Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vare bestilt og modtaget efter få dage. Dog var varen defekt, men super mail kontakt med kundeservice, med tilbud om ombytning og retur label. Har sendt varen tilbage, men endnu ikke fået pengene r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Noget af det bedste jeg har købt i mange år (måske lige på nær Dyson støvsugeren). Fantastisk effektiv og nem at bruge. Gulvene har aldrig været flottere - er tørre med det samme og de sædvanlige s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

100 % god service,fik leveret en moppe der var defekt,tog nogle billeder og sendte til dem og fik byttet uden nogen problemer, de sendte bare en ny,uden jeg skulle bøvle med at sende den defekte retur... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mobbeudvidelse med led. Modtog dette mobbe hovede som kun gav vand i en side, virkelig træls. Skrev til kundeservice som svarede inden for et døgn med “vi sender en ny, men inden vi sender tester vi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el hogar

Escrito por la empresa

🫧 Oplev fremtidens rengøring med SmartNew – innovation og teknologi i hver detalje! 🧼 SmartNew er mere end bare rengøringsprodukter – vi er din partner i at skabe et rent og sundt hjemmemiljø. Med vores avancerede løsninger kan du trygt overlade rengøringen til os og nyde mere tid, til dig selv og din familie 🙏 Rengør smartere, ikke hårdere – vælg SmartNew for innovative rengøringsløsninger

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,5

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mobbeudvidelse med led.

Mobbeudvidelse med led.
Modtog dette mobbe hovede som kun gav vand i en side, virkelig træls.
Skrev til kundeservice som svarede inden for et døgn med “vi sender en ny, men inden vi sender tester vi den lige selv”, hvilket jeg kunne se da jeg modtog denne mobbe. Super god og hurtig service lige til 5 stjerne. Selve produktet er ikke i Dyson kvalitet, fremstår noget plast agtigt, men virker ok. Så alt i alt ender jeg på 4 stjerner.

26 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smartnew er så nem at bruge

Smartnew er så nem at bruge, at jeg næsten frivilligt støvsuger nu. Ingen ledning at slås med, masser af power – og den kommer ind alle de irriterende steder.

4 de julio de 2025

God moppe

Hurtig levering og virker super, både støvsuger og mopper

7 de julio de 2025
Logotipo de Smartnew

Respuesta de Smartnew

Hej Lise

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på

Vh Marianne

Støvsuger

Jeg købte en støvsuger igennem smartnew. Den blev desværre væk i PostNord sorteringen, men smartnew var så søde at sende mig en ny med det samme, og den kom dagen efter.
Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor godt støvsugeren fungerer.
Og super god kundeservice, kan klart anbefales

5 de julio de 2025
Logotipo de Smartnew

Respuesta de Smartnew

Hej Mathilde
Mange tak for din anmeldelse, dejligt at den kom hurtigt frem i anden omgang, og ikke mindst dejligt at du er glad for den :-)
Vh Marianne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som far til to børn og med en hund i…

Som far til to børn og med en hund i huset er der altid gang i den – og altid noget, der skal rengøres. Jeg fandt Smartnew.dk og blev positivt overrasket! De har smarte løsninger, der faktisk virker og sparer mig både tid og energi.

Levering var hurtig, og kundeservicen var super hjælpsom, da jeg havde et spørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.

18 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.