Heel blij met mijn nieuwe bed met opbergruimte! Handleiding was makkelijk te volgen en het bed stond zo in elkaar. Echt verrast over hoeveel opbergruimte er onder het matras zit!
Echt een heel fijn bed! De levering duurde iets langer dan verwacht, maar dat maakt uiteindelijk echt niet uit. Het product is echt précies zoals omschreven, heel makkelijk in elkaar te zetten en erg... Ver más
La empresa ha respondido
Fijn bed (noma 160x200), erg degelijke kwaliteit, goed en gemakkelijk in elkaar te zetten. Levering wel een bijna een week later dan gepland, en geen updates hierover. Na zelf erachteraan te bellen we... Ver más
La empresa ha respondido
Matras slaapt zeer hard, niet geschikt voor zijslapers, s´ochtends allebij zere rug, is na bijna 2 weken nog niet volledig opgezwollen naar dikte 30cm, is nog maar 26cm dik, vorige week email gestuurd... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Annuleren bed
Ik had in eerste instantie een bed besteld, maar moest dit annuleren en dat werd heel snel en goed voor mij geregeld, dus daar ben ik heel erg dankbaar voor.
Mijn geld heb ik ook super snel terug gekregen, dus echt helemaal top🤗

Gratis retour? Niet dus.
Wij hadden een babybedje besteld bij hypnia, wat achteraf de verkeerde maat bleek te zijn. Geen probleem zou je zeggen, aangezien ze op de site groot adverteren met gratis retourneren. We wilden het omruilen voor de juiste maat, echter kregen we van de klantenservice te horen dat retourneren bijna 75 euro retourkosten met zich mee zou brengen! Ze gaven dat gratis retour enkel voor matrassen geld en niet voor bedjes, en dat dit in de voorwaarden zou staan. Blijkbaar word verwacht dat mensen eerst nog alle mogelijke uitzonderingen op de hele site gaan zoeken wanneer de gratis retour banner nabij de productpagina getoond wordt. Het bedje is retour gegaan en we bestellen hier nooit meer.

Fijn Matras!
Slaap nu 2 weken op de Hypnia en dat bevalt zeer goed,word weer uitgerust wakker
Matras ligt stevig maar niet te hard.
Geen 10 omdat ik nog niet weet hoe het over een tijdje ligt,maar tot nu toe zeer tevreden,makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Matras Supreme Wellness is een aanrader
Het Supreme Wellness matras ligt vanaf nacht één geweldig. De bovenkant van het matras -waarmee je lichaam direct in aanraking is- is zacht en comfortabel, maar daaronder bevind zich een stevig matras met goede ondersteuning. Ik slaap voornamelijk op mijn buik en mijn vriendin op haar rug, en zij en beiden slapen we perfect.

Waanzinnige service
Het klantcontact staat echt op eenzame hoogte, altijd antwoord en een heel fijne service! Kan gewoon niet beter, vriendelijke groet Sander Jonas Styllz

Respuesta de Slome
Prima product, alleen was track en trace wat onduidelijk.
Het bezorgprocess naar Nederland was een beetje slecht te volgen omdat de topper uit Frankrijk kwam. Maar de topper bevalt prima en werd goed verpakt geleverd.

valse beloften
Misleidende teksten; een houten nachtkastje dat van fineer is, een matras die niet de beloofde 16cm maar slechts 13cm is, een beloofde levering van 3-5 dagen wat 11 dagen werd ( en dan zijn de producten dus niet zoals het beschreven is op hun website), oh ja instinker, de gratis retour geldt alleen op matrassen en niet op andere producten maar dat zie je niet 1,2,3 vermeld staan

Top!
Logistiek was het in de eerste instantie onduidelijk maar ze zijn super vriendelijk, meedenkend,behulpzaam en kijken graag mee! Top service en top kwaliteit!

Respuesta de Slome
Ik ben erg blij met mijn aankoop
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik was een beetje bang nadat ik de slechte reviews had gezien, maar mijn ervaring was uitstekend. Ik bestelde de matrastopper op zondag en hij werd op donderdag geleverd. Mijn kind zegt dat haar bed nu veel comfortabeler is, dus het lijkt een geweldige aankoop voor deze prijs.

Respuesta de Slome
De eerste nacht voelt nog wat onwennig
De eerste nacht voelt nog wat onwennig, is wat harder (steviger) dan ik had verwacht maar prima. Geen pijnpunten en lekker zachte instap. Zachte zijkant is wennen maar help ook wat bij het uit bed stappen. Nu al 5 nachten geslapen, gaat nog steeds goed. Voel een goede ondersteuning maar moet nog een aantal weken verder testen om definitief te kunnen oordelen. So far, so good !

Heerlijk matras
Heerlijk matras. We gaan de tweede bestellen voor de andere slaapkamer!

Hyper-topper!
Fantastische topper! We hebben onze bamboe-topper al geruime tijd in gebruik en het geeft ons ieder nacht een geweldige slaapbeleving. Een echte aanrader dus!!

Respuesta de Slome
Brrrr slechter dan voor de aanschaf
Mijn eerste nacht was absoluut waardeloos, ik dacht dat ik een zachte versie van de topmatras had gekocht. Echter lag ik op een harde niet vormsluitend kartonachtigeverpakking.
Na 3 maanden verlangde ik nog steeds naar iets zachts. Wel is de topmatras warm in de winter en aangenaam in de zomer. In de winter heb ik geen gebruik gemaakt van elektrische deken, nu slechts een kruik voor warme voeten.
Inmiddels ben ik aan de hardheid gewend, dat ik toch een 4 sterren geef ipv lager. Wellicht heeft de hardheid te maken met de levensduur van de topmatras. Dat is iets wat ik niet kan voorspellen.
Al met al zou ik niet meer zonder de topmatras willen.

Het matras ligt heerlijk
Het matras ligt heerlijk. En de gestoffeerde mattenbodem ziet er goed uit.

Fijn producht
Het is een fijn product waar ik nu nog plezier van heb. De bestelling was snel bezorgd en goed verpakt.

Erg fijn bed
Erg fijn bed. Ik lig er met een matras en nog een topper op. Makkelijk in elkaar te zetten. Werd zelfs voor de afgesproken tijd geleverd. Gelukkig was ik thuis.

Respuesta de Slome
Check de google reviews en lees hoe…
Check de google reviews en lees hoe waardeloos ze zijn. Ik heb mijn matras nooit ontvangen