Smokkelenken Opiniones 137

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fin pynt til vognen. Mini liker den godt. Hjertet jeg bestilte på vognlenken falt fort av, men de har en fantastisk kundeservice og kom med en løsning for å fikse det. Anbefaler på det ypperste... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastiske smokkelenker. Utrolig flotte og fantastisk pris. Bitesikre for baby og alle perlene er godt festet på og laget av silikon (myke). Er helt overveldet over hvor flotte de er. Fantas... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle bedrifter kan være uheldige med å få leveranser litt sent. Det vet jeg som jobber i service bransjen selv. Servicen hos dere er tipp topp, så positive mennesker 😍 Og kvaliteten på lenkene er bra... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte en biteleke med navn, og produktet var enda bedre enn forventet! Utrolig fornøyd. Eneste som var litt dumt var den lange leveringstiden, bestilte 3.april og mottok varen 13.mai. Har forstå... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Smokkelenken.no er en flott nettbutikk med et dedikert team som designer og lager personlige smokkelenker, vognlenker, biteringer og mer. Kunden velger selv ønsket navn, farger, figurer og mer på sine personlige produkter - også setter vi dem sammen for deg! Vi tilbyr også materialer til å lage egne produkter, samt et variert utvalg av andre babyprodukter som smokker, flasker, leker og mer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fin pynt til vognen

1 de mayo de 2026

Respuesta de Smokkelenken

Hei Camilla! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet og at vi kom frem til en fin løsning for begge parter angående hjertet som falt av :)

Rask levering

Rask levering, flott produkt!

7 de abril de 2026

Respuesta de Smokkelenken

Hei Monika! :) Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vårt produkt. Det setter vi stor pris på! :D

Veldig fin smokkelenke

Veldig fin smokkelenke, super fornøyd !

12 de enero de 2026

Respuesta de Smokkelenken

Hei Silje Kristine :) Hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene. Det setter vi stor pris på <3

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lenke til barnevogn

Kjempefin lenke til barnevognen, men vi kjøpte en «bjelle» og den falt av i det vi åpnet pakningen. Festene på selve lenken er veldig dårlig på begge sider og faller av hele tiden, noe som er slitsomt.

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Smokkelenken

Hei! Så dumt å høre at bjellen falt av, slik skal ikke skje. Om ønskelig kan du sende lenken tilbake til oss også kan vi feste den skikkelig :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og flotte produkter

God kundeservice, rask å svare og flotte produkter. Anbefales

29 de octubre de 2025

Respuesta de Smokkelenken

Hei Cathrine :) Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss :D Tusen hjertelig takk for en flott tilbakemelding <3

God kvalitet

God kvalitet, produsert i Norge, med små tilleggstjenester og kort, som ga en bedre service. Kjempebra jobbet!

6 de octubre de 2025

Respuesta de Smokkelenken

Hei Anisa! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produkt og service. Tusen hjertelig takk for en flott tilbakemelding :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode og raske svar på spørsmål via…

Gode og raske svar på spørsmål via messenger i forkant av handelen. Enkel bestilling og levering innenfor tidsrommet som jeg fikk oppgitt.
Veldig fin smokkelenke og mottaker ble fornøyd.

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Smokkelenken

Hei Bente! :) Så hyggelig at du er fornøyd med oss og produktet. Setter stor pris på den fine tilbakemeldingen <3

Flott arbeid

Flott arbeid og rask levering

29 de agosto de 2025

Respuesta de Smokkelenken

Hei Sissel :) Tusen hjertelig takk for en fin tilbakemelding. Hyggelig å høre at du er fornøyd <3

Kjempebra kundeservice

Kjempebra kundeservice. Vi mistet smokkelenken til gullet, og smokkelenken.no var så hjelpsomme at vi fikk en så lik som mulig ny lenke.. Selv etter 2 år!

26 de agosto de 2025

Respuesta de Smokkelenken

Hei Ammara! Tusen hjertelig takk for flott tilbakemelding om din opplevelse hos oss. Det setter vi stor pris på <3

Kjempe fin!

Fikk lenken i dag og er kjempe fornøyd. Såå fin og akkurat slik jeg så for meg❤️

19 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Smokkelenken

Hei Kristine! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vårt produkt :) Vi setter stor pris på din tilbakemelding <3

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gjør siden bedre

Rask levering og lett å få tak i om det skulle være noe. Det jeg ikke liket var at når du har valgt produktet ditt og fargene og klipsene så virker det som at det forsvinner. Andre gangen jeg har fått melding på hva farge skal perlene være. En annen ting er også klipsene hvis de ikke har flere av de igjen hvorfor fjernes de ikke? Eller som npr jeg blir spurt om en rosa rund klips hvorfor var ikke den på nett fra før den vistes jo ikke da jeg skulle bestille via siden.

12 de julio de 2025

Respuesta de Smokkelenken

Hei Maria :) Forstår du er skuffet over å måtte endre utseende på din ordre. Vi har til tider for lite igjen av det som ønskes, men jobber med å få inn nok slik dette ikke skjer. Setter pris på din tilbakemelding :)

Noe lang leveringstid

Noe lang leveringstid, men de var utsolgt for noen produkter så jeg fikk bytte til andre alternativ. Veldig god kommunikasjon hele veien.

13 de junio de 2025

Hei Solveig :) Tusen hjertelig takk for en hyggelig tilbakemeldig <3

Super

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

5 de junio de 2025

Hei Elise! Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding :D

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.