Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima ondergoed,blijft ook goed in de was,enige minpunt is dat van twee bestellingen de grijze kleur veel kleiner was terwijl de andere maten klopten

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eindelijk ontvangen na lange wachttijd! Slechte kwaliteit en beslist niet de maat zoals aangegeven... En begrijp uit eerdere reviews dat terugsturen geen zin heeft! 40 euro naar de knoppen! Balen!... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

dit is een bedrijf dat absoluut niet zou mogen bestaan verkopen kunnen ze, reageren per telefoon of mail is onmogelijk en terugsturen zou naar China moeten ! Vragen kun je niet stellen ze zijn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Opgericht in 2024, staat SlipSecure voor innovatie en zekerheid. Als pionier in lekvrij ondergoed combineren we geavanceerde technologie, comfort en stijl. SlipSecure is meer dan een merk – het is de nieuwe standaard voor vrouwen met urineverlies.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Slecht

Heb ok slips besteld bij slipsecure maar nooit meer.Ik vind dit oplichters.Ze kopen de slips goedkoop in China en verkopen ze duur door.Heb dit ook vermeld bij hun maar vlgs.hun niet juist

31 de marzo de 2026

Retour helaas niet mogelijk

2 slips gekocht waarvan 1 niet past. Maten kloppen niet. Dan wil je het retourneren, maar ik krijg geen retourlabel in de mail. Heb al tig keer geprobeerd. Nu zit ik met een slip die niet past. Maakte er een melding van en daarna is het niet meer mogelijk om te retourneren want de pagina bestaat niet meer. Kon wel een nieuw wachtwoord aanmaken en kreeg meteen een mail. Ehm, dat is wel gek, het ligt dus niet aan mijn mailbox. BESTEL HIER NIET IS MIJN ADVIES!!!

11 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

dit is een bedrijf dat absoluut niet…

dit is een bedrijf dat absoluut niet zou mogen bestaan
verkopen kunnen ze, reageren per telefoon of mail
is onmogelijk en terugsturen zou naar China moeten !
Vragen kun je niet stellen ze zijn onbereikbaar.
Dit kan echt niet door de beugel. Hoop dat er iets
aangedaan wordt. Dus mensen absoluut niet kopen.
Het is zelfs geen 1 ster waard.

1 de agosto de 2025

Balen!!!

Eindelijk ontvangen na lange wachttijd!
Slechte kwaliteit en beslist niet de maat zoals aangegeven...
En begrijp uit eerdere reviews dat terugsturen geen zin heeft!
40 euro naar de knoppen!
Balen!!!

23 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fout bedrijf. Dit bedrijf wil alleen maar

FourdDit bedrijf wil alleen maar verkopen, garantie tot de deur. Verkeerde maat? Eerst 10,- euro betalen voor het omgeruild kan worden ( heb ik na een weken lange discussie niet meer gedaan). De slips kwamen met uitgeknipt labeltje waar de maat in hoort te staan en ook wasvoorschrift, heel onbetrouwbaar. Ga NIET IN ZEE met deze mensen. Advertentie zou promotie moeten zijn, maar is bikkelharde verkoop zonder enige begeleiding en steeds weer een ander excuus om niets voor je te doen.

17 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lees de kleine lettertjes eerst

Lees de kleine lettertjes eerst! Niks geld terug indien niet tevreden, niks gratis nieuwe goede maat als maat niet klopt. Eerst je spullen naar China sturen, als het daar aankomt geld terug. En ja, alles staat wel in de kleine lettertjes maar niet bij de grote letters op de site.
Ze reageren wel snel op de mails maar het voorstel is dat je voor 10 euro de goede maat kunt “krijgen”.
Want dat is goedkoper dan retour zenden. Hoezo, ze zitten toch in België? En dan heb ik het nog niet over doorschijnen door lichtere zomerkleding.
Mijn advies: KOOP HIER NIET!

29 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het zijn een stelletje oplichters

Het zijn een stelletje oplichters. Doen alsof je een top aanbieding krijgt zeggen ook dat het een plas moet kunnen opvangen, maar in werkelijkheid is het een dunne onderbroek met een laagje plastic erin wat geleverd word uit China? Terugsturen geen probleem.....moet je wel zelf de retourkosten betalen en je krijgt je geld pas terug als het natuurlijk aan komt. Maar vaak komt het dan "niet aan" is mijn ervaring. Nu veel geld kwijt voor niks. Kan iedereen aanraden weg te blijven van hun.

24 de mayo de 2025

Waardeloos bedrijf !!!!!!!

Waardeloos bedrijf !!!!!!!! Geen zaken meedoen.
Als je het terug wil sturen moet je het naar China sturen met de kosten van 34 Euro.

Hier moet je niks bestellen want retourneren is duurder dan de waarde van de geleverde spullen. Dit doe je niet omdat het dan nog meer geld kost.

Ze zouden zich moeten schamen dat ze zo zaken doen.
Het zou ze sieren als ze een Nederlands retouradres
aanbieden.

23 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het blijken nogal simpele slipjes te…

Het blijken nogal simpele slipjes te zijn met een dun laagje plastic aan het kruis!
Géén 4 lagen en het absorbeert Géén vocht,dus loop je met een nat broekje rond!! Verder is er geen waslabel in,ook geen maat,dus naamloze slips.
Ik had diverse kleuren aangevinkt,maar kreeg ze in één rosé -achtig kleur.
Jammer van het geld.E.Snijders

18 de marzo de 2025

Slechte koop

Ten eerste waren de was advies labels eruit geknipt dus volgens mij waren ze terug gezonden kan dus ook niet checken of de maat juist is.nr 2 proef op de som vocht blijft in het broekje staan geen prettig gevoel .dus klopt niet .jammer. niks vier lagen.

10 de marzo de 2025

kleddernat

kleddernat, zelfs niet geschikt voor druppelincontinentie. dun laagje met wat plastic.

1 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oh zo teleurgesteld..had ik beter…

Oh zo teleurgesteld..had ik beter moeten weten! in plaats van 3 linings er is maar 1 en het werkt dus NIET lek vrij, Ik had nooit gedacht dat het kwam uit China.. ik heb e65 uit gegeven voor niets!
Maureen van Trappe
Mag ik ze terug sturen naar een adres in Nederland???
Bedrijf heet Slipsecure!!

15 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.