Uitstekende service. Snelle levering. Producten in zeer goede staat. Goed contact gehad met Milo, want ik had geen track&trace code ontvangen. Maar hij zorgde ervoor dat ik dat direct binnen een paar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb 2 paar slippery teruggestuurd in dezelfde verpakking met 2 pakbonnen er in Ik had maar 1 paar besteld maar die is nog niet gecrediteerd. SLECHTE SERVICE!
Er is een foutje gemaakt bij het inpakken van mijn bestelling: ik heb één paar sandalen te weinig ontvangen. Ik kon begrijpen dat er iets mis was gegaan, want het gebeurt niet vaak dat iemand twee paa... Ver más
Super service, onze eerste paar slippers die we kregen bleken toch te klein, dus terug gestuurd, gebeld of we ze konden omruilen, en of ze dit direct wilde doen... had ze terug gestuurd met track en t... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Dé online slipperwinkel van Nederland! Met snelle levering en perfecte service. Op de webshop vindt u een breed assortiment met zowel zeer luxe als basic slippers. Bij Slippery geldt, niet goed kan altijd geretourneerd worden. Of nou de maat niet goed is of de slippers op de site anders zijn overgekomen dan in het echt, bij Slippery kan je de slippers altijd binnen 14 dagen retourneren.
Información de contacto
Smutsstraat 12, 7551HM, Hengelo, Holanda
- 074-8200256
- info@slippery.nl
- slippery.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Ik heb betaald voor een artikel wat…
Ik heb betaald voor een artikel wat niet op voorraad was. In mijn optiek zou dit niet moeten kunnen. Dit zouden ze echt moeten aanpassen op de site zodat dit in de toekomst niet meer mogelijks is.

Prima versturing en assortiment
Ik krijg allen bordeel herinnering…
Ik krijg allen bordeel herinnering steeds terwijl ik al vorige keer heb bordeel dus zou je stoppen met mail sturen bordeel dit borduct ik ga jullie vaandag blokkeren en klacht bij de klachten compas
Prachtig
Prachtig! Bestelling is heel snel aangekomen. Ik heb een product teruggestuurd om te ruilen en het ging allemaal heel gemakkelijk. Het enige nadeel is dat er geen label bij zit om het product direct te retourneren. Maar over het algemeen raad ik aan!
Mooie slippers en prima service!
goede service en kwaliteit
Top snelle levering
Vlotte levering
Vlotte levering, alleen jammer dat je retourkosten moet betalen! Zou mooi zijn als ik dat terug kreeg, aangezien ik gelijk een nieuwe bestelling heb geplaatst.

Snel geleverd
Snel geleverd - in brievenbuspakket - dus mijn buren hoeven ook niet lastig gevallen te worden.
Communicatie is erg slecht
Communicatie is erg slecht. Ik vroeg naar een retour, het antwoord: de retour is al een week binnen. Daarna vroeg ik of ik het geld terug krijg. Antwoord: ja, dit maken we spoedig over. Dus vroeg ik daarna wat precies spoedig is, want de retour is al een week binnen. Antwoord: "Geregeld! Dank u wel voor geduld". Dit allemaal e-mail voor e-mail. Dus kortom: hele trage, passief agressieve klantenservice.
Daarnaast moet je de retour zelf terugsturen, daar krijg je geen verzendlabel o.i.d. voor. Retourkosten waren ook uit eigen zak, tegenwoordig ook een beetje gek.

Prettige betrouwbare online winkel
Prettige betrouwbare online winkel, snelle levering en kwaliteit product exact zoals verwacht.
Perfecte snelle levering
Supersnel verstuurd
Supersnel verstuurd, helemaal top.
Het pakket past niet door onze brievenbus, klein minpuntje qua informatie.

Goede en snelle service
Goede en snelle service. De slippers van mijn dochter waren te breed en waren super snel geruild voor een passend paar slippers.