverd. de mannen zijn dit dan meteen gaan ophalen en hebben het setje met de spray meteen binnengebracht. de molton en hoeslaken waren verdwenen, en hebben we nog steeds niet ontvangen. geprobeerd om dit in de winkel te gaan halen, maar dit hadden ze niet in voorraad. gevraagd naar een hoeslaken, maar ook dit was niet voorradig in de winkel (enkel de dure, maar dit vond ik wel heel duur voor een hoeslaken).

17 de abril de 2026

Goedemorgen,

Dank je wel voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring.

Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de service in de winkel en de levering.

Jammer dat het molton en hoeslaken niet direct zijn meegeleverd, onze oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit niet fijn is.

We hebben het benodigde textiel direct voor je besteld en je hierover een bevestiging per e‑mail gestuurd. Het textiel wordt deze week nog bij je geleverd.

Bedankt voor je geduld en begrip en heel veel slaapplezier! Demi

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles pico bello in orde!

20 de abril de 2026

Respuesta de Swiss Sense

Goedemiddag heer en of mevrouw,

Hartelijk dank voor je review.

We zijn blij om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Swiss sense is TOP

Alles verloopt vlot, van kiezen in de winkel tot bestellen en tot de levering.
Topwinkel!!

3 de abril de 2026

Goedemorgen Peggy,

Bedankt voor je enthousiaste review!

Geweldig om te lezen dat alles soepel is verlopen; van het uitzoeken in de winkel tot het plaatsen van de bestelling en de bezorging.

Dat je onze winkel als zo prettig ervaart, vinden we een groot compliment. Heel veel plezier met je aankoop en geniet van fijne nachten!

na 18 jaar een nieuw bed

na 18 jaar een nieuw bed, het was nodig maar dat merk je pas als je op je nieuwe bed ligt

19 de abril de 2026

Goedemorgen Erik,

Dank je wel voor het delen!

Wat mooi verwoord, soms merk je pas echt wat je miste als je op een nieuwe bed ligt. Fijn om te vernemen dat de keuze na 18 jaar zo goed is uitgepakt.

We wensen je nog heel veel comfortabele en ontspannen nachten toe van je nieuwe bed.

Dikke pluim

Vakkundig en efficient geholpen en hartelijk ontvangen door het team in Olen (Camilo en een vrouwelijke collega). Ook onze aanpassingen achteraf zijn snel en correct toegevoegd. Alleen maar lof.

12 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de 5 sterren review.

Geweldig om te lezen dat je zo vakkundig, efficiënt én hartelijk bent geholpen door onze slaapadviseurs in onze winkel in Olen. Ook fijn dat de aanpassingen achteraf snel en correct verwerkt zijn.

We wensen je heel veel slaapplezier toe.

Zeer degelijke uiteenzetting

Zeer degelijke uiteenzetting, eerlijke uitleg over de verschillende mogelijkheden, de voor- en nadelen. Mooie toonzaal met interessante keuze.

11 de abril de 2026

Goedemorgen Jan,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review.

Wat fijn om te vernemen dat je een duidelijke en degelijke uiteenzetting hebt gekregen, met eerlijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en de voor en nadelen.

Leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst. We wensen je heel veel slaapplezier toe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer correcte service en levering…

Zeer correcte service en levering volgens de gemaakte afspraken

21 de junio de 2025

Hartelijk dank voor de 5 sterren review.

Wat fijn om te vernemen dat jullie tevreden zijn over onze service. Fijn dat ook de levering naar wens is verlopen!

We wensen jullie alvast heel veel slaapplezier toe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vriendelijke en duidelijke info…

vriendelijke en duidelijke info gekregen en bleek na andere bezoeken ook nog het voordeligst, hadden bovendien vroeger ook bij swiss sence reeds een boxspring gekocht

11 de abril de 2026

Goedemorgen Marc,

Hartelijk dank voor de 5 sterren review.

Wat fijn om te vernemen dat je vriendelijke en duidelijke informatie hebt gekregen tijdens je bezoek. Het is mooi dat je, na het vergelijken met andere winkels, bij ons het voordeligst uitkwam.

Ook waarderen we het enorm dat je al eerder een boxspring bij Swiss Sense hebt gekocht en opnieuw voor ons hebt gekozen.

We wensen je heel veel slaapplezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ontvangst in de winkel

Goede ontvangst in de winkel, heel duidelijke informatie. Een heel prettige ervaring.

5 de abril de 2026

Goedemiddag Jan,

Hartelijk dank voor de 5 sterren review.

Wat fijn om te vernemen dat de ontvangst in de winkel goed was en de informatie duidelijk. We zijn blij dat jullie de ervaring als prettig hebben ervaren.

We wensen jullie heel veel slaapplezier toe!

Zeer vriendelijk onthaal

Zeer vriendelijk onthaal.
Ik had het gevoel dat er echt naar mijn wensen geluisterd werd en de verkoopster nam de nodige tijd om duidelijke uitleg te geven en te zoeken naar een matras op mijn maat.
Ik heb al enkele mails ontvangen over de status van mijn bestelling en hoop dat ik zo tevreden mag blijven totdat mijn bed geleverd zal zijn.

10 de abril de 2026

Goedemiddag mevrouw Eerdekens,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te lezen dat u zo vriendelijk bent ontvangen en dat u het gevoel had dat er echt naar uw wensen werd geluisterd.

Het is mooi om te vernemen dat onze collega de tijd heeft genomen om alles duidelijk toe te lichten en samen met u te zoeken naar een matras die perfect bij u past.

Goed om te weten dat u tussentijds al updates ontvangt over de status van uw bestelling. Alvast heel veel slaapcomfort gewenst!

De uitleg was zeer goed en volledig

De uitleg was zeer goed en volledig
We werden ook vriendelijk ontvangen, wat toch belangrijk is
We zijn overtuigd date een nieuw bed nodig hebben

1 de abril de 2026

Goedemiddag Els,

Dank je wel voor jullie fijne terugkoppeling!

Goed om te lezen dat alles helder en uitgebreid is toegelicht en dat jullie zo gastvrij zijn ontvangen. Dat persoonlijke welkom vinden we minstens zo belangrijk.

Mooi dat de uitleg heeft geholpen om met vertrouwen te bepalen dat een nieuw bed nodig is. Dank je wel voor het delen van ervaring. Tevens wensen we je alvast veel slaapplezier van je nieuwe bed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede ontvangst gehad en een…

Hele goede ontvangst gehad en een fantastische uitleg gekregen voor een bed op maat zelden zo iets meegemaakt
Dank je wel Sylvia

6 de abril de 2026

Goedemiddag Yorick,

Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede ontvangst hebt gehad in onze winkel te Hasselt en een fantastische uitleg kreeg voor een bed op maat!

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en je mooie woorden voor Sylvia. Geweldig dat haar uitleg zo’n indruk heeft gemaakt.

Alvast veel plezier met je boxspring gewenst!

Famke van Swiss Sense

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.