Uitstekende service. Snelle levering. Producten in zeer goede staat. Goed contact gehad met Milo, want ik had geen track&trace code ontvangen. Maar hij zorgde ervoor dat ik dat direct binnen een paar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb 2 paar slippery teruggestuurd in dezelfde verpakking met 2 pakbonnen er in Ik had maar 1 paar besteld maar die is nog niet gecrediteerd. SLECHTE SERVICE!
Er is een foutje gemaakt bij het inpakken van mijn bestelling: ik heb één paar sandalen te weinig ontvangen. Ik kon begrijpen dat er iets mis was gegaan, want het gebeurt niet vaak dat iemand twee paa... Ver más
Super service, onze eerste paar slippers die we kregen bleken toch te klein, dus terug gestuurd, gebeld of we ze konden omruilen, en of ze dit direct wilde doen... had ze terug gestuurd met track en t... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Dé online slipperwinkel van Nederland! Met snelle levering en perfecte service. Op de webshop vindt u een breed assortiment met zowel zeer luxe als basic slippers. Bij Slippery geldt, niet goed kan altijd geretourneerd worden. Of nou de maat niet goed is of de slippers op de site anders zijn overgekomen dan in het echt, bij Slippery kan je de slippers altijd binnen 14 dagen retourneren.
Información de contacto
Smutsstraat 12, 7551HM, Hengelo, Holanda
- 074-8200256
- info@slippery.nl
- slippery.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Niet bekend met jullie bedrijf
Niet bekend met jullie bedrijf. Slippers besteld en snel geleverd. Prijs kwaliteit is prima. 👍
Buiten dat deze slippers mijn favoriete…
Buiten dat deze slippers mijn favoriete zijn, was de bszorging echt super snel. Bedankt daarvoor!
Snelle levering van een prima product
Was echt supersnel geleverd.
Levering goed retourkosten hoog en voor eigen rekening
Levering ging goed. Maar in ons geval paste de slippers niet goed en was ik dus bijna 8 euro aan terug zenden kwijt. Dit heeft ertoe geleid dat ik het niet aan durfde om nog een nieuwe bestelling met andere maat te doen want dan lopen de kosten wel heel erg op.

Respuesta de Slippery
Snel verzonden keurig verpakt
Snel verzonden keurig verpakt. Mooie slippers voor de beste prijs.

Respuesta de Slippery
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding, goede communicatie en snelle levering.
Enige feedback die ik kan verzinnen is, specifiek voor IPanema slippers: Deze hebben 2 maten op de slippers staan, een Braziliaanse en een Europese, die 2 maten uit elkaar liggen (bijv Braziliaanse 35-Europese 37). Mijn ervaring is dat de ‘werkelijke’ maat hier ongeveer tussenin zit. Op de website wordt slechts één maat genoemd en daar staat niet bij of het de Europese of Braziliaanse maat is. Dus idee is beide maten noemen of erbij zeggen Europese maat is … (en aanvullend ’valt klein’).
Heerlijke slippers!
Snel geleverd
voordelig en supersnel
Goede klantenservice, snelle verzending
Goede informatievoorziening, er wordt snel verzonden en ook snel gereageerd op vragen per mail als iets langer dan verwacht bij PostNL blijft hangen.