Snel gerepareerd
Ralph reageert snel op berichten en heeft voor een nette prijs mijn cd speler gerepareerd.
Binnen een week kon ik hem weer ophalen.
Mijn bedrijf is een webshop die: 2e hands audio verkoopt. Daarnaast biedt het ook reparatie als dienst aan hiervoor. Nieuwe accessoires verkoopt voor Audio. 2e hands lp's en cd's verkoopt. Neem contact op en/of bestel een product!
Buziaulaan 123, 2284JE, Rijswijk, Holanda
Suele responder en menos de 1 semana
Binnen een week kon ik hem weer ophalen.
Mijn CD wisselaar vertoonde 2 grote problemen. Ik heb hem € 100 betaald en de 2 problemen blijven aanhouden. Geen bonnetje oid van vervanging van o.a. de laser of van Smits zijn bedrijf. Ik mag van hem terugkomen en moet dan extra betalen voor het oplossen van de problemen. Ik ga niet meer terug en ga nu naar een professional. Weggegooid geld.

Respuesta de Smitselectronics
Dhr. Smits is een echte hifi liefhebber die weet waar hij het over heeft. Goed werkend 3 head Sony cassette deck met wat cosmetische onvolkomenheden, keurige prijs. Ik ben een tevreden koper!
Smits Electronics is truly reliable and efficient. They came for a home visit and resolved everything within just 30 minutes. The service was quick, professional, and problem-free. I am very satisfied and highly recommend them!
Prima communicatie. Snelle vervanging van de laser voor mijn oude cd-speler.
Aanbevolen voor reperaties.
Smitselectronics weet wat hij doet en heeft me geweldige service geleverd bij de aankoop van mijn product! Een aanrader voor al je audio aankopen

Respuesta de Smitselectronics