Best ik ben enorm verrast bij bezoek van deze grote winkel ik ben was heel veel volk niet goed voor mij maar hoe deze zaak mij klantvriendlelijk heeft ontvangen chapeau dat deze mensen alle zo op zon... Ver más
Opnieuw deze beschermende hoeslakens besteld aangezien ik super tevreden ben over de vorige aankoop. Ze doen wat ze beloven. Ze laten niks door, de matras wordt zeer goed beschermd.
Er is enorm veel keuze op de markt maar we zijn heel blij dat we voor Sleepworld gekozen hebben. De website is gemaakt zoals het hoort te zijn. We hebben een hele mooie korting gekregen en ze hebben o... Ver más
Alles ging (meer dan) vlot, correct, heel communicatief, vriendelijke mevrouw aan telefoon, zeer vriendelijke bezorger (ook heel belangrijk) Enige minpuntje waardoor geen 5 sterren : tijdsklok tuss... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Uw slaap houdt ons wakker. Boxspring, matras, hoofdkussen, dekbed, ... alles moet goed zitten. Gratis levering. Ook open op zondag.
Biezeweg 9, 9230, Wetteren, Bélgica
- +3292582400
- info@sleepworld.be
- sleepworld.be
Alles is prima verlopen
Alles is prima verlopen. Ik kreeg een aantal dagen op voorhand een bericht van levering en de dag zelf werd ik ongeveer een half uur op voorhand opgebeld. Alles was goed verpakt en mijn zoon is tevreden van het bed.
Duidelijke website
Duidelijke website, duidelijke communicatie bij bestelling en bij bevestiging
Snel en zonder problemen!
De matrasbeschermers passen perfect op…
De matrasbeschermers passen perfect op de Tempur matrassen, eveneens gekocht bij Sleepworld. Het kussen wordt nog uitgebreid getest. De dikte kan eindeloos worden aangepast door er materiaal uit te halen of toe te voegen. Alles netjes en op tijd aan huis geleverd. Top kwaliteit!👍
Heel behulpzaam en informatief
Heel vriendelijk, ik twijfelde tussen 2 matrassen en mocht het verschil voelen door ze in de winkel te proberen en ze informeerde me over de beide matrassen.
Mooie duidelijke webshop
Mooie duidelijke webshop. Ruime keuze in alle prijsklassen. Snelle levering en goede communicatie via mail (niet te veel en duidelijk)
Mooie prijzen en snelle levering!
Quality product.
Quality product is the best.
Affordable price.
Delivery service also the best, the person was very professional, kind and helpful.
Goede kwaliteit van producten en prijs…
Goede kwaliteit van producten en prijs in orde
Vlotte service!
Alles prima verlopen
Enige minpuntje waardoor geen 5 sterren : tijdsklok tussen 7 en 12. Wekker gezet om 6u30, levering uiteindelijk rond 10u;
moest thuis zijn en had wat langer kunnen slapen ALS ze bv. hadden laten weten : 3de op de leveringslijst of 1ste op de leveringslijst. De tijdspanne vonden we iets te ruim. Hadden liever geweten dat om 7 u paraat moeten staan niet nodig had geweest.
Heel snelle en vriendelijke bediening! Top!
‘s middags online 2 bedden besteld. Een uur later mocht ik ze al gaan afhalen in het hoofdkantoor. Installatie van de bedden was heeeeel simpel, staken in elkaar op 5 minuten tijd. Topkwaliteit. Slaapt heerlijk! Bedankt Sleepworld!
Heel goede kwaliteit en correcte levering
Correcte levering. Kwaliteit heel goed, conform omschrijving op website.
Alles op de website is duidelijk…
Alles op de website is duidelijk vermeld, van de afmetingen tot de lever methoden. Ik weet precies waar ik me een kan verwachten wanneer ze komen leveren. Ze hebben een heel bereikbare klantendienst zowel telefonisch als per mail en wanneer ik een persoonlijk verzoek vroeg antwoordde ze heel snel en met respect. Top!
Más información sobre otros tipos de reseñas.