Sleepworld Opiniones

19.419
TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Waanzinnig goede service in Sleepworld Asse! Was op zoek naar kussen overtrek (buiten reguliere afmetingen). Voor yoga hoofdkussen dochter. Emotioneel erg aan verbonden. Verkoper Frederik kon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super geholpen door Els . Was nog niet van plan om nieuw bed te kopen, ging wachten tot de volgende solden, mijn vriendin wilde gewoon haar bed tonen dat ze gekocht had , maar door Els haar deskundi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een werkelijk fantastische winkel, de winkel van Ostende. Cynthia deed haar uiterste best om ons van alle nodige informatie te voorzien; hartelijk dank voor het uitstekende advies dat uiteindelijk t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aankoop van boxspring met 2 technogel matrassen in Bornem. Super tevreden met de service en alle uitleg. We zijn meermaals komen testen voor aankoop. Totaal niet pusherig of met druk om te kopen. D... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de colchones
  2. Colchonería
  3. Tienda de muebles para dormitorio
  4. Tienda de ropa de cama

Escrito por la empresa

Uw slaap houdt ons wakker. Boxspring, matras, hoofdkussen, dekbed, ... alles moet goed zitten. Gratis levering. Ook open op zondag.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

19 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

(19.419)

2341 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lig nu een paar uur op de sleepy hybrid…

Lig nu een paar uur op de sleepy hybrid en is ontzettend hard , je voelt gewoon de veren zelfs op de medium kant . Langs de zijkant voel je ook en zie je de veren ook . Er liggen gewoon wat schuimlagen op , die niet dik genoeg zijn . Ik denk niet dat ik hem hou .

11 de junio de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Sleepworld

Respuesta de Sleepworld

Beste Cayetano,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat uw eerste indruk van de matras niet overeenkomt met uw verwachtingen.

Zoals reeds besproken met onze klantendienst betreft het een vacuüm verpakte matras. Na het uitpakken heeft deze tot 72 uur nodig om zich volledig te ontplooien en zijn definitieve comfort en ondersteuning te bereiken. Daarnaast heeft ook het lichaam vaak enige tijd nodig om te wennen aan een nieuwe matras.

Wij raden daarom aan om de matras eerst deze periode te geven. Mocht u nadien nog steeds ervaren dat het comfort niet aan uw verwachtingen voldoet, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar om samen naar een passende oplossing te kijken.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het grootste deel van de bestelling was…

Het grootste deel van de bestelling was prima in orde en vrij snel geleverd door Bpost. Een klein deel (dekbedovertrekken) werd echter geleverd door een koerierbedrijf, waarbij ik zelf heb moeten zoeken waar de items geleverd waren. Heb hiervoor nooit een track & trace ontvangen en ook de afhaallocatie niet kunnen kiezen. Een klein minpuntje dus.

26 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering prima, kwaliteit voor verbetering vatbaar

De aankopen werden op enkele dagen tijd netjes geleverd.
Minpunten voor de kwaliteit van het hoeslaken dat we kochten. Was niet zo goedkoop, maar de stof is heel dun geweven. Had ik dit product vooraf in een fysieke winkel bekeken hebben (en niet thuis na het uitpakken waardoor ik het nog niet eens meer kan terugsturen), zou ik het zeker niet gekocht hebben

5 de junio de 2026

Zijn geld waard.

Ik heb even overwogen om zoveel geld uit te geven aan een kussen, maar van zodra ik het voelde merkte je direct dat dit kwaliteit is, het voelt heel licht aan, en super zacht, mijn moeder slaapt al twee jaar enorm slecht en heeft voordurend nekpijn, vanmorgen zei ze me dat het de eerste keer is in maanden dat ze aan 1 stuk door heeft geslapen, ze is ook niet onrustig geweest tijdens de nacht en dit is anders enorm. Ik denk dus wel degelijk dat het kussen hier voor iets tussen zit. Ik ben super tevreden van de snelle levering en hoop dat het zijn werking doet, wij zijn alvast tevreden en overwegen om voor ons ook een kussen aan te kopen bij jullie.

5 de junio de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.