Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,2

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima service

Ik werd voorafgaand aan mijn aankoop goed geholpen met wat vragen. Toch kreeg ik twee verschillende uitvoeringen geleverd. Dat werd snel en gratis opgelost. Volgende dag had ik de nazending al ontvangen.

7 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na problemen met de Nemef NF3 is onder…

Na problemen met de Nemef NF3 is onder garantie een hele set nieuwe cilinders geleverd. Slotenwereld geeft een hele goede service en doet haar best om eventuele problemen goed op te lossen.
Ik zal mijn volgende aankoop zeker weer bij Slotenwereld doen.

26 de junio de 2026

Goeie service

Goeie service, vriendelijk personeel en binnen dezelfde dag 4 nieuwe cilinders kunnen leveren. Ik beveel ze zeker aan.

11 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met meerdere bestellingen

Twee maal heb ik meerdere cilinders besteld. Er werd goed meegedacht en snel gereageerd op mijn, via mail, gestelde vragen.
Heelaas heb ik een paar keer problemen gehad met enkele van de geleverde cilinders. Dit werd snel opgelost.

10 de abril de 2024

Goede slotenwinkel

Na snel een mailadvies sloten besteld en volgende dag in huis. Zeer gode prijs/kwaliteitshouding. Kan ze aanbevelen.

2 de junio de 2023

Goede en supersnelle service

Goede en supersnelle service. Uitstekende producten, scherpste prijs in de markt die ik kon vinden, vriendelijke en snelle reacties op mails, binnen een dag alles geleverd inclusief leuke attentie. Dank Nick.

5 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisterochtend een nieuwe cilinder met 3…

Gisterochtend een nieuwe cilinder met 3 sleutels nabesteld ivm andere lengte wegens ander deurbeslag.
Dezelfde middag al bericht dat het pakket onderweg was.
Zojuist in goede orde ontvangen via DPD en inderdaad, de sleutels passen perfect op alle sloten dus alles te openen met 1 sleutel.
Mijn ervaring: zeer snelle levering en goede service met concurrerende prijzen, top!
Zeer zeker een aanrader!

10 de enero de 2023

Prima bedrijf.

Prima bedrijf.
Cilinder nodig wat in een sleutelplan hoort.
Aan de hand van een foto van een bestaande sleutel het cilinder geleverd tegen een zeer concurrerende prijs.
En dit alles zeer snel geleverd.
Met dank aan Nick van der Staak
Top!

13 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima zaak, duidelijke communicatie!

Nu diverse keren wat besteld, prima geleverd. een keer een fout waar de oorzaak niet te achterhalen was, prima opgelost, je bent tenslotte allemaal verantwoordelijk wat je zelf besteld.
Prijstechnisch prima in orde, het kan altijd goedkoper maar goedkoop kan ook verkeerd aflopen.

26 de enero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte service en snelle levering

Perfecte service, mijn vraag via de mail op een zondag binnen de kortste keren beantwoord gekregen en de zending de dag erop (maandags) nog ontvangen terwijl ik telkens goed op de hoogte ben gehouden (mogelijk ligt dit aan de transporteur maar alsnog). Heb niet heel veel tijd in prijsvergelijking gestoken maar voor het product wat ik zocht kwamen ze er goed uit.

12 de enero de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.