Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb 2 paar slippery teruggestuurd in dezelfde verpakking met 2 pakbonnen er in Ik had maar 1 paar besteld maar die is nog niet gecrediteerd. SLECHTE SERVICE!
Er is een foutje gemaakt bij het inpakken van mijn bestelling: ik heb één paar sandalen te weinig ontvangen. Ik kon begrijpen dat er iets mis was gegaan, want het gebeurt niet vaak dat iemand twee paa... Ver más
Super service, onze eerste paar slippers die we kregen bleken toch te klein, dus terug gestuurd, gebeld of we ze konden omruilen, en of ze dit direct wilde doen... had ze terug gestuurd met track en t... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Dé online slipperwinkel van Nederland! Met snelle levering en perfecte service. Op de webshop vindt u een breed assortiment met zowel zeer luxe als basic slippers. Bij Slippery geldt, niet goed kan altijd geretourneerd worden. Of nou de maat niet goed is of de slippers op de site anders zijn overgekomen dan in het echt, bij Slippery kan je de slippers altijd binnen 14 dagen retourneren.
Información de contacto
Smutsstraat 12, 7551HM, Hengelo, Holanda
- 074-8200256
- info@slippery.nl
- slippery.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Slippers met tijgerband
Het product heeft het een maand volgehouden en scheurde helaas aan de zoolzijde. Kwaliteit is helaas niet goed in verhouding met de prijs.
Geen credit ontvangen
Ik had maar 1 paar besteld maar die is nog niet gecrediteerd.
SLECHTE SERVICE!
Uitstekende service
Uitstekende service. Snelle levering. Producten in zeer goede staat. Goed contact gehad met Milo, want ik had geen track&trace code ontvangen. Maar hij zorgde ervoor dat ik dat direct binnen een paar minuten kreeg. Twee paar Havaianas besteld. Allebei keurig aangekomen. Ik ben zeer tevreden!
Niks ontvangen
Ik bestel voor het eerst en de ervaring…
Ik bestel voor het eerst en de ervaring is positief
Supersnelle levering!
Ontvanger (niet ikzelf) blij met pakket. Besteller (ikzelf) niet blij met tijdstip bezorging. Gekozen voor een bepaalde datum en werd 4 dagen te vroeg bezorgd.
Ontvanger (niet ikzelf) blij met het ontvangen product.
Wat beter kan is de keuzes wanneer je het pakket bezorgd wil hebben, verwijderen. Dit heeft nl. geen enkel nut. 13 mei besteld, ingevulde bezorgdatum
19 mei bij mijn zus (haar verjaardag) en het werd al bezorgd op 15 mei. Bij contact hierover werd gezegd dat PostNL iets niet goed had gedaan en dat zij daar geen invloed op hebben. Pakket op tijd ingeleverd en te laat bezorgd dan klopt dat inderdaad.
Maar PostNL gaat aan de slag, leerde navraag bij hun op advies van Slippery, zodra zij het pakket hebben ontvangen. Zij kijken niet naar/zien niet de gewenste bezorgdatum. Ofwel het is te vroeg ingeleverd in dit geval. Ik vind ook dat te makkelijk naar PostNL werd gewezen. Niets van navragen/nakijken/zoeken we uit/excuus.
Retouren van items
When ordering shoes you have to pay shipping fees part of the order which is acceptable but when returning your order you have to pay again shipping fees of almost €9 on order of €34 I have now paid €14 shipping fees
Alles ging zoals vermeld een goede en…
Alles ging zoals vermeld een goede en snelle aflevering
12-01-2026 wat besteld vandaag…
12-01-2026 wat besteld vandaag 19-01-2026 nog niks mogen ontvangen?
Wacht af
Altijd optijd en happy met de slippers
Goed product, goede service
Snelle levering van de sandaaltjes, ik ben er erg blij mee. Goed product dus, en goede service. Bedankt!
Makkelijk ruilen van artikel
Achteraf bleek de maat te klein. Fijn dat je dan een grotere maat kunt vragen ipv helemaal opnieuw te bestellen