Poor equipment. The water gateway reboots spontaneously. According to them, this is perfectly normal, and they see nothing wrong with the device in their system. And of course, it must be your own AC... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I am new to home automation and needed to get a solution to a possible water leak in place quickly. After discovering Smart Gateways online, I was able to get a few questions answered right away befor... Ver más
Ik heb van Smart Gateways de watermeter geïntegreerd met Home Assistant. Het was even puzzelen met hoe de meter geplaatst moet worden, maar dankzij de snelle support van Smart Gateways (dank Roel!) wa... Ver más
Van aankoop tot hulp na aankoop, van levering tot installatie, gewoonweg TOP! Fluvius meter had aanpassingen gedaan aan hun systeem waardoor de data niet doorkwam naar de Smartgateways hub. Hiervoor w... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Smart Gateways biedt oplossingen voor het monitoren van energieverbruik waaronder elektriciteitsverbruik, gasverbruik, en waterverbruik voor particulieren en bedrijven. Daarbij adviseren wij in totaaloplossingen voor monitoring
Información de contacto
Oude Markt 7, 5911 HG, Venlo, Holanda
- smartgateways.nl
Ha contestado el 28% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Gemakkelijk in gebruik
Gemakkelijk in gebruik, veel hobby informatie beschikbaar en zojuist het nieuwe dashboard werkend gekregen in m'n Home assistant. Top apparaatje.
Uitstekende service en een goed product
Een water- en gasmeter gekocht deze geinstalleerd. De support tijdens installatie super. Snelle reactie en oplossingsrichtingen waar je verder mee kan.
Na enige tijd weer support nodig en binnen 24 uur antwoord. Ik zou willen dat het bij ieder bedrijf zo is.
Een goede en fijne site met prima apparaten
Duidelijke en goede site met veel informatie, bij vragen krijg je snel antwoord en Roel geeft goede adviezen.
Ik heb de smart P1meter, de smart water en de Kamst-IR warmte meter gekocht.
Het installeren ging goed met de bijgeleverde documentatie.
En de ondersteuning telefonisch is goed.
Roel ondersteunt je met duidelijke en eerlijke antwoorden op je vragen.
Supersnelle levering
Supersnelle levering. excellente service en prima producten.
Een topbedrijf
Professioneel, vriendelijk en duidelijke documentatie
Het is een duidelijk product met goede technische uitleg en ondersteuning. Zeker als beginner kun je overrompeld worden door alle informatie, maar door alles stap voor stap uit te leggen in de documentatie ben je er eigenlijk al. Het enigste lastige is wat je moet doen om packages aan te maken binnen Home Assistant, daar heb ik nog een filmpje voor moeten zoeken.
Verder goed contact met Roel die het product verkoopt.
Nice products
Nice products, very active and helpful support. Can recommend!
Gateway en support 5 sterren.
Snelle levering en super support
De smartgateway watermeter is snel geleverd.
Installatie ging gemakkelijk, met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing.
Via de support afdeling ben ik snel geholpen om de gateway in Home Assistant te installeren en configureren.
De support is super goed en razend snel.
Goede producten en documentatie
Goede producten, documentatie en functionaliteit, heel blij met een leverancier die meters kan leveren voor minder conventionele apparaten, top!
Kamstrup IR interface
ik heb de kamst-IR gateway van smartgateways aangeschaft. Zeer snel ontvangen en binnen 10 minuten na ontvangst werkend. Ik lees de data in via de Rest API naar Openhab.
Uitstekend product
Beetje werk maar met de meer dan volledige handleiding een uitstekend product!
Goed product!
Goed product!
Klein probleem bij de bestelling was gauw opgelost, contact was prettig, goede aftersales!
Het product zelf is fantastisch (smart watermeter), de integratie met Home Assistant prima en met de handleiding een fluitje van een cent.
Kortom, aanrader!
Sneller levering en prima support.
De tweede keer dat ik een smartmeter hier aangeschaft had, Nadat eerst de stroom geïntegreerd was in Home-assistant was het nu tijd om ook water te integreren. Vrij snel kwam het apparaat binnen en kon het geïnstalleerd worden. Een ietwat omslachtige procedure om het in Home-assistant toe te voegen maar de handleiding was prima te volgen. Ik had bij één stukje een eigen interpretatie gegeven maar na een mailtje naar support was dat vrij vlot opgelost. Prima afhandeling
Prima apparaat
Prima apparaat. Werkt uitstekend. Nog beter de aftershales support van Roel. Echte aanrader
Een heuse toevoeging om het verbruik te volgen in Home Assistant
De levering was heel snel.
Ik heb eigenlijk maar 1 probleem gehad en dat was niet gerelateerd aan de Smart Gateways dongle, maar Fluvius. Eens je de P1 poort hebt geactiveerd, moet je nog eens inloggen op de Fluvius website om ze aan te zetten.
Als je de gateway hebt geinstalleerd en inlogt, kun je de firmware aanpassen naar het land waar je woont door ze simpelweg te downloaden. De rest gaat dan vanzelf.
Voor de rest als je de instructies volgt die op de support pagina's staan, is het vrij makkelijk om alles in te stellen. Als je alles goed hebt gedaan, moet de DSMR reader integratie automatisch tevoorschijn komen om te installeren in Home Assistant.
Ik heb ook de configuratiebestanden voor Home Assistant mogen ontvangen na een mailtje naar de support. Deze werken out of the box, als je de instructies volgt en niet bang bent om effe je confiration.yaml aan te passen.
Snel, duidelijk en goed!
Snel geleverd, Duidelijke handleiding daardoor was het aansluiten van watermeter gateway kinderspel!
Voor een stukje script voor Home Assitant moesten we even contact opnemen. Binnen uur zelfs een antwoord met nodige instructies. Top dus.
Super service en goede handleidingen
Ik heb het dashboard afgenomen en ook zelf in mijn eigen HA laten draaien. Met de handleidingen die gemaakt zijn is het echt super easy om dit uit te voeren.
Ik zou dit ook zeker aanbevelen mocht je het leuk vinden om alles in een mooi overzicht te zien.
Fast and high quality support
Probleem vlot en deskundig opgelost: Prima service
Ik had een probleem, dat ik zelf porbeerde op te lossen en ik kwam er niet uit. Niet goed opgelet met software upload. Na enig heen weer mailen met gegevens werde snel duidelijk wat er aan de hand was en toen was het met een paar minuten opgelost.
Top ervaring!
Twee dagen geleden de Water Meter Gateway besteld. Na een foutje in de bestelronde werd ik vrijwel meteen gecontacteerd. Na een nieuwe bestelling geplaatst te hebben contacteerde de verkoper me vrijwel onmiddellijk om te laten weten dat de bestelling asap ging klaargemaakt worden. De dag nadien begon ik alvast met het configureren van Home Assistant ter voorbereiding van de installatie van de Gateway. Ik nam contact op om het verkrijgen van de download code die nodig is om de config in te stellen en kreeg deze meteen toegestuurd. Uurtje later was de Gateway al binnen. (Nederland - België op 1 dag)
Weer een uurtje later was de Gateway geïnstalleerd en de dashboards werkten precies zoals het moest. Top ervaring en blij hier besteld te hebben.
Nu een dag later kan ik bevestigen dat de Gateway het waterverbruik prima registreert en weergeeft in Home Assistant.
De slimme meter gateway moet ik nog installeren maar wacht nog op de installatie van de slimme meter. En ik overweeg ook nog om ook de distancemeter aan te schaffen om in de waterput te plaatsen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.