Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virker som en useriøs virksomhed. Jeg lagde en ordre, hvor de efterfølgende valgte at udskyde leveringstidspunktet med en måned. Derfor annullerede jeg ordren. Men det er nu to uger siden, og t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 2 x hue armaturer, og efter ualmindelig hurtig levering, gik smilet lidt af, da det ene armatur var en tydelig demo produkt. Skrev til Smart.dk og vedhæftede billeder. Her blev jeg mødt af forst... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

5 stjerner for hurtig levering 5 stjerner for skarp pris 1 stjerner for reklamation. Jeg forsøgte to gange at reklamere og må konstatere at systemet ikke virker. Hvorfor kundeservice ikke bl... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fandt smart.dk som det billigste sted på nettet. Efter en telefonisk snak med en kompetenet medarbejder, så lagde jeg en ordre og dagen efter kommer mine vare. Nemmere og hurtigere kan det um... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Webshoppen Smart.dk – En webshop hvor målet er at blive den førende shop indenfor smart home produkter. Smart.dk skal selvfølgelig være bedst hvad angår udvalget at produkter, men også til at rådgive og lede den ”almindelige” dansker trygt i retning af et smartere hjem. Hvilken type produkter kan jeg finde på Smart.dk? Idéen med det intelligente hjem er at alle enheder i husstanden skal tale sammen, hvad end det er dit ur og din vaskemaskine, eller om det er dit vækkeur og din kaffemaskine. På Smart.dk finder du alt ligefra smart belysning, smart elkedler og kaffemaskiner og smart produkter til leg og læring for børn, til smart overvågning, smart alarmsystemer, smart radiatortermostater, energimålere og smart kontakter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig ekspedition og god…

Altid hurtig ekspedition og god telefonsupport.
Ved sidste sidste bestilling var der på hjemmesiden angivet en pris på 458 kr., mens der ved en søgning med Google oplystes en pris på 299 kr.
En opringning til Smart.dk klarede problemet, hvorefter jeg fik krediteret differencen.
God service👌

16 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.
Fik bestilt en forkert vare. Fri retur på ombytningen. Returlabel fremsendt.
Begge leverancer leveret dagen efter.
Meget konkurrencedygtige priser.
Hurtig og positiv kundeservice.

9 de junio de 2021

Super service

Super service.

Jeg havde bestilt flere ting der skulle passe sammen. En af dem fik jeg valgt forkert. Hvilket de fangede med det samme. Det blev rettet og 30 min efter min bestilling kunne jeg hente det via click and Collect i Århus.

Det er skønt med en butik der går op i det de laver og ikke bare sender varen ud af butikken uden at kigge det igennem.

14 de mayo de 2021
Opinión espontánea

Kun positive ord herfra

Kun positive ord herfra!
Vi bestilte noget som ikke var på lager. Vi fik besked på det kunne afsendes ca. 1,5 uge efter. Allerede dagen efter blev det modtaget på lageret og sendt afsted alligevel. Oplevelsen var super god. Kundeservicen er i top 🎉

4 de mayo de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.