Fantastisk sjov hjemme side, det er kun fantasien der sætter grænser. Det er nemt at handle online. Min pakke blev væk ved leveringen af PostNord. Men straks var der en utrolig flot service fra... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Ver más
Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Ver más
La empresa ha respondido
Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.
Información de contacto
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm, Suecia
- +45 89 87 29 52
- kundeservice@smartasaker.dk
- smartasaker.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig levering men svag indpakning
Ville godt give 5 meeen indpakningen var godt nok til den sløve side
Produktet fejlede ikke noget heldigvis så derfor 4 stjerner
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Hurtig levering ..Ja
Hurtig levering, men produktet duer ikke til adskillelse i bestik skuffe. Noget dingelvæk .

Respuesta de smartasaker.dk
Handsken findes kun i en størrelse som…
Handsken findes kun i en størrelse som iflg. producenten skulle dække alle størrelser. Dette passer ikke. En person der har en XL str. hånd, kan ikke bruge den.

Respuesta de smartasaker.dk
Køb ikke her! Varer modtages ikke. Kundeservice er ubrugelige.
For 3 uger siden har jeg bestilt nogle varer. De er stadig ikke dukket op, og jeg har kontaktet deres kundeservice flere gange. Får forskellige beskeder fra forskellige medarbejdere, der alle modsiger hinanden. De er 2-3 dage om at svare på hver besked, hvilket gør sagen utrolig lang.
Efter 2 uger konkluderes det at den første pakke er blevet væk, så de fortæller mig de har sendt en ny, hvilket de ifølge Budbee ikke har.
Efter næsten 3 uger får jeg besked om at de ikke kan levere den ene af mine bestilte varer, hvilket er underligt når de jo (ifølge 2 medarbejdere) allerede har sendt mine varer ad to omgange. Har fået tracking nr hver gang.
Jeg beder dem så om at annullere hele min ordre, hvorefter jeg får en 3. mail om at en pakke er afsendt til mig, denne gang uden den vare de har skrevet de ikke kunne levere.
Nr. 2 forsendelse bliver så sendt til min hjemadresse i stedet for pakkeboks som jeg havde valgt. Jeg gør Smartasaker opmærksom på at den ikke kan leveres på min hjemadresse, og en medarbejder svarer efter 3 dage at den er sendt til pakkeboks. Jeg kontakter derefter Budbee som skriver at leverandøren har valgt levering til min hjemadresse, ikke til pakkeboks og det kan ikke ændres!
Nu 5 dage efter min sidste henvendelse reagerer de på at min ordre skal annulleres, selvom jeg lige har fået besked fra Budbee om at min pakke bliver leveret i dag (på min hjemadresse). Dog ved jeg ikke hvilke varer der ville være i pakken, og nu er den altså annulleret. Nu afventer jeg i spænding om jeg så får mine penge tilbage.
Kan virkelig ikke anbefale at købe hos Smartasaker. De har ingen samarbejde i kundeservice og er lang tid om at svare på beskeder selvom man allerede har en sag i gang. Derudover lyver de og modsiger hinanden.

Virkede perfekt
Varen kom hurtigt og er som forventet.
Alt fungerede fint.
Det er en ønsket gave
Det er en ønsket gave, som først gives medio april. Bestilling og levering har været ok.
Jeg skrev at brugsanvisningen til mit…
Jeg skrev at brugsanvisningen til mit købte produkt ikke kunne udføres i virkeligheden som vist på tegningerne og fik svar på noget helt andet, så jeg måtte skrive det igen lidt mere uddybende.
Så kun 1 stjerne indtil videre.

Respuesta de smartasaker.dk
Er tilfreds med den som jeg har bestilt…
Er tilfreds med den som jeg har bestilt 👍
Superservice
Fine varer, hurtig levering
Fine varer. Købte “Bærerem til ski”. Den fungerer efter hensigten og gør det nemt at gå med sine ski.
Til at stole på
Har handlet flere gange hos jer. Altid hurtig levering. Ingen problemer.
Fint udvalg - hurtig levering
Var på jagt efter nogle særlige '"*isbeholder" fra Tovolo. Et brand der ikke er så nem at finde i EU. Mulighed via Amazone - men dyr i indkøb og fragt.
Fandt produktet hos "smartasaker". Fin pris og levering inden for få dage. "What's not to like"
Hjemmesiden er nem at finde rundt på
Hjemmesiden er nem at finde rundt på, det var nemt at bestille og betale for varerne.
Derefter var det hurtig ekspedition, og jeg modtog mine varer ganske få dage efter, jeg havde bestilt.
Varerne er i fin kvalitet.
hurtig levering og varer som forventet
La experiencia Trustpilot