Door stockproblemen moest ik langer wachten op de bestelde matras, vandaag contact opgenomen omdat ik de matras zeker tegen 04/09 moet hebben. Dame van de klantendienst nieuw voorstel gedaan en leveri... Ver más
Deze matras beantwoordt 100% aan mijn verwachtingen: die is 25 cm hoog, biedt het nodige slaapcomfort en luchtventilatie en is niet te zwaar. In mijn eentje kon ik hem zonder problemen uitpakken en... Ver más
Bestelling via de webwinkel ging heel goed. Informatie in de eerste winkel (Boortmeerbeek) was volledig, to the point, en net dat beetje extra, dat ons liet verder denken, en uiteindelijk ook verder h... Ver más
Bestelling verliep vlot, levering zou pas 6 weken later gebeuren, daar zij´ we niet tevreden over en toen we vroegen of we het zelf in een wi kel konden afhalen ging dat nog dezelfde dag omdat in de w... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hoe beter je bed (lattenbodem, matras en hoofdkussen) is afgestemd op jouw lichaam en slaapstijl, hoe meer energie je uit je slaap haalt. Dat wil jij toch ook?
Biezeweg 9, 9230, Wetteren, Bélgica
- +32(0)9 258 24 00
- klantendienst@sleepy.eu
- sleepy.be
Gewoon heerlijke pantoffels ik loop op…
Gewoon heerlijke pantoffels ik loop op wolkjes bedankt 🙏🙃
Laattijdige levering
Bestelling die volgens webshop in stock was heeft vier weken en meerdere telefoons op zich laten wachten,producten zijn oké maar service nop
Matras via website gekocht
Ik heb zelf online de matras besteld nadat ik deze in de winkel in Lier ben gaan testen. Daarna gebeld met de leverdienst om iets in het adres te laten aanpassen en met enkele vragen over de levering. Ik werd zeer vriendelijk en duidelijk geholpen.
SUPER. Een grote matras in doosje. Heel handig om naar de slaapkamer te brengen. En met grote ogen te zien hoe hij groot word ! De matras he hahaha. Helemaal luchtledig gemaakt en dat word 180x200
Oude matras weg
Nieuwe op de latten
Slaaaapt goooeee
Zeer vriendelijke…
Zeer vriendelijke ontvangst,professionele uitleg,verkoopster nam al de nodige tijd,top ervaring
Snelle service
Snelle service. Tijdens het bestel process was er een klein probleem met het digitaal inplannen van de lever afspraak. Echter na een telefoontje heeft men het meteen opgelost.
Goed product en correcte levering!
Alles is volgens onze afspraak gebeurd
Alles is volgens onze afspraak gebeurd, en we slapen zeer goed in de nieuwe kussens.
Prima levering en uitstekende matras!
Zeer goede samenwerking en top…
Zeer goede samenwerking en top producten. Zeer goede verzending naar mijn thuis.
Snelle bezorging
Snelle bezorging
Heerlijk geslapen op het hybride kussen
Top product!
Más información sobre otros tipos de reseñas.