Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Online Spaanse sloffen besteld, na 10 dagen sloffen slap en voelen alsof ze al gebruikt waren voor gekocht . Via Bol terug gestuurd, maar dat kan niet product is gebruikt. Ze kunnen het wel ( heel v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bamboe shirts zwart met V hals besteld zag dat ik verkeerde lengte had besteld direct gebeld en laten aanpassen klantenservice zag dat ik vorige keren een andere maat besteld had en vroeg of ik die n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de eerste keer kwamen wij voor een bestelling bij Sliponline terecht. Een ruime keuze op allerlei onderkleding. Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Het resultaat was grandioos. M... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en hele goede service! Ben goed geholpen toen ik contact had via gmail. Helaas bleek het artikel niet passend te zijn voor mij, dus teruggestuurd, wat gemakkelijk ging en binnen 2 da... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Sliponline.nl is de webwinkel op het gebied van ondergoed en nachtkleding, door de jaren lange ervaring (40+ jaar) van onder andere de eigenaren op het gebied van ondergoed en nachtkleding kunnen ze jou perfect helpen om het juiste ondergoed te vinden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ondergoed en kleding, wat wij constant blijven uitbreiden met nieuwe artikelen. Zodat wij aan jouw wensen kunnen blijven voldoen, kun je iets niet vinden? Laat het ons weten.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 71% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Makkelijk bestellen en betalen maar dan continu mails.....

Makkelijk bestellen en betalen.
Supersnelle verwerking van retour en het geld op mijn rekening.

Maar dat continu bombarderen met mails "je bent iets vergeten" (terwijl het winkelwagentje leeg is en de order afgehandeld) staat mij tegen en stopt pas nadat ik heb gereageerd.

Ordernr. SLNL723402

11 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aanbiedingsprijs in de mail komt niet overeen met werkelijke prijs

Koude douche voor de klantenservice.
Tevreden over de kwaliteit van de shorts, maar....
Let op!
De actie uit de mail kwam niet overeen met de werkelijkheid.
Op de link uit de mail klikken en dan toch meer moeten afrekenen omdat de prijs in de mail niet klopt, is misleiding. Of een fout, maar dan erken je die en dan handel je dat netjes af met de klant.
Helaas kwamen ze, na 1,5 wk heen en weer mailen niet tot inzicht en een oplossing.
Het ging om een paar eurootjes, maar ze zijn iig 1 - voorheen - tevreden kant armer

23 de enero de 2026

Ceceba wijde boxers

De artikelen die ik ontving, waren precies wat ik bestelde en werden geleverd op het moment dat me beloofd was.
Voor de retourzending van enkele te grote boxershorten, ging ook alles vlot.

25 de enero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Klacht

Snelle levering. Klantenservice prima, goed contact, maar de oplossing van de klachten niet. Heel dure onderkleding die na twee jaar helemaal kapot gaat, daar kunnen ze niks mee en dat is erg jammer. Uiteindelijk wel een kortingsbon van 20% gekregen.

8 de enero de 2026

Respuesta de Sliponline

Goedemorgen, bedankt voor je review. We hadden je klacht inderdaad ontvangen, helaas kunnen we ondergoed na 2 jaar niet meer helemaal vergoeden. Het is helaas normaal dat ondergoed na 2 jaar verslijt, natuurlijk kan het zeker dat het langer meegaat. Maar na 2 jaar kunnen we helaas geen garantie meer geven op ondergoed.

Excuses voor het ongemak en een fijne dag,

Groetjes Niels
Sliponline

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reviewen ging niet goed op de site zelf…

Reviewen ging niet goed op de site zelf kon ik op mijn iPhone niet goed zien waar de sterren stonden deze staan automatisch op vijf hier was voor bij gescrold bij het openen van de site volgens mij van Kiyoh review dus even rechtzetten wat ik heb gereviewd de stof van de boxer was zeer slecht en voor die prijs verwacht ik veel beter de lengte was prima breedte net niet helemaal hij was verder te klein ik heb de boxer weggegooid ik koop daar niet meer bezorgen en betalen ging prima voor de rest was het gewoon niks dit kan veel beter

25 de diciembre de 2025

Goedemorgen Rick,

Bedankt voor je review, wat vervelend dat het op de website niet goed ging. Maar wat is de klacht precies? Want we hebben geen klacht over dit product ontvangen.

Zou je dit door kunnen sturen naar info@sliponline.nl?

Bedankt alvast

Groetjes Niels
Sliponline

Online Spaanse sloffen besteld

Via Bol terug gestuurd, maar dat kan niet product is gebruikt. Ze kunnen het wel ( heel vriendelijk ) kosteloos terug sturen.
Geen compensatie of ander artikel. Geen oplossing. Slechte after sales . Wij raden dit bedrijf niet aan er zijn meer aanbieders.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Sliponline

Goedemorgen Arno, bedankt voor je review. We hebben je sloffen inderdaad retour ontvangen, maar helaas kunnen we deze sloffen niet retour nemen omdat je ze gedragen hebt en ze vies waren. Wanneer je de sloffen ontvangt kun je natuurlijk altijd de kwaliteit bekijken en ze even aanpassen om te kijken of ze goed voor je zijn. Maar als ze gedragen en vies zijn kun je ze helaas niet meer retourneren, aangezien wij ze ook niet meer kunnen verkopen.

Excuses voor het ongemak en een fijne dag nog!

Groetjes Team Sliponline

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.