Veldig fin pynt til vognen. Mini liker den godt. Hjertet jeg bestilte på vognlenken falt fort av, men de har en fantastisk kundeservice og kom med en løsning for å fikse det. Anbefaler på det ypperste... Ver más
La empresa ha respondido
Helt fantastiske smokkelenker. Utrolig flotte og fantastisk pris. Bitesikre for baby og alle perlene er godt festet på og laget av silikon (myke). Er helt overveldet over hvor flotte de er. Fantas... Ver más
La empresa ha respondido
Alle bedrifter kan være uheldige med å få leveranser litt sent. Det vet jeg som jobber i service bransjen selv. Servicen hos dere er tipp topp, så positive mennesker 😍 Og kvaliteten på lenkene er bra... Ver más
Bestilte en biteleke med navn, og produktet var enda bedre enn forventet! Utrolig fornøyd. Eneste som var litt dumt var den lange leveringstiden, bestilte 3.april og mottok varen 13.mai. Har forstå... Ver más
Smokkelenken.no er en flott nettbutikk med et dedikert team som designer og lager personlige smokkelenker, vognlenker, biteringer og mer. Kunden velger selv ønsket navn, farger, figurer og mer på sine personlige produkter - også setter vi dem sammen for deg! Vi tilbyr også materialer til å lage egne produkter, samt et variert utvalg av andre babyprodukter som smokker, flasker, leker og mer.
Ørnahaugen 14, 4340, Bryne, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Smokkelenken
Synes det gikk lang tid fra bestilling til jeg fikk bekreftelse på ordren
Mottaker var veldig fornøyd

Rask leveranse og god kvalitet. Kjempefornøyd. Anbefales🤩

Respuesta de Smokkelenken
Fantastisk kundeservice 😊 De ordner opp og gjør alt en kunde ønsker seg😊

Respuesta de Smokkelenken
Kjempefin lenke til barnevognen, men vi kjøpte en «bjelle» og den falt av i det vi åpnet pakningen. Festene på selve lenken er veldig dårlig på begge sider og faller av hele tiden, noe som er slitsomt.

Respuesta de Smokkelenken
Supert at man får bilde slik at man kan se over før de sender

Respuesta de Smokkelenken
God kundeservice, rask å svare og flotte produkter. Anbefales

Respuesta de Smokkelenken
God kvalitet, produsert i Norge, med små tilleggstjenester og kort, som ga en bedre service. Kjempebra jobbet!

Respuesta de Smokkelenken
Gode og raske svar på spørsmål via messenger i forkant av handelen. Enkel bestilling og levering innenfor tidsrommet som jeg fikk oppgitt.
Veldig fin smokkelenke og mottaker ble fornøyd.

Respuesta de Smokkelenken
Topp service og raske til å svare på henvendelser!

Respuesta de Smokkelenken
Kjempebra kundeservice. Vi mistet smokkelenken til gullet, og smokkelenken.no var så hjelpsomme at vi fikk en så lik som mulig ny lenke.. Selv etter 2 år!

Respuesta de Smokkelenken
Fikk lenken i dag og er kjempe fornøyd. Såå fin og akkurat slik jeg så for meg❤️

Respuesta de Smokkelenken
Rask levering og lett å få tak i om det skulle være noe. Det jeg ikke liket var at når du har valgt produktet ditt og fargene og klipsene så virker det som at det forsvinner. Andre gangen jeg har fått melding på hva farge skal perlene være. En annen ting er også klipsene hvis de ikke har flere av de igjen hvorfor fjernes de ikke? Eller som npr jeg blir spurt om en rosa rund klips hvorfor var ikke den på nett fra før den vistes jo ikke da jeg skulle bestille via siden.

Respuesta de Smokkelenken
God kundeservice og veldig fint produkt av god kvalitet!

Respuesta de Smokkelenken
Noe lang leveringstid, men de var utsolgt for noen produkter så jeg fikk bytte til andre alternativ. Veldig god kommunikasjon hele veien.

Respuesta de Smokkelenken
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.